|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() איך אנשים פה בכלל מעיזים ללכלך עליו , הבנאדם הביא כבוד ענק לישראל ,הוא הגיע לרמה ש99% אחוז פה יכולים לחלום עליה , והוא תורם לקידום הbb בישראל
אז עדיף שכל מי שיש לו דברים רעים להגיד עליו שיסתום את הפה שלו , כי הוא יכול לחלום להגיע לגודל זרת שלו
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() מעניין איך ההרגשה בגיל 16 היקף יד 50
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אפשר לשאול
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פייי זה מטורף!!!! בטח גם גנטיקה עשתה פה עבודה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין, תודה רבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() להשיג את מה שהוא השיג בתור ישראלי (ועוד בשנות ה - 80) בענף הזה זה כמעט בלתי אפשרי.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הביאו פעם סרטונים שלא מתאמן... ממש בדיחה=\
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לי חברים מכורבים אליו, סינטול מסריח...
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אין לכם בושה? תנו קצת כבוד לנציג שלנו,שאגב נראה מצויין,תפסיקו לבלבל ת'מוח נראה אם מישהו פה יגיע לגודל ולהישגים שלו ואז שיבא ויבלבל תמח עד מחר,חוצפנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() היידים שלו עצומות אבל הרגליים שלו ממש קטנות ביחס לגוף...
אנילא מאמין שהוא היה יכול להתברג בכלל במקום כלשהו באולימפיה... שיהיה מסונטל מצידי, יש המון חוסר פרופורציות ועוד מלא דברים סה"כ לבנאדם יש גב וידיים ענקיים !
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה סינטול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שימו לב לכתפיים שלו בתמונות היותר עדכניות....הם לא מחוטבות כמו שהם אמורות להיות בגודל הזה ובאחוז שומן הזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() גדול |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה איתכם אבל לדעתי הגנטיקה שלו לידיים פשוט תותחית
אני לא אתפלא אם הוא לקח סינטול אבל זה לא משנה לעניין שהוא בשיאו הגיע לרמה עולמית שיכלה להתחרות גם בטובי הבאדיבילדרים היום .. הוא הביא הרבה כבוד למדינה בתחום הזה לפי דעתי וכל האנשים הבכירים בתחום בניית הגוף בארץ יגידו שהוא עזר המון לפתח תתחום הזה בארץ בנוסף אמרתם שבגיל 16 היה לו יד 50 .. קשה לי להאמין שהוא הזריק סינטול כבר בגיל 16 .. ולכן אם בגיל 16 היה לו 50 יד לא פלא שהידיים שלו ענקיות היום .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמן אני אעלה בחיים שלי עוד 12 ס"מ בבייספס. אני בקרוב בן 15.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חומרים + סינטול + כמה שנים טובות של אימונים אמורים לתת יותר(ואני מאמין שהם נתנו פשוט לא היה לו היקף 50 בגיל 16) |
|
![]() |
![]() |