|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() אתה תימני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גיסנו אתה שחיף
איזה חוו"ד אתה מצפה לקבל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() שאני אבין מה הבעיה לענות רק על השאלות שנשאלו ולא סתם לכתוב שטויות, אבי כבר פה די הרבה זמן והרוב מכירים פה את היסטוריית הפציעות שלו אז וואלה בנאדם שלא מתאמן לא יכול להעלות תמונות כדי לדעת איך הוא נראה?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
הוא שחיף... ו??? מה עוד להגיד, זה פורום של פיתוח גוף וכדומה. אין פה אדמינים בפורום, בבקשה תעשו סינון.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() באמת ניסית להתאמן כמו שצריך כמה פעמים (למרות שכאב פעם פעמיים) או שאתה פשוט כל הזמן מוותר כי יכאב לך \ תפצע? בחייאת, אני עברתי דברים יותר גרועים ואני די בטוח שהברך שלי הרבה יותר חלשה משלך, שלא נדבר על פצועה ופגועה, ואני מצליח ללא שום בעיה לעלות בסקוואט...
למרות שאני לא יכול לחוואת את הכאב שלך לכן אני לא יכול לתת דעה מדוייקת, אבל בתור אחד שעבר משהו יותר גרוע משלך, אני מציע לך (בלי להעליב) לסתום את הפה ולעשות סקוואט בהדרגה כמו שצריך(בכלל לא אמור להשפיע על הברך, ואני שוב מדבר מניסיון, בתור אדם שכל פעם שהוא מתכופף או מזיז הברך כואבת ומרגישים את האזור המנותח רואים שיש לך גוף חלש, תתחיל לעשות ממשקלים מאוד נמוכים ותעלה בהדרגה, ותעשה חזרות נמוכות בשביל לא להעמיס על המרפקים..
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשאל את מני מהפורום איזה רצון יש לי להתאמן,הוא בטוח יודע ומכיר אותי . היו לי עוד פציעות בתחום ואחריהם חזרתי להתאמן,לא וויתרתי וגם בפציעות האלו חיכיתי להחלים במטרה לחזור להתאמן אבל בשלב מסוים אמרתי לעצמי "כוס אמק תראה מה זה עשה לי". אחי,אני מרגיש ילד שונה,אני לא יכול לרוץ,בקושי ללכת,אני בספק אם אני יוצא לטיול שנתי,לא יכול להשתתף בספורט,לשחק כמו נער,לרוץ,ואפילו לרקוד במסיבות..אתה לא באמת מבין איזה סבל אני עובר אז עם כל הכבוד לאימונים הפציעות פשוט לא שוות את זה. ציטוט:
אני אלך לשאול פיזוטרפיס על זה.. תודה אחי |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() avishav1 תגיד לי נראה לך הגיוני??????
אולי אני גם יעלה תמונה עוד שנה ויגיד שפעם הייתי מתאמן ונפצעתי אתה שחיף...אין ממש מה להוסיף ותפסיק לריב עם כולם ותפנים שזהו פורום של מפתחי גוף ולא איזה פייסבוק או מקושרים שאתה רוצה תגובות על הגוף שלך הגוף הרזה שלך לא ממש ראוי לתגובה וhaim15 ברור שבנאדם שלא מתאמן --לא-- יכול לעלות לפה תמונות..אני יגיד שוב זה פורום של מפתחי גוף..לא פורום להכרויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני העלתי לפה תמונות בעבר,רציתי שיראו את המצב עכשיו לא בקשתי ממך שתגיד לי מה לשפר. אתה לא יודע להעביר ביקורת כמו בן אדם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לא רואה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() מה הבעיה כנס לתמונה בפיסבוק תעשה מאפיינים.. יש שם את הכתובת.. תעתיק אותה לפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() חברה שתחררו מהבנאדם אני מכיר אותו והוא ילד בעל כוח רצון אדירר אני יודע על כמה וכמה פעמיים שהוא ניסה לחזור ולא ויתר למרות שכאב לו אבל אין מה לעשות צריך לילמוד להקשיב לגוף ולא ליפצוע יותר
אני מאמין שאבי העלה תמונות כדי שניראה איך הוא ניראה כיום אחרי הפציעות דא:אבי בסוף אתה תחזור אל תרים ידיים אחי שיהיה שבוע טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה אחי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |