|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא שלא מרשים לי לקנות אבקת חלבון חח כבר קניתי פשוט נגמרה לי ואין לי כח לקנות עוד חח..
סתם מחפש פיתרונות נחמדים.. שוקו זה דבר טעים.. וגם בליטר שוקו יש מלא מלא מלא סידן אני חושב.. יכול להגיע ל 1000 מ"ג שזה ממש הרבה!! בסקופ אבקת חלבון יש 100.. אז אם זה פיתרון טוב אני אוכל להשתמש בו במקום באבקת חלבון לזמן הקרוב.. בינתיים אני קונה קוטג' ובננה.. ולא נראה לי תהיה בעיה לשתות ליטר.. אף אחד לא דיבר על בבת אחת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בתפריט שלך ראיתי שאתה מקפיד על שומן איכותי כמו שצריך! מהידע הכללי שלי ..שוקו זה לא ממש שומן איכותי... אם לא גרוע לחלוטין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
יותר נכון מה האחוז של השומן רווי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() - פחות משתלם מאבקת חלבון מבחינה כספית
- פחות יעיל מאבקת חלבון + סוכר ענבים אחרי אימון. - יכול להוביל לבלאגן במערכת העיכול. - קשה לשתות ובנוסף יכול להיות לך קשה להכניס את הארוחה שמגיעה שעה -שעה וחצי אחרי אימון. לדעתי אם אתה מחפש גיוון מהוטג/טונה ולא מסתדר לך כרגע לרכוש אבקת חלבון אתה יכול לנסות שילוב כזה: 1-2 כוסות חלב דל שומן + כמה כפיות שוקולית. כתוספת פחמימות: צימוקים / תמרים / בננה כתוספת חלבון: יוגורט/כמה כפות קוטג בהצלחה! ![]()
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאר התגובה אין לי טעם בולט הגיב במקומי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
יש עוד הרבה מקורות טובים שיש בהם חד בלתי רווי,בוחרים את האיכותיים לכן נמנעים מלאכול מוצרי חלב שמנים שאלה לך,איזה קוטג אתה אוכל?חצי אחוז או 3 אחוז? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא ציין ששומן מאט את ספיגת החלבון בגוף. זאת בעיה, זה תחליף סביר אם אתה שונא טונה במים, אבל עדיין לא מי יודע מה. חוץ מזה, החלבון בשוקו זה לא קזאין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לשתות ליטר שוקו זה קצת קשה אבל לחלב בננה יש את אותו ערכים והוא יותר טעים בהרבה וגם קל לשתות ממנו כמויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מניח שבין 50% ל75% כמו בכל מוצר חלב
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
שוקו זה זבל,במיוחד אחרי אימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה חלבון איטי P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל קוטג', טונה, ביצים או עוף.
ליטר שוקו יעשה לך בלאגן מטורף בבטן. זה מאד לא בריא לשתות כזאת כמות במכה. (האמת שגם ביום שלם זה לא משהו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אם אתה אוהב את הטעם של השוקו אז כדאי לך לקנות אבקה בטעם שוקו
זה אמנם לא שוקו אבל זה ממש ממש טעים וזה תחליף מצויין + מלא חלבון + יש ממש מעט שומן ומעט פחמימות אם אתה בחיטוב (אבל אתה לא אז זה לא חשוב חח)