|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חיטוב
יאללה תפציץ במסה עכשיו ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחח בטח על חומרים......
סתםםםם אחי סוס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד משלושת האנשים היחידים פה בפורום שאני מוריד בפניהם את הכובע.... ארבל באמת בחור ענק לא יצא לי לראות אותו במציאות לצערי אבל הנתונים והתמונות מדברות בעד עצמן אין מה לדבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שהחתימה יצאה טובה אני במציאות לא נראה ככה
![]() ![]() דרך אגב למי ששאל השיפור מגיל קצת לפני 15 , עד 16 וחצי אני כעיקרון מתאמן מגיל מאוד צעיר אבל התחילו לראות את זה רק מאז. לצערי הדרך לא הייתה רצופת הצלחות היו כל מיני פציעות (שאני עד עכשיו משלם על אחת מהן) ובעיות בריאותיות וכאלו אבל זה לא מנע ממני מלהמשיך לאכול ולהמשיך להפציץ לעולם אל תפסיקו להאמין בעצמכם עלו והצלחו תודה רבה לכל מי שהגיב בפוסט אני מעריך את זה , תודה מיוחדת לאבא ואמא השניים שלי עומר וגלעד חולה עליכם יא תותחים בלעדיכם הייתי אבוד לסבא ארבל חולה עלייך חחחחחחחחחחחחחחחחח אשקרא סבא מבחינת אופי הוא בנאדם זהב רוצה תמיד את הטוב ביותר בשבילי חח חולה עלייך... PANIC - כן אני עכשיו הולך לקנות סיריוס מאס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איפה ארבל פרסם תמונות?
|
![]() |
![]() |