|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה שאחר כך מחבלים יבואו ויהרגו את המשפחה שלי ואת החברים שלי, אני מעדיף לסבול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הבנאדם גם שירת את המדינה בפעולה קרבית, למה שגם ימות בשבי, מה הוא עשה רע?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אנחנו אמורים לעשות, אם לשחרר עצורים אנחנו לא יכולים..?
לוותר על החייל?.. איזה מין מדינה אחננו נהיה אם נוותר על אחד מהחיילים שלנו?.. ועוד בידיעה שלא ניסו לעשות בשבילו כלום. עדיף לעשות מבצע, כמו במקרה של נחשון וקסמן ז"ל, - לפחות אם הוא ימות, שימות בהרגשה שניסו לעשות בשבילו משהו ולא שהקריבו אותו!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברור לי, אבל אם הם לא מתכוונים לשחרר שבויים, ובכל מקרה הוא ימות, אז לא עדיף שימות כשאנחנו לוקחים אותם בדרך?, כשידע שניסו לעשות משהו בשבילו, שהם ידעו שאנחנו לא פראיירים של אף אחד?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מסכים עם יובל שטייניץ... גילעדד הוא יקר לכולנו אבל אין.. להחזיר כל כך הרבה מחבלים בני זונות עם דם על הידיים זה מכוסן מאודד.... ואנחנו עלולים לשלם מחיר יקר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע סיפור נחמד. יש לי אחד במכון, שירת בגבעתי. פעם אחת הם נכנסו ככוח גיבוי לסיירת מטכ"ל לתוך עזה באמצע הלילה. המשימה הייתה שלוחמי סיירת מטכ"ל ייכנסו לבית מסויים וייקחו בכיר מהחמאס מתוך המיטה שלו. נשמע כמו סרט הוליוודי, אבל הסיירת נכנסו אל תוך בית של בכיר החמאס הזה, והוציאו אותו בשקט ממיטתו וחזרו מעזה, מבלי להעזר בכוח הגיבוי. וכן, הייתה עליו שמירה. אל תיכנסו איתי לפרטים, כי אני לא ממש יודע - לא אני הייתי שמה חחח. ד"א, אני מכיר את הבחור, והוא ממש לא חרטטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כולנו מקויים שיחזירו אותו הביתה
![]() המצב הביראותי לפני מה שאומרים שתקין אבל בכל זאת לא מסיכימים שמישהו יראה אותו ויאשר את זה..מבחינת ישראל זה עסקה בהחלט לא קלה לשחרר 1450 אסירים זה פשוט טירוף... הם מתרבים בצורה מטורפת הערבים האלה ולישראל זה ממש גרוע..ולדבר עם החמאס האלה זה כמו לדבר לקיר... ובקשר לקלטת זה ברור שניסו לפענח אותה :קולות רגע וכו' אבל זה כל כך ברור שהיה ערוכה הייטב!:dry: |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מלא מור"קים כאלה שמעתי מאנשים שהיו שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט הם לא יכולים להתקרב כי יהרגו אותו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() יש לי הרגשה שהם לא יסכימו לדרישות שלהם גם הפעם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה שעוד מעצבן אותי... זה ששכחו גם את שני החיילים בלבנון אינעל רבאק.... אני בכלל לא מאמין שהם בחיים ! ואם כן, אני בטוח שהם במצב אנוש.
אני בעד לצאת מהבועה הזא תכבר ולאיים על הפלסטינאים בכניסה רחבת היקף אל תוך רצועת עזה עד לכדי הפצצות כבדות במיוחד על כל עזה, והטלת מצור עליה. לאיים ולהתנות את האיום בשחרורו של גלעד שליט, ואם הם לא יסכימו - גם לבצע, שלא יהיו עוד נסיונות כאלה - ואז גם אם גלעד יהרג - הוא יהרג למטרה נעלה - למרות שאני ממש מקווה שהפלסטינאים יתפסו שכל ושיחררו אותו. פעולה שכזאת גם תרתיע גורמים בלבנון, בהנחה שהפעולה שתעשה תהיה קייצונית ורצינית... אני לא רואה פיתרון מדיני הגיוני לשחרורם של שלושת החטופים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() מיסכננים יא רעבקק איך איךך אייךך הוא יחזור אם לא נענה לדרישות שלהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי שכל השבויים והחטופים יחזרו הביתה בשלום(לא רק אלדד, גלעד ואודי)
אלא גם הנעדרים כמו גיא חבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אם היינו הורגים את כל האסירים שאנחנו תופסים כמו שהפלסטינים לא אוסרים את החיילים שלנו אלא הורגים אותם אז לא היו לנו 1500 אסירים לשחרר, זאת הטעות לא היינו צריכים להשאיר אותם חיים. עין תחת עין כמו שרשום בתנ'ך
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל