|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. איפה יש לך שומן בארוחת בוקר הזו?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
2. אין שומן (חוץ מה1% בחלב). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איכס!!! לא מבושל
שים בסיר קטן לכל כוס ש"ש כוס חלב אבל קודם תרתיח את החלב במשך 1-1.5 ואז תוסיף את הש"ש תערבב כל כל דקות שיהיה על אש קטנה תעביר לקערה ותוסיף : חמאה, אגוזים, צימוקים, או כל מה שבא לך...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב במיקרו למה כל הבלגן תחמם במיקרו תוסיף מים לפי הכמות שאתה אוהב את זה יבש או יותר רטוב תוסיף שתי כפיות דבש קצת צימוקים כף חמאת בוטנים ותערבב ותחמם שוב לפי הצורך. בתאבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דבש זה רעיון מצוין, לא ניסיתי במיקרו, אין לי במעונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני אוכל את השיבולת שועל של השקיות.
מוסיפים לזה טעם וצימוקים..זה ממש ממש טעים.. אני שם איזה 5 שקיות. זה יוצא משהו כמו 230 גרם שיבולת שועל לא מבושל. וזה ממש ממש מעדן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בלי להתחשב בחלב. אני אוכל את זה רק בבוקר. כשאני לא ממש רעב אז אני שם 2-3 שקיות אבל יש בקרים שאני ממש רעב.אז אני מתחיל תיום טובב.. מסיים אותו עם איזה 500 גרם פחמימה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ישנם כל מיני השארות שהגוף מסתדר פחות טוב עם שומן בבוקר ויותר טוב עם פחמימות
ולעומת זאת בערב יותר טוב עם שומנים ופחות טוב עם פחמימות היה על זה פעם מאמר אין לי כוח לחפש אותו (אם זיכרוני אינו מטעה אותי זה קשור משהו בחילוף חומרים שהוא מתחיל לרדת משעה ביולוגית מסויימת ביממה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תכין במיקרוגל
אם תרצה פירוט על איך תגיד |
![]() |
![]() |