|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Abg? טוב? חח
אני אתחיל את הab שלי ביום ראשון , אני אנסה שלא לעבור את השעה ו20. ד"א תודה רבה על התגובות הבונות שאתה נותן ומסביר לי רק ככה לומדים p:
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כמה הסקוואט הדד ליפט והבנץ' שלך אדון קולמן שאתה רואה צורך בabcdefsdjkfhsdjkfweruitdbmv
אם יהיה לך סקוואט נורמלי אתה תגדל הרבה יותר טוב מאשר ההתעסקויות בab או abcdefghijklmnop נערך לאחרונה על ידי reshos123, 19-12-08 בשעה 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא הבנתי איך הגעת לכל כך הרבה סטים עד שראיתי את המשקל שלך והמשקלי עבודה שלך והכל נהיה לי הגיוני פתאום.
זה לא נאמר כעלבון ,פשוט כהבהרה של נקודה ,אני ארחיב : כרגע אתה ברמת אימונים מבחינת משקלי עבודה ומשקל גוף ,שאתה עדיין לא שם על עצמך עומס כל כך כדול שיביא את מערכת העצבים שלך לאימון ייתר ,למרות שכן הייתי מקצץ סטים ומלמד אותך לעבוד בצורה יותר אינטנסיבית לדוגמא ,אני משלב המון אלמנטים של hit באימונים שלי ,כשאלמנט המרכזי הוא צמצום מספר הסטים של עבודה נטו.אם אתה עושה 20 סטים של עבודה פר שריר,אני יכול להבטיח לך שאתה לא נותן 100 אחוז מעצמך בכל סט,אחרת היית גמור כבר אחרי 2 תרגילים. שקלת אולי להעלות עצימות במקום להחליף תוכנית אימונים ? אני מבטיח לך שאם עצימות האימונים שלך תעלה אתה תרוויח הרבה יותר מתוכנית abcd או דומות לה מאשר ab. אני אשמח להרחיב בנוגע לתוכנית חלופית בסגנון דומה אם אתה מעוניין.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשמח אם תסביר לי איך לעבוד ביותר אינטנסיביות ובאמת שאני מתאמץ בכל סט . ד"א הסקוואט שלי הוא 55 בגלל שלא אימנתי רגלים במשך המוןן זמן וזאת הייתה טעות ענקית , עכשיו אני מתחיל לעלות במשקלי הסקוואט .
![]() |
![]() |
#6 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אם אתה מסוגל לעשות 5-6 סטים של עבודה מאותו תרגיל ,אתה לא עובד 100 אחוז לדוגמא אני מבצע גג סט או שתיים של עבודה נטו ל100 אחוז בטווח חזרות שנתון לי לאותו אימון (אתה מוזמן לקרוא את המאמר "לגדול ללא עצירות" באתר שמרחיב על התוכנית אימונים שלי ) אם באמת נתת 100 אחוז מאמץ ,אתה פשוט לא תהיה מסוגל לבצע כל כך הרבה סטים,אני מבצע כמה סטים של חימום שאני מרגיש שאני צריך ,ואז מבצע סט אחד או שתיים של עבודה נטו ושם זה נגמר...
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
ברמה שלו הוא ירוויח הרבה יותר מאימונים בתדירות גבוהה
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() בכל מקרה עם 55 קילו סקוואט עדיף שיעשה תכניות בתדירות גבוהה יותר כדי שיוכל לעלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הא-אה , הבנתי למה הכוונה!
אני מתחיל כל סט בפרמידה עולה סט ראשון 8 חזרות סט שני 6 שלישי 6 רביעי 3 (לרוב וכל הזמן מעלה משקל כשאני יורד בחזרות) ככה שאני כנראה לא מוציא 100% מעצמי. פתחתי אשכול על תוכנית האימונים החדשה שלי ab אז אם אתה יכול להגיב על התוכנית שם ממש אודה לך. ואני אחפש את המאמר " לגדול ללא עצירות" תודה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ברמה שלי? מה אתה מתכוון?
אני לא "מתחיל" אני יותר בכיוון של מתקדם+ (לא יודע איך להסביר אבל אני בחדר כושר כבר שנה וחודשים\3 )
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אם יש התקדמות במשקלי עבודה מאימון לאימון , או בכלל התקדמות בקצה עולה . אתה עדיין מתחיל . אין פה קשר לזמן או וותק , זה כבר מדד לאפקטיביות שלך ... עקומת התקדמות ביחס לזמן . וזה גם אנדיבידואלי .
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אבל למה להתווכח עם הילד
הוא רוצה לעשות תכנית מרובת אותיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יופי לך , אתה לא עוזר ואתה מוזמן לעוף לי מהאשכול .
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |