|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה להגיד...אולי מבחינת שינוי זה לא השינוי הכי גדול שאפשר לעשות בתקופה כזו ארוכה, אבל למי איכפת. כל אחד היה רוצה כזה גוף . במידה ואתה לא בעניין של להתחרות, אני במקומך הייתי שומר על מה שיש וזהו...לא צריך יותר מזה.
|
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אני נראה כמו הלפני של סיקס פאק חוץ מהידיים :d
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() חייה רעה אין מה להגיד! רק שהידיים כבר יוצאות מפרופורציה כפי שזה נראה החזה קצת מאחור תן לו קיק קטן להסדיר זאת והפרונט שלך מושלם.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הגב והרגליים, כל השאר מצויין.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() תביא תמונה מעודכנת של הגב בבקשה,גם של הרגליים אם אתה יכול
ומעודכן זה 2-3 ימים אחרונים,לא חודשים או שבועות לפני זה תודה חח ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא six pack זה sex pack מדהים.... אח'ויה תעלה וידאו חדש באמא שלך
תגיד מה הגובהה .. אם אני זוכר אמרתה 1.76 אבל לא יודע אתה נראה 1.73 כך
נתונים.... גובהה 178 משקל 86 יד 42 מתאמן שנתיים מטרה 90 קילו עד חודש 6 ![]() נערך לאחרונה על ידי mahdi1, 28-10-08 בשעה 23:25. |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ל4 שנים זה מכובד מאוד.. ואל תשכח שזה גם המון התמדה.. כל מי שמגיע לרמה כזאת זכאי לכבוד
|
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
עכשיו אף אחד לא מלקק לי פה ולא סוגד לי אני לא אל, לא רוני קולמן ואפילו לא סגי קלב, זה דבר ראשון. אנשים פשוט מפרגנים לי ויודעים להעריך עבודה קשה מאוד של בנאדם שמתמיד ומשקיע בדבר שהכי חשוב לו בחיים - פיתוח גוף. ונכון, אני מנסה להשאר צנוע, למרות שגם לי יש גאווה ואגו שמתנפח בעקבות ההשגים אבל צריך ללמוד להשאר צנוע אין מה לעשות. כמובן שבספורט הזה צריך גם לדעת שאתה הטוב ביותר אבל זה דבר שלא צריך להפגין כלפי אחרים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני חייב להגיד לך משהו
אני הרבה זמן בפורום פה עם משתמשים שונים.. שאני לא יכול להגיד תשם שלהם כי אז אני יתבנבן לא יצא לי להגיד לך את זה אבל פשוט אתה אלוהי!!! אני יכול להסתכל על התמונות שלך כל היום ולהתפעל מחדש!!! אתה מביא לי מוטיבציה מטורפת שאתה לא מבין בכלל!!! בקשר לשינוי שלך ב 4 שנים לא משנה כמה זמן לקח לך להגיע לגוף הזה הוא בהחלט מטרה!!! לכל אלה שאומרים גנטיקה גנטיקה גנטיקה... תסתכלו על התמונה שלו לפני 4 שנים(בחתימה) תאכלס אם מישהו היה פותח אשכול ומראה תתמונה שלו ככה לא היתם אומרים לו יש לך גנטיקה של 1 למליון הגוף שלו ניראה ככה בגלל השקע חזקה ולפי דעתי גם קרוב לסף הגנטי אז אל תחשבו שבגלל הגנטיקה הוא ניראה ככה אין אחי אני פשוט לא מפסיק לחשוב עליך ולהתפעל ממך אני כבר מתחיל להרגיש כמו הומו(ואני ממש לא) בקשר למה שאמרתה עם הפירסום שאתה חוזר לישראל(אני מקווה בזמן הקרוב) אתה חייב לדפוק חיטוב טוב טוב וללכת לסוכן דוגמנות מקצועי והתחיל להתפרסם הרמה בארץ של הדוגמנים(עם גוף שרירי) היא אפסית=מיקל לואיס תחשוב אם כולם מתפעלים ממנו פשוט כל הארץ תגמור על פרסומות שלך!!!! אתה חייב לחשוב על זה!!! ואחי בהצלחה בכל מה שתילך אתה בן אדם מדהים!!! חולע עליך!!! |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום