|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() זה הדוס המטומטם שאשתו צעירה ממנו ב20 שנה וחסר לה שמישהו יבקר לה מתחת לקו החגורה.? כי זה באמת אחד המפגרים פתאום מתחיל ללכלך על חיים חילונים, כשהוא היה חילוני לא ראיתי אותו סובל בדיוק :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני מנחש שזה סירטון על הדתי שהיה בודיבילדר לשעבר ואחריזה עבר הרבה מחלות התחיל לאמין באלהים והכול עבר לו ... אז אני לא מאמין לסיפור הזה
![]() למרות שאני מאמין באלוהים ועוד איך מאמין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() באמת קשקוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() כאמור, קשקוש מוחלט! יש אלף ואחת סיבות לכך, שאני לא ארחיב עליהן את הדיבור.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זהו אני חוזר בתשובה בוא גיימר אני ואתה ניהיה רבים גדולים.
עזוב אותך באדי בילדינג.....
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לנעול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
עומרי או מישהו...לנעול כבר היה על זה דיון שלא נגמר טוב....לא נראה לי שזה הולך לכיוון אחר!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() אה ועוד משהו למה אתם חושבים שבכלל מעניין אותם אם אתם תחזרו בתשובה ?
זה כולה סיפור מה אתם ישר קופצים מישהו בכלל אמר לכם לחזור בתשובה ? מעניין אם זה היה רוני קולמן והיה מספר את הסיפור הזה בדיוק אותו דבר אבל רק שישו עזר לו אתם היתיים מאמינים לו!! למה ?>כי זה רוני קולמן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פוזר אחד גדול
בטח מר ישראל בשנות נ 70 עשיו הזדקן
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איך לעזאזל מפנים כאלו רחבות הפנים שלו נהיו כאלה צרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() נראה לי קרתה תקלה והוא בטעות שכח להתחטב ולהתייבש לפני התחרות...
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() גם אם המחלה היא אמיתית וסביר להניח שמשהו כלשהו כן היה. זה לא אומר שכל מי שמנצח מחלה כזו או אחרת זה בעזרת ה"אל" ולא כל דבר הוא נס. זה שהוא פנה למקור רוחני ובמקרה גם נרפא מבחינתו זהו נס שקשור באמונה באל. אם זה מה שעושה לו טוב על הכפאק אבל אני לא מאמין בניסים ואגדות...
האדם הוא יצור פחדן וכשהוא אינו יודע תשובה על שאלות שעולות הוא תולה אותן באל. כמו שפעם האמינו האינדיאנים שבשנת בצורת צריך לרקוד ערומים מסביב למדורה כדי שאל הגשם יעזור להם. כשאדם אינו יכול לתת תשובה למה משמעות החיים, למה אנחנו פה, למה מתים ומה קורה אחרי המוות הוא ממציא ספקולציות על גן עדן, גהנום, גלגול נשמות ויישות אלוהית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() באמת סיפור מרגש ואישה כוסית. אם זה שהם מאמינים זה עוזר להם בחיים (גם אם הם מאמינים במשהו דימיוני) אז שימשיכו ויהיו בריאים. אותי שום דבר לא יחזיר בתשובה. הרי לעולם לא יהיו הוכחות מוצקות אלא רק תיאוריות וסיפורים, יש גם ניסים שקורים בלי קשר לאמונה באלוהים או לא. אני חושב שהאמונה שלו נתנה לו כוח אבל כוח שבא ממנו בלבד. אני מקווה שהסירטון הזה לא ישפיע על מישהו להתחיל לחשוב על לחזור בתשובה כי אם כן אז אפשר לאמר שהוא דיי אידיוט. כי למעשה צריך להקשיב לשכל ולא להרגשות פנימיות, סיפורים (גם האמיתיים וגם אלה שלא) ותיאוריות.
מי שחילוני ואומר שהוא מאמין, הוא הכי פטאת. כי האמונה שלו נובעת רק מרגשות ומשיכה פנימיים להאמין במשהו, וכל זה למרות שהוא לא חקר שום דבר אלא פשוט הושפע מהסביבה והאמונה הזאת שלו פשוט נוחה כי היא גורמת לו ליותר נוח להמשיך לחיות בתוך הבועה שהחיים לא כלכך נוראים כפי שהם במציאות. וזה למרות שאף אחד לא יודע ואין הוכחות מוצקות ואמיתיות לשום דבר ועדיין אף אחד לא חזר מהמתים.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתיייי ....
הסרט אמיתי ואכן נכון .... לא ידוע מה איתכם . תשמעו כול אדם יכול לפרש את הסרטון בצורה אחרת אחד יגיד שזה כן נכון ואחד לא נכון ... איש איש באמונתו -כול אחד יאמין במה שהוא רוצה להאמין... מקרה זה הוא קונפילקט ודילמה בלתי ניתנת לקבלת תשובה חד משמעית וברורה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גימר צודק..
יש לי מישהו באיסקיו(הכרתי אותה שהלכתי לשחק כדור רגל).. כל פעם הוא משכנע אותי לבוא לשעיורי תורה וכו הוא מציב לי עובדה כמו:"היום נראה אותך ב-9 בחנכי ישיבות(שם של בית כנסת") זה מעצבן אני אומר לו שלא בה לי לבוא והוא אומר אבל התורה היא אחת ויחידה היא טובה לי גם עליך היא תהיהי טובה אין דבר כזה חילוני כולם דתים והוא לא נותן פלורליזם לא נותן כלום רק דת דת דת !! בגלל זה נהיתי יותר חילוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
המשפט האמיתי זה צדיק באמונתו יחיה.
![]() |