|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
Banned
|
ציטוט:
לא ידענו שהרמת משקולות הורסת את הבריאות, היא גם גורמת לסרטן הביצה השמאלית? או שאת זה עוד לא גיליתה? ההפך, הרמת משקולות מונעת בעיות רבות, היא יכולה לגרום בעיות כאשר עושים את זה יתר על המידה או בצורה שגויה, שזה כמו כל דבר אחר בעצם בעולם. אתה חתיכת מטומטם, לך תרעיב את עצמך למוות, תהייה אנורקס, ואז אולי הבנות שאתה חולם עליהן ישימו עלייך זין (תרתי משמע). |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
לפותח האשכול: לשם שינוי גובה לא תוקפנית: אף אחד לא מכריח אותך להתאמן, אני פשוט לא מבין אבל למה פתחת את האשכול אם היה לך ברור שלא תקבל פה גב מאף אחד? אשכרה הזמנת "תקיפה" אם אלה הסיבות שבגללן התאמנת, זה באמת מצדיק פרישה.
|
|
|
|
#3 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
לבנות בכלל לא אכפת מגוף, רק אכפת להם מהפנים. להיות 100 קילו שריר לא יעזור לך יותר מדי בבנות אבל גם לא יהרוס, ככה שתהנה במאסה (רק אל תהיה באחוז שומן גבוה)
ואני מדבר פה על הממוצע של הבנות
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
מה הקשר ? אני אגיד לך ת'אמת הלכתי לבריכה עם משיהו שהוא הרבה יותר גדול ממני /חטוב ובנות קפצו עלינו בלשון המעטה , לא שאני מנסה להעביר פה מסר כל שהוא שאני "זיין" לכל המתחכמים".
אז בנות כן אוהבות גברים גדולים , במיוחד באירופה אני לא ידוע מה חושבות פה הפאקצות אבל לגבי כל הבחורות הנורמליות פה אני בטוח שהם יעדיפו גבר גדול מאשר שחיף. ועכשיו לתכלס , מה זה משנה בכלל אני יכול להראות לך שמנים שמזיינים יותר מדוגמנים אם אתה חושב שכל ההצלחה עם בחורה תלויה בגוף אתה משלה את עצמך . |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
לא נראה חשוד בכלל שרק עכשיו נירשמת, ודווקא אתה מסכים איתו...מוזר לא?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
ואני הגעתי למסקנה שאני צריך ללכת להתאמן עוד שעה וחצי כדי לגדול ולא לרדת ..
נמאס כבר מחתונות חחח
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
חחח אני לא מבין איזה בנות יש אצלכם.
בנות אוהבות בנים עם מאסה וזה עובדה. לפחות אצלנו זה ככה. לא נתקלתי בבחורה שלא אוהבת שרירים. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
ציטוט:
לא יודע איפה אתם חיים ועם איזה בנות אתם מסתובבים.. בנות שונאות שחיפים, לפחות אחרי גיל 18~ כי בגיל הזה בחורות כבר מבינות שהן צריכות גבר ולא איזה שחיף 1.80 על 65 קילו..
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
בנות לא אוהבות שרירנים,אבל אוהבות זין שרירי ;]
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
איזה זיוני שכל רצים פה ה' ישמור...
בנות אוהבות שרירים נקודה, אין פה בכלל מה להתווכח. מוכח מדעית, פיזיולוגית, ביולוגית וביו אקטימייל. למה נראה לכם שלדא וואן לא הולך עם בנות? כי אין לו מספיק מסה !
|
|
|
|
#15 | |
|
Banned
|
ציטוט:
ומספיק עם הדיון הזה דיון חסר תועלת מי שמתאמן בישביל בנות שיפסיק להתאמן וזהו. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
אין מצב אחי אתה לא רציני...
|
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
הכרתי בחורה אחת שאמרה לי שהיא אוהבת גברים שמנים , אז בשבילה אני השאר שמן ? ממש לא.
אני הולך לרזות ולפתח שרירים. לכול בחורה יש טעם אחר בגוף , פנים , אישיות ולבחורות יותר חשוב האישיות. אני משפר את הגוף שלי בשבילי ולא בשביל אף אחת או אחד. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
חבר מתחיל
|
גם לדעתי זה לא כזה יפה יותר מדי שרירים. ואני מסכים שצריך להיות חטוב וכן ריבועים בבטן אבל לא יותר מדי. לפחות זו השאיפה שלי
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר פעיל
|
לא יודע עם איזה בנות אתה מסתובב..אבל הבנות שאני יוצא איתם ומכיר בגילאים 15-17 90% אמרו לי שזה יפה להיות עם מסה וחיטוב והם הרבה יותר מעדיפות מישהו גדול מאשר שחיף מסריח.
אז תתחיל למצוא בנות איכותיות במקום לצאת עם הזבלה של העיר שלך |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|