|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז גם חומרים סינטטים לפי ההסבר שלך זה טבעי כי זה הגיע מהטבע הכככככללללל מהטבע מכדור הארץ אז הכל טבעי. נכון גאון צודק תמשיך עם התיאוריה החכמה שלך.
תמשיך עם תיאוריית האשכים והביצים ש'ך ותגיע רחוק... מאוד אני לא מאמין שאני עונה לך אפילו אבל באת לי לא טוב היום. נערך לאחרונה על ידי tommybilt53, 01-04-10 בשעה 05:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טבעי וסינטטי מתייחס למקורות בלבד.
טבעי = מקור החומר הוא צמחי סינטטי = מקורות החומרים הם לא מהחי ולא מהצומח. יש גם תהליכי יצור תהליך ששומר על התכונות הטבעיות של המוצר ותהליך שלא שומר על התכונות הטבעיות של המוצר. בד"כ מייחסים את זה למזון מיוצר בתהליך טבעי וכו' אבל תוספים תמיד מיוצרים במעבדה בתהליכים שונים אבל המרכיבים הם שקובעים את הקטלוג של המוצר אם הוא טבעי או סנטטי בלי להיכנס לפרטים. נערך לאחרונה על ידי tommybilt53, 01-04-10 בשעה 05:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() שמע חבר אולי לא הסברתי את עצמי טוב, אבל סטרואידים אנאבולים באשר הם הולכים ככה -
דבר ראשון, כולם סינתטיים, את כולם מייצרים במעבדות, לא משנה אם זה פארמה או לא. על פי כך אפשר להסיק כי - "הורמונים סינתטיים טבעיים" - הורמונים שסינתזו אותם במעבדה אבל כעקרון הם קיימים בבבעלי חיים גם באופן טבעי (אינסולין, אדרנלין טסטוסטרון וכו'). "הורמונים סינתטיים מלאכותיים" - כל הנגזרות למיניהן של טסטוסטרון (למשל-דיבול דקה אנאדרול וינסטרול וכו'), בעצם כל מה שיצרו מן ההורמונים הטבעיים- כל הנגזרות שלהם, את אלה יצרו באופן מלאכותי וכמובן שהיצור שלהם הוא סינתוז במעבדה. **אני לא מעודד שום שימוש בסטרואידים בפרט ובחומרים אסורים בכלל** סתם יצא דיון מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טבעי=מקור צמחי? אוקיי,עכשיו הבנתי עם מי יש לי עסק,ופה אני אפסיק את הדיון המגוכח הזה,מציע לך לקרוא קצת יותר את מה שאתה מביא,במקום לזרוק שטויות באוויר.
"אל תתווכח עם אידיוט,הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בגלל נסיון" יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
החלפת אבקות אצל בודי-בילדר | JaSoN.B | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 31-07-08 19:08 |
בודי בילדר גיטרסיט | Roy11 | פיתוח גוף תחרותי | 38 | 18-07-08 16:56 |
בודי בילדר בן 72 | Playa | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 29-01-08 18:01 |