|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אה חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב אנטון לאן אתה מיתגייס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עצה שלי תיתגייס אחי זה עוזר .. אני למשל הרסתי לעצמי תשנתיים האחורנות בחיים שלי אני ממש מבואס מכול העניין אני מיסתכל להיתיחס לצד החיובי אבל זה מאוד קשה לי אני מקווה שהצבא יעזור לי ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה אחי בהצלחה יש לך כבר תאריך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני דאבל כורדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אשכנזי שלם כשיש גם דם רוסי וגם דם פולני.. שילוב מנצח.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אמא- היא כעיקרון נולדה בארצות הברית אבל זה בגלל שסבא וסבתא שלי היגרו לשם, סבתא שלי צרפתייה שהורייה היגרו מפולין וסבא פולני
אבא- נולד בארץ וגם סבא וסבתא אבל סבא של סבא שלי נולד ברוסיה ואבא של סבתא שלי נולד בצ'כיה ואמא שלה בהונגריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חצי אוקראיני חצי בלארוסי והרבה מבני המשפחה נולדו ברוסיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() אני רבע פולני,רבע רוסי וחצי עיראקי, אבל חינכו אותי טוב לא לתוך מורשת של עדה מסויימת אלא להיות ישראלי כמו שכל יהודי צריך להיות(בניגוד לתופעה המכוערת של העולים האנטי ציוניים שמגיעים לכאן לאחרונה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() רוב המוצא של אבותיי האחרונים הוא מאוקראינה, אם כי יש חלק לא מבוטל מרוסיה.
אבא שלי נולד בקורסון-שבצ'נקובסיקי באוקראינה. לגבי אמא יש אי הבנה - או שהיא נולדה בדבלצבו, אוקראינה - או בנובוסיבירסק ברוסיה. לגבי ההורים של אמא: סבתא - גורלובקה, אוקראינה, הרבה מהמשפחה מאזור דונייצק. סבא - קלינינגרד, רוסיה, עבד וחי בקזחסטן בנוסף.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אוקראינית מכל כיוון אפשרי...
האמ איך להסביר כמה אני מחוברת חל"שורשים שלי"?
![]() |
#18 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() חחח ראית סאלה בתפריט שלי??? D:
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() יש לסבתא של אמא שלי אח שברח למקסיקו בשנת 1937. יש למשפחה שלו שם מפעלי טקסטיל. מעניין שצד אחד של המשפחה התרבו וחיו במזרח אירופה כשקרוביהם במרכז אמריקה. הכי מעניין יהיה עם שני הדורות האחרונים של המשפחות ייפגשו.
היה אח והייתה אחות בעיר בשם פיריאטין באוקראינה. הצאצאים של האחות נולדו וגדלו כמזרח אירופאים לחלוטין בעוד שהצאצאים של האח הם עכשוי מקסיקנים לכל דבר. זה פשוט מדהים יהיה לראות אותם ולחשוב שהם קרובי משפחה שלי. זה כמו הנינים והנכדים של בני העליות בשנות ה - 20 וה - 30 שכבר לא נשאר בהם כמעט כלום מהתרבות של אבותיהם.