|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר אמר לי פעם אחת, "למה אתה מתאמן, ממלא אחרי זה שתפסיק כל השריר יהפוך לשומן" אז אני עונה לו, שריר לא יכול להפוך לשומן כי שריר ושומן זה שתי רקמות שונות, והסיבה שאנשים שמפסיקים להתאמן לרוב משמינים זה כי בזמן האימונים אנשים אוכלים יותר, ושמפסיקים להתאמן הם ממשיכים לאכול הרבה במקום לרדת בצריכת הקלוריות. אז הוא עונה לי "זה מה שהאנשים מהמכון אמרו לך" (בטון זילזולי כזה) אחחח בא לך באותו רגע לקחת מבוט ולשנות לו קצת את מבנה הלסט, אבל אתה מתאפק.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חברים שלי פשוט כבר רגילים לזה ככה אני ואף אחד לא מתרגש מזה (בקרוב כבר 4 שנים)
![]() ולא רק זה אני גם מתאמן במחסן מאחוריי הבית לבד! פה שם מישהוא בא אליי אז אני מוריד אותו איתי ונותן אימוני כשל כי יש ספוטר.. חוץ מזה הצלחתי כבר להשפיע על כמה להתאמן אבל אחרי שבועיים בול... ההמשך ברור לא? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מת ליראות תמחסן שלך :):):):) מאיפה אתה אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי אני היחיד שמתאמן והאמת חבר'ה די צוחקים עלי ואומרים שהכל חטא ואני סתם אשמין אם אני אוכל כלכך הרבה, וצוחקים עלי שאני מדבר על זה שאני "עולה במסת שריר" ול מני כאלו.
יצחק מי שיצחק אחרון. עוד חצי שנה ככה והם יפסיקו לצחוק
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חברים רציניים שמתאמנים איתי
אני באמת ממליץ על איזה שותף רציני לאימונים מכניס מוטיבציה ותחרות אם אפשר לקרוא לזה בקיצר תלא חייב לחברים שלך הסברים עשה מה שבראש שלך
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() עם עוד חבר אחד, אבל לא ממש רציני!
מתאמן איתי פעם בחודש.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש איתי כמה חברים אבל רק אחד רציני כל השאר באים כשאין מה לעשות בבית(הפסקת חשמל/אין אינטרנט...)
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() אני כשהתחלתי להתאמן כולם צחקו עליי (כולל איגורק מהפורום), עכשיו חצי ביה"ס הודבק במגיפת הבודיבילדינג.
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() מתאמן לבד אוכל לבד יושן לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מתאמן לבד, רק אני והmp לא צריך יותר מזה, טוב קצת דברים להרים, אבל זהו..
יש איזה 2-3 בבצפר שחשים את עצמם איזה בודיבילדרים הולכים כזה בפוזה שותים שייקים בבצפר וזה, אבל הכי "גדול" מבינהם יד איזה 36 על 180 גובה, קיצר אין אף אחד רציני, מעאפנים...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן עם עוד חבר שהרעלתי אותו בקטע הזה.. אבל אם תשאלו אותי? מנסיון, הכי טוב להתאמן לבד.. ולא משנה כמה רציני יהיה הבחור השני.. האימון פשוט יותר טוב בלי Mp3 וחברים.
|
![]() |
![]() |