|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
וכן אני רוצה לעזוב את המדינה,בינתיים העתיד שלי שזאת בעצם ההשכלה אני מקבל פה,אבל היי... אנחנו מקום אחרון (אוי סליחה הקפנו כמה מדינות עולם שלישי) ברמה העולמית והתעודות מהמוסדות השכלה לא נחשבים בעולם,ככה שזה קצת בעייתי לעזוב לארץ אחרת ולהתחיל הכל מ-0 מוחלט,ראיתי את ההורים שלי עוברים את זה,ולעבוד במפעל לא ממש מתאים לי. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
"ואם לעור אין צבע של חרא אתה לא גבר" חתיכת גזען מסכן אחר כך אתה מתפלא למה אנשים שונאים אותך? אתה אפס. "המזרחים" תפסיק להכליל ילד קטן ותתחיל לשמור על הפה שלך. ותקרא בדיוק מה שרשמתי לאנטון כנראה שזה גם תקף אליך.
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולאנשים כמוך חברים רוסים שלי לא מתביישים להביא מכות כי לאנשים כמוך מגיע ובגדול. אם לא רוסים "מסריחים" לא היתה מדנת ישראל בכלל.. אז סתום את הפה שלך ועל תוציא אפילו מילה רעה על רוסים הבנתה? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, לא יודע באיזה "חבורה" של רוסיים נתקלת , אני יודע שאם מרוקאי (וכן , אם הוא ערס לא משנה לי בכלל איזה בנאדם הוא כי בשבילי כל הערסים זה אותו חרא ) היה זורק לי מילה , ולא משנה כמה אנשים יש איתו , הוא היה חוטף פצצה של החיים שלו , וכל החברים הערסים האפסים שלו היו עפים משם כמו אפסים . אז תזהר פעם הבאה שאתה סתם ככה מתחיל עם רוסיים , כי אתה לא יודע על מי אתה יכול ליפול , יש כאלה שאין להם אלוהים .
![]() |
#8 |
|
![]() כל מה שאמרת גם יש בישראל ידידי.
חוץ מהמכונים =x
#9 |
|
![]() ועוד משהו תרצה או לא תרצה אתה גזעני אנטון... כן אין מה לעשות אם תהיה לך אופציה לבחור בנאדם לפני שאתה מכיר אותו אתה תעדיף שהוא יהיה רוסי... ואם יגידו לך ישראלי ישר יעלו לך מחשבות רעות לראש למרות שעוד לא הכרת אותו... אצלי זה ההפך אני שופט בנאדם רק אחרי שאני מכיר אותו לא מעניין אותי רוסי מזרחי אנערף וכנראה שהחברים שלי אם זה אוקראני רוסי או אוזבקי חושבים אותו דבר אחרת לא היינו חברים...
קח את זה לתשומת לבך. ובבקשה אל תהפכו את זה לאשכנזי מזרחי דיי כבר תתבגרו... עכשיו יקפוץ מזרחי יגן על מזרחים ואז אשכני יגן על אשכנזים תוך כדי קללות שקרים ושטויות. תחסכו את זה.
#10 |
Banned
|
![]() כמה שנאה
|
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() מחוץ לבית אני מדבר אך ורק עברית (ועברית לא רעה בכלל רצוי לציין), אני חוסך את הדעות שלי לעצמי ולהראות משולב, אבל אלה דברים שאני מרגיש בפנים, אני מכבד את המקום שאני נמצא בו בלי קשר לאם אני מתחבר אליו או לא ולא מנסה ליצור פה התקבצות רוסית.
#12 |
הושעה
|
![]() מה גם שהמקומיים יודעים להיות חזקים וחכמים על רוסים שעולים לפה, שנתקלים פה בקשיים ושמהווים פה הילה להתעללות וגנאי - אבל הרבה אנשים פשוט לא יודעים מה זה רוסיה המדינה, מה זה בריה"מ, מה זה אירופה - איזו עוצמה, איזה יופי, איזו תרבות, איזו היסטוריה...
לא אוהבים בפורום ישראלבודי אנשים לא חטובים למרות שתהליך חיטוב הוא חיוני לפיתוח גוף | בריאות חדר כושר תל אביב | חדר כושר חיפה | מועדון כושר | חדר כושר חדר כושר רמת גן נערך לאחרונה על ידי Antonator1, 30-09-08 בשעה 11:17. |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון תיודע שאני מכבד אותך
אבל אומנם אני לא רוסי אבל רוב החברים שלי כן כמעט כולם ,רוב אנשים שגדלתי איתם רוסים ולא קצת ולא מעט אני שומע מהם כמה רע שם בריה"מ , וכמה טוב להם ועדיף להם לחיות בארץ |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה מצחיק שאומרים לרוסים "תחזרו לרוסיה, מה באתם פיתאום", כשהרוסים בעיקר הם אלה שעלו ראשונים ובנו את הארץ ורק אחר כך באו השאר
#15 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() איזה דיון חפירתי
#16 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בחופש הגדול נסעתי לטיול ענק לארופה... היתי בגרמניה, הולנד, שוויץ, והונגריה ושנה שעברה היתי ברויסה במוסקבה... ואני יגיד לכם כזה..
רמת חיים הכי גבוהה במעמד הביניים היא שווייץ ... אנשים במעמד ביניים שם פשוט טחונים ונחנקים מכסף ויכולים להרשות לעצמם כמעט הכל. גרמניה הולנד והונגריה מדינות גדולות יותר ולכן מעמד הביינים שם בוא נגיד ככה "עני" יותר אבל בכל זאת רמת חיים שם מאוד טובה אולי טובה במקצת מישראל. מוסקבה העיר הכי עשירה בעולם... מעמד הביינים שם כמעט לא קיים ומעמד נמוך פשוט לא יכול להרשות לעצמו לחיות חיים בסיסים במוסקבה ורובם עוברים לערים אחרים זולים בהרבה. מה שנשאר זה רוב האנשים העשירים "אוליגארחים" ובנים שלהם וקרובי משפחה וזה... זה יותר עבירה שכל אחד במוסקבה טחוןןןן בכסף תדירות מכוניות יוקרתיות שם כמו פה מאזדה. ואני מדבר על בנטליי פרארי וכאלה אפילו לא מרצדס ובמוו. כן זה יוצר אי שווין כלכלי עצום אבל זה יוצר עבירה כאילו מוסקבה היא עיר מאוד מאוד עשירה. ואני יודע מה אני אומר כי דירה פשוטה במוסקבה עולה 2 מיליון דולר. ובשכונות עילית גם 13 מיליון דולר. אבל לבן אדם רגיל כמעט ואין סיכוי להשתלב. מכאן המסקנה שלי היא כזאת כן ישראל היא לא מדינה בעלת רמת הכי גבוהה ומבחינת נימוסים של אנשים גם לא.. אבל ישראל זה הבית שלנו... וטוב פה וכל מי שמוצה עבודה מתאימה ומקצוע מתאים בסופו של דבר יסתדר בכל מקום. גם בישראל. ככה שאנשים.. !!! תשארו בארץ ותפתחו תמדינה שלנו... ולכולנו יהיה כיף לגור פה !!! בישראל |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() הדיבור הוא גם לא רק על רמת החיים, אלא על התרבות, האקלים, הארכיטקטורה והשפה - אלה עניינים לחלוטין של טעם אבל ברור שמי שנולד ושורשי שם, לא יתחבר לדברים האלה פה.
#19 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מעניין לראות איך פוסט מתגלגל.........
לגבי מה שאנטון כתב. נכון שאנחנו חברה גזענית, וזה עצוב שדווקא מי שסבל מגזענות מתנהג בגזענות. גם אם מה שעבר על אנטון זה לא מייצג, זה עדיין דבר שצריך לעקור אותו ולהוקיע אותו. החברה הישראלית ומדינת ישראל לא מושלמות אבל זה לא אומר שצריך לקום וללכת. צריך להאבק מבפנים בתופעות שליליות. הרי בכל מדינה ובכל חברה יש דברים שליליים,אז נעבור את כל המדינות בעולם? דרך אגב אין לי בעיה עם מי שמחליט בסופו של דבר לקום וללכת. אם אתה מגיע למסקנה שזה לא המקום בשבילך אז לטובת עצמך קום ולך, אבל הייתי רוצה לראות קודם כל אנשים שמנסים לשנות דברים שלא נראים להם אם אנחנו נמשיך להיות אדישים לכל מיני תופעות שליליות אז רחוק לא נגיע. לא בישראל ולא בשום מקום. תזכרו שאדישות של חברה מולידה משטרים טוטליטריים. אז איפה שלא תחליטו לחיות אל תהיו אדישים |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תראו, אני נורא במצב רוח לבאנים, אבל בהתחשב בזה שאם אתן לאחד, בשביל ההגינות אצטרך לתת לעוד... 15? אז אני לא אעשה את זה.
האשכול הזה מסתיים כאן, וכל אחד מוזמן לדחוף את הגזענות שלו לאיפה שהשמש לא זורחת ואמא שלו מביאה את עיקר פרנסתה.