|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח ממה שאמרת כרגע אני אמור להבין שעוד לא התחלתי אפילו להגיע לטופ של היכולת הטבעית שלי כי אני ממשיך לעלות נקי וזה דווקא די נחמד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שמע...העליות שלי יחסית נקיות ,אבל למעשה מה זה נקי ? מבחינתי להתחיל עליה במסה ב13 אחוז שומן , ולסיים אותה ב17.5 אחוז שומן ,זה מקובל . אבל זאת עליה "מלוכלכת" ,מצד שני פעם קודמת שעשיתי עליה כזאת ,סיימתי אותה ב107 קילו ב17 אחוז שומן ,ועכשיו אני 101-102 באיזור ה13.5 אחוז שומן ,ואני מקווה להגיע ל110 ב17.5-18 אחוז ומשם לדפוק חיטוב מטורף לחלוטין לאיזור ה8 אחוז שומן על איזה 95 קילו.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
GH? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
למה לקחת אנדרול רק שבועיים ? אפשר בשקט לסחוט אותו חודש וחצי במינון מינימלי ועדיין לראות ממנו המון תוצאות (בעיקר בכח ,DHT אחרי הכל ) ובנוגע לשילוב של סוסטנון וטרנבולון אני לא בעד ,בגלל ההבדל באסטרים ,טרן דורש הרבה זריקות בגלל זמן מחצית החיים הקצר שלו , והסוסטנון דורש פחות זריקות בגלל שהוא מכיל טסט' באסטרים ארוכים יותר.
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
טרנבולון הולך עם טסט? שואל ברצינות, אין לי מושג. אבל חשבתי שטרנבולון מיועד יותר לסייקלים של חיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות עם טרן מה שבא לך ,אין חומר "שמיועד" למטרה מסויימת ,פשוט חומרים שיעילים יותר ויעילים פחות למטרות מסויימות , טרן הוא חומר אנבואלי /אדנרוגני חזק בצורה מטורפת (פי 4 יותר מטסט' ) אשר לא עובר ארומטיזציה ,איזו סיבה יש לא להישתמש בו במסה ? טרן יכול לתרום המון לכל סייקל ,וכן הוא משתלב עם טסט' ,אבל עדיף טסט עם אסטר קצר כדי שיוכל להיות תיאום בזריקות (שני חומרים מבוססי שמן =מזרק אחד וחיסכון זמן)
![]() |
![]() |
#8 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
תגיד, יש מצב לשוחח איתך במסנג'ר? יש לי כמה שאלות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
בהחלט ,תשאיר לי את הכתובת שלך בVIP
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי מלוכלכת ועד היום יש מחיר.
עדיף נקי כמו כוסית.
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() פרועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איפה שהוא באיזור האמצע נגיד 1.5-2 קילו בחודש....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() מלוכלת ואני מאוד נהנה ממנה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 600 גרם מעל המותר ובלי הרבה שומנים רווים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בגנטיקה, אם יש לך מזל - מלוכלכת, פשוט תאכל מספיק פחמימות וחלבונים.
אני - רק נקייה, אם זה נהיה מלוכלך - זה לא נעים.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חצי קילו שריר בחודש זה ממש נישמע לי קצת,בשנה שלמה עולים רק 6 קילו שריר זה לא הרבה בכלל.
- Idan - כמו שמיקדום אמרתי,איך יכול להיות מצב שאתה ניקתע ? למשל בכל סוף חודש אתה תיבדוק את המשקל שלך,והקיפים וכו'.. ורואים היתקדמות במשקל אז איך זה ניתקע? אני כבר לא יודע מה לעשות. גיל אומר שבכללי לא ניתן לעלות מעל חצי קילו שריר נקי בחודש. זאת אומרת שגם אם אני יעלה 2 קילו בחודש אז זה יהיה בשומן ולא בשריר. תאמת נימאס לי כבר מהאימונים האלה,שרוצים לעשות מסה נקייה בוקושי מתקדמים,שרוצים מסה מלוכלכת עולים הרוב בשומן ואחרי זה יש כמה חודשי חיטוב מעצבנים.. כבר הלך לי החשק להיתאמן.
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() מובן שאני מעדיף את המסה שלי נקייה, אבל במסה אני לא עושה חשבון - אוכל כמויות עצומות. אני לא צובר שומן מהר אבל אני גם לא איתי גיימר שלא עולה בשומן בכלל.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |