|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
אם הרחבתי את מחשבתו של אדם אחד, או שלימדתי שיעור חשוב אדם אחר- עשיתי את שלי.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
:s הבעיה שיש פה טאבו על התפיסה שלכם, לא שיש לאף אחד בעיה עם זה, כי זה האיזור שלכם אחרי הכל, אבל עדיין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מהספרים של סטוארת מקגיל מומחה פציעות הגב הכי גדול בעולם... (כשהם יהיו לידי אביא אותם)
הוא אפילו דאג לדחוף את זה על העמוד הראשון באחד מהם. אה ואני יודע לקרוא מחקרים נהדר, תאמין לי. זה שאני לא כותב בשפה גבוהה ולא ברורה כמו כמה מהחברה מתפוז, לא אומר שאני יודע פחות.
מדריך חדר כושר מוסמך מוינגייט. http://www.israelbody.com/showthread...358#post821358 לוג האימונים שלי. שיא נוכחי ל5 חזרות בבנץ - 145 ק"ג . נערך לאחרונה על ידי barakav, 08-03-09 בשעה 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סלח לי אתה לא אותו בחור בעל פסים שחורים שפעיל גם בתפוז?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בקרוב השתלמות בנוגע לגב תחתון ופציעות. נראה מה יגידו לגבי זה. אני לא מדבר על אנשים שחיים ביום יום אתה מודע לזה כן? אני מדבר על אלו שמעמיסים על עצמם.
אפשר לחיות עם לורדוזיס או קיפוזסיס חיים יפים ושלווים בלי שום בעיות. תן לאחת עם קיפוזסיס ששרירי הכתפיים שלה לא גמישים לשחק פתאום כדורעף, ואתה תראה איך הכל יתחיל להדלק לה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() שיקו, איזו הערה גזענית, למה לא פסים לבנים על שחור? לקחת כמובן מאליו את הלובן שלי?
דרק מיוז, דיברתי על ההמס לא על הכתפיים ואיך מפה הגעת לאנשים עם לורדוזיס וקיפוזיס? מה הקשר? ואגב, אתה מדגים בדיוק מה הבעיה עם פיזיוטרפיסטים ,נניח ולא מדובר במצב עם השלכות אחרות, אם הבחורה לא רוצה לשחק כדורעף אלה לחיות חיים שקטים עם אירובי וקצת משקולות לבריאות וזהו? למה שהיא תשלם כסף לפיסיוטרפיסט אם זה לא יעזור לה לשום דבר חשוב? אני לדוגמא לא יכול להסתכל שמאלה עד הסוף אחרי פציעה שעברתי בטרפז, אז מה? אני חי מצויין ומתפקד נהדר בלי כאבים, למה לתקן משהו שעובד ושלדעת רופאים אני יכול לחיות ולתפקד איתו עד סוף החיים ?(פיסיוטרפיסטים כמובן רצו ממני כסף וניסו לשכנע אותי שאני חייב לעבוד על זה) קולדפייר, אני לא זוכר איך בדקו את הכוח של המשתתפים במחקר הזה, כשהספרים יהיו לידי אדע, אבל הבייספס שלי חזק מאוד ועדיין לא מסוגל להחזיק משקולת של חמש קילו 10 שעות ברצף בכל יום, למה שהגב יהיה שונה?
מדריך חדר כושר מוסמך מוינגייט. http://www.israelbody.com/showthread...358#post821358 לוג האימונים שלי. שיא נוכחי ל5 חזרות בבנץ - 145 ק"ג . נערך לאחרונה על ידי barakav, 08-03-09 בשעה 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ברק,
הקשר הוא שבבעיות יציבה שונות, הרבה פעמים מדובר בחולשת\חוסר גמישות של שרירים. אנחנו מדברים על אנשים שכן רוצים להתאמן בחדר כושר (או בחורה שרוצה לשחק כדורעף). אנשים שיש להם בעיות כמו אמסטרינגס מקוצרים לא ילכו בכלל לפיזיותרפיסט מלכתחילה כי הם לא יהיו מודעים לזה עד שיהיו להם בעיות (שיכולים להיווצר אולי כנגד עומסים גדולים). גם לי יש בעיה במרפק ואורתופד אמר לי לעשות ניתוח. אני לא חייב לעשות את הניתוח, אבל זה אולי יעזור למנוע את הקפיצה של הגיד מעל העצם במרפק. אז ויתרתי, למה אני יכול ללחוץ חזה ואני יכול ללחוץ כתפיים בלי הפרעה. מקסימום לא אעשה לחיצה צרפתית - ביג דיל - זה לא משהו שחשוב בכלל שאני אסכן את המרפק שלי בשבילו. למה כן לעשות? כדי לשפר את האיכות חיים. יש לי cmp בברך ועברתי פיזיותרפיה כואבת עם תרגילים קשים (סוג של לחיצת רגליים\ הרמות רגליים כנגד גומיות וסקוואט על קפיצים + טיפולים אגרסיבים על הרצועה בירך). להגיד לך שהבעיה נפתרה לגמרי? כנראה שלא. אבל עכשיו כשאני מתאמן, אין לי שום כאבים בפטלה (למרות שלא פעם עלתה לי התהיה "בשביל מה זה היה טוב" אבל אתה יודע איך זה בצבא, שנותנים לך חינם לא תקח? :-p) סתם צורם לשמוע את הביטול\זלזול בפיזיותרפיה. אני מסכים איתך שאם אין בעיה אז עדיף לא למצוא אותה :-) אבל בד"כ אנשים לא פונים לפיזיותרפיה על מנת למצוא בעיות, הם בד"כ יבואו כשמשהו כואב או מפריע.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-03-09 בשעה 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() דארק מוז, שוב, האמסטרינג מקוצר לא יוצר בעיות גב, זאת השלכה לא נכונה מטיפול על אדם חולה, למניעה אצל אדם מתפקד. אנטיביוטיקה לא מונעת שפעת היא מטפלת בה אחרי שכבר חלית.
אני חושב שיש יתרון פונקציונלי גדול בלעשות את התרגילים הללו, אבל לא יתרון שמגיע מגמישות של ההמס. לא כתבתי שפיזיוטרפיסטים לא יודעים לטפל בבעיות, פשוט שלא מתעסקים איתם במניעה כמו שצריך וזה יוצר בעיה כשהם מסיקים משהו על אדם בריא. יש כמובן גם הבדל גדול בין הרמה המקצועית שלהם בארץ מזאת שבחו"ל, בפרט בווטרלו, כך שאני לא מבין למה אנשים כלכך נחלצים להגן עליהם. בינתיים היחידים שראיתי שכותבים שם בפורומי הרפואה בתפוז לא יודעים לאית הרבה מילים בעברית כמו שצריך, מה שמעלה בי חשד גדול לגבי רמת האינטלקט שלהם. לגבי הרצון לקחת ממך כסף? איכות החיים שלך אולי השתפרה, אבל שלי לא תשתנה אם אטפל בפציעה, כל מקרה לגופו כרגיל.
מדריך חדר כושר מוסמך מוינגייט. http://www.israelbody.com/showthread...358#post821358 לוג האימונים שלי. שיא נוכחי ל5 חזרות בבנץ - 145 ק"ג . נערך לאחרונה על ידי barakav, 09-03-09 בשעה 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי אותך. לא מסכים לגמרי אבל אני מבין על מה אתה מצביע בדבריך.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-03-09 בשעה 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אני מעדיף לשכב על הגב בספה ולשתות בירה מול הטלויזיה.
עריכה: למה שינית את ההודעה הקודמת, הרסת לי את הבדיחה!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ אני לא זוכר בעצמי מה כתבתי חחח
![]() נ.ב אני בכל זאת מסכים לגמרי עם האמרה שלך =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() במידה ואני עוסק באירובי בצורה אינטנסיבית התוכנית צריכה להישתנות באיזו שהיא צורה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כבר רואים מגמה של שינויי בפורום...
אנשים פותחים יותר אשכולות על דד ליפט ![]()
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
![]()
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תגיד למה האימון של הfbw יותר ארוך מהאימון של הab?
והאם אתה יכול לכתוב לי גם חלוקה טובה לabc? התחלתי עכשיו גם לקרוא את הספר brawn ולפי מה שכתוב שם אתה צודק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אני לא קראתי את הספר, אני רק מכיר את הקונספט.
אני קראתי את Starting Strength ואחריו לא היו לי יותר שאלות בנוגע לתרגילים או לאיך אימון צריך להראות. עכשיו אני קורא את Practical Programming ואחריו אני מאמין שלא יהיו לי יותר שאלות בנוגע לאיך לתכנן את האימונים שלי. אני ממליץ לך לקרוא את שניהם, אחרי שתסיים עם BRAWN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעלות את הstarting strength לראפידשייר? כי הוא לא יורד באימיול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() brawn זה ספר טוב אבל הוא תומך יותר מדי בביצוע תרגילים 100% strict, שזה לא הדרך הכי יעילה להרבה אנשים להתחזק ולגדול
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |