|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ד"א את השני שמעתי כבר רק לגבי לחיצת חזה במוט...(לסות לדחוק אותי לספה) תוכלפשוט להסיק בשבילי את המסקנה בניסוי הראשון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() אה כן ולגבי הרצועות אחיזה...
לא אמרתי שיש משהו רע באמות חזקות להפך אני מפתח אמות ואחיזה... וגם את הצד השני של היד אני מפתח.... אבל מידיי פעם אני אצתרך לבדוק כמה הגב שלי חזק וכמה התקדמתי וזה גם יוכל לעזור לי באימונים על מתח ביד אחת(טכניקה ושיפור הכח בגב) ואז אני אדע שאני יכול לעשות מתח ביד אחת אלא אם כן אני אפתח אמות(שזה אני בכל מקרה עושה ואעשה...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחח. כן.
שאתה אוחז בחוזקה ולוחץ את המוט השריר של האמה עובד חזק, איתו הוא מגייס גם את הדו-ראשי ואת החזה העליון עד ללטס. כלומר יש תגובת שרשרת של השרירים שהיא מגייסת לך את הכוח הדרוש, לכן אני חושב שלא כדאי להשתמש ברצועות.
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
כי בעזרת האמות אביספייס והחזה נכנסים גם כן לפעולה אבל מצד שני גם אם אני אשתמש ברצועות האמות יפעלו אותו דבר רק שתיהיה לי יותר אחיזה זאת אומרת שבכל מקרה החזה והביספייס נכנסים לפעולה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() על זה אני לא יכול לענות לך כי לא השתמשתי ברצועות אף פעם.
אבל התפקיד של הרצועות זה לא להפחית את הלחץ מהאמות כדי לא לעייף אותם ולשים דגש על השרירים שרוצים לעבוד עליהם?
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אם אני אלחץ כמו שאמרת הביספיס והחזה עדיין יכנסו לפעולה ובנוסף לכך גם האחיזה שלי תתחזק לא? (אני מפתח תיאוריה אני לא אומר את מה שאני אומר על סמך משהו חחח אז אל תיהיה בטוח שאני יודע מה אני אומר יכ אני לא חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה את שני המצבים ותראה. אבל בחייך, לא עדיך בלי רצועות, הרי אתה לא מסתובב איתם בכיס, אם תרצה לעשות מתח בחוץ להראות לחברים ? P:.
אני חושב שאין עוד הרבה מה לדון בנושא אבל בכל זאת אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לשלוח הודעה פרטית, אני אשמח לעזור. טוב נו אין מוד הודעות פרטיות :|.
![]() |
#28 |
|
![]() אוקיי אני מסכים איתך אין עוד הרבה על מה לדבר....הפוסט ניטחן הבנתי הכל פשוט חשבתי שזאת תיהיה דרך טובה להתאמן כשאני לשלבים מתקדמים יותר... כנראה שלא...
תודה רבה עזרת לי מלא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רואה שהנושא הזה הניב פירות :P כן אני חושב שיש לי אמות דיי חלשות... ![]() אוקיי קצת פרטים עליי :P אני עוד מעט בן 18 ![]() התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני שלושה חודשים (במשך 4 שנים היית רץ, ולפני שנתיים וחצי היתחלתי לשחות רציני ...{לפני 4 חודשים עזבתי שחייה כי התחלתי להתאמן חדר כושר וחוץ מזה אין לי כל כך הרבה זמן... :/) {עכשיו אני אולי פעם בחודש שוחה בחדר כושר} בשנה האחרונה משקל מינימלי היה 58 :-O כשהיגעתי לחדר כושר {חודש לא שחיתי} שקלתי 61 9.2 אחוזי שומן עכשיו אני שוקל בערך 65.5 1.73 מטר אחזוי שומן בערך 9.8 פעם אחרונה שמדדתי... וזהו =] {צריך נראה לי לפתוח אשכול עם מידע על כל משתמש =] ![]() ![]() מה איתך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אמממ אני לא יודע על כמה אחוזי שומן אני עומד אבללא יותר מ10 אניבמצב טוב... בקרוב אני אתחיל להתשמש באבקות חלבונים ואני עכשיו התחלתי לאכול נכון אני מאמין שבקרוב אני אראה תוצאות טובות יותר(לא שאני שחיף....אבל יכולתי בשנה לעשות כפול על מה שעשיתי אם הייתי אוכל נכון) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שכחת את הגובה שלך :P ![]() אהה ואני לא משתמש בתוספי מזון.... ![]() ותזונה גם לא כל כך משקיע {אני מנסה לא להיות רעב} :P בהצלחה לך ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |