|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עושה לחיצת חזה ללא שיפוע עם מוט
ואחר כל לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים כל אחד 3 סטים ו-90 שניות מנוחה בין כל סט (זה אימון Fbw) אז זאת לא עבודה טובה על החזה? נ.ב. 90 שניות מנוחה זה טוב או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זמני מנוחה הם אך ורק בטווחי החזרות שלך
אם אתה עושה 10-15 חזרות דקה דקה וחצי אתה עושה 6-8 2 עד 3 דקות 1-5 חזרות עד 5-8 דקות מנוחה מבין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לתרגילים שבחרתי זה לא טוב? נ.ב. יש לי בעיה לעשות פרפר (פלייס / קרוס אובר / מכונה וכו') כי זה נורא כואב לי בכתף הקידמית אז הפסקתי לעשות את התרגילים האלה... אז זה ממש משמעותי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אז לפי מה שאתה אומר לא עדיף לעשות לחיצת חזה בדאמבלים הרי זה הרבה יותר מרוכב משימוש במוט לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() עדיף מקבילים עם תוספת משקל לחיצת חזה בdb בעיקרון יותר יעילה למאסה בגלל טווח התנועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() יאללה איזה בולשיט
מילא כל העולם עושה פלייס מקביליםו כל החרא הזה , וגם פוורליפטרים עושים רק לחיצות שכיבה ולא עובדים עליו ישירות ויש לכולם אותה צורה....
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ידעתי כי כשאני עושה לחיצת חזה במוט אני לא מרגיש את החזה כמו שאני מרגיש בדאמבלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה טוב מאיר!!
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התרגום תמשיך להפציץ
קבל במוניטין
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מאמר אחי!
עזר לי מאוד ,ואצלי החזה מתפתח בצורה איטית לעומת כל שאר חלקי הגוף ![]() קבל מוניטין אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
נפיחון
|
![]() כן גם אצלי החזה מתפתח לאט וזה ממש מעצבן אותיייייייייייי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() משום מה זה נראה לי בלוף רציני
לשנות את צורת החזה ע"י תרגילים מסויימים
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שהיה רק אפשר זה להגדיל את השריר ואם אתה נותן לו זויות שונות אז בעצם אשליתית אתה יכול לשנות אותו ויזואלית אבל בעצם לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מאמר מעולה ! כל הכבוד.
אבל הבעיה היא שאני חושב אחרי מקבילים אתה לא תוכל להזיז את המוט בדחיקה, אני טועה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() כן אתה טועה מקבילים במשקל גוף זה לא תרגיל קשה ואתה נח בין הסטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אומר שזה תלוי בגנטיקה,אבל עדיין יש דברים קטנים שאפשר לשפר באמצעות אימון נכון.
בכל אופן אל תתיחסו להקדמה כי זה פשוט נועד(רוב הפעמים) למשוך את העין כדי שאנשים ימשיכו לקרוא,או שאולי הכותב צודק במידה מסויימת. בקשר למקבילים,זה תרגיל קל,למי שרק מתחיל זה לא כל כך קל,ובגלל זה המנוחה היא קצרה,כי עם משקל גוף זה לא התרגיל הכי קשה..,תוסיפו משקל. אנשים עם חזה לא מפותח מבחינה גנטית זה לא יעשה להם חזה של ארנולד,פשוט זאת מין שיטה שלו,ויכול להיות שהיא עובדת ויכול להיות שלא..,בלי שום קשר היא יכול לתת דחיפה בהתחלה כי היא מוציאה אתכם מהשגירה הרגילה של האימון חזה והיא נותנת שינוי. ולסיכום,"איש הישר בעיניו יעשה".
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |