|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יעני תכנסו לexrx תלחצו על קבוצת שריר קחו את כל התרגילים הוא עושה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך הוא נראה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתוכח אם אנשים כאלו, הם לא מקשיבים.
אני אישית לא מתקן אף אחד. אני בא מתאמן ויוצא מפסוט שהיה לי אימון חזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות הם בטח סתם שתו אבקת חלבון יותר מידיי וחשבו שזה כמו שוקו
לא יכול לקרות כלום אם לוקחים רמה תקינה של חלבון 1.5 לכל משקל גוף(אם אני לא טועה) ולא הרבה באמת לוקחים ככה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאני הולך להיתאמן במכון זה שעה וחצי של רוגע לא אוהב לדבר אם אף אחד לא אוהב שמצקים לי בשאלות וכו בא להיתמאן נטו אחר כך אם יש זמן הולך לברכה 2 דקות ולסואנה הרטובה 5 דקות בערך 8 דקות בגקוזי והולך ליתפוס מונית שרות
אם אין לי זמן לפעמים אני לא מיתקלח וישר הולך לאוטובוס חחח על הזיין שלי כולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איך אף אחד לא שואל את השאלה השאלתית, מה הקשר של שבעת האנשים? איך זה שבמכה שבעה התאשפזו על אותה בעיה? הם מכירים? אותו מאמן/תזונאי? קשה לי להאמין שהם לא קשורים וככה סתם, במקרה הם כולם התאשפזו עם אותה הבעיה.
נימרוד, הבחור מהמכון שלך גדול? חלוקה של Abcd בלי רגליים, איך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |