|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() תגובה מynet:
ה"סלבס" בארץ ירודה בצורה זוועתית. כל מה שעושים פה זה משחק של יחסי ציבור. לוקחים כל כלומניק ממוצע ועושים לו יחסי ציבור מפה ועד ההודעה החדשה ובעצם רמת ההפקות המקוריות שבהן הוא משחק הן ירודות יחד עם רמת המשחק שלו. אבל הוא "סלבס" בזכות ההפקות הירודות שהאספסוף אוהב כאן (שזה הרוב במדינה לצערי הרב) ובזכות כל היחצנות המופרזת (שמעוררת חלחלה) . הנה משוואה מה הוא "סלבס" ישראלי: כלומניק שבקושי עשה משהו בחיים שלו שבמקרים רבים בקושי למד משהו+כשרון בינוני+יודע לענטז ולקפץ כמו אדיוט (בצורה שרק מביכה את הבן אדם) בפסטיגלים עלובים ואינפטילים+משלם הרבה כסף ליחצנים+משחק אותה שנמאס לו מפפראצ'י כאשר הוא בעצמו מזמין אותם לכל אירוע שלו+מלא קשרים בברנז'ה/מלא כסף+יודע ללמוד טקסט בעל פה ולדקלם אותו+מחפש תשומת לב ורושם כתוצאה מביטחון עצמי נמוך שמוסווה כמופרז (בגלל שהוא יודע שהוא בעצם כלומניק אחד גדול)+מראה בינוני (לרוב מכוער) שיש מלא אנונימים (שלא רוצים להתפרסם) ששמים אותו בכיס הקטן שלהם ואם הוא יחסית נראה טוב (מה שנקרא בינוני) הוא נחשב למשהו מיוחד כיוון שליד כל כך הרבה שחקנים מכוערים שיש הוא נראה מלך היופי. (צאו קצת לרחוב ותראו כמה בחורים ובחורות יפים/ות יש ששמים בכיס כל דוגמן/נית שיש בארץ, ומי שחושב אחרת כנראה שלא מסתובב מספיק ותקוע כל היום מול המחשב) לסיכום פשוט בושה למדינה כל ה"סלבס" הגועל נפש שיש כאן. אני שונא שמגנים עליו. כי הוא למעשה שום דבר מיוחד. אשכרה ראיתי איתו ראיון בצילומים של איזו סדרה שהוא התלהב שהוא בקושי עושה משהו ומקבל על זה כסף.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אנטון...חח איך עשית אותי שמח אתה לא יודע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ועדיין הוא יותר גדול מחלק מהאנשים שצוחקים עליו כאן.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם הגנטיקה שלו בבטן גועל נפש. גנטיקה יפה בבטן לדוגמא = הבטן של אחטונג על אחוז שומן נמוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השם שלו נשמע כמו חירטוט אחושליניג .. ובקשר למייקל - אי אפשר להגיד שהוא "מסה ממוצעת מינוס", אחרי הכל יש לו "קצת" יותר מסה מלבנאדם נורמאלי, אין לו שום שאיפה להיות באדיבילדר אז אתם לא יכולים להשוות אותו לבאדיבילדרים .. בדוגרי אין לו כלום, הרבה יחסי ציבור ולדעתי הבטן שלו גם לא משו בכלל, אבל מה הוא עשה לכם רע ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחטונג זה מישהו מהפורום אחי.. ahtung הנה תמונה של הבטן שלו מפעם. ![]() גם לסיקס פאק יש גנטיקה לא רעה בבטן : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() דווקא מי שצוחק עליו באמת יותר גדול ממנו אלו שקטנים יותר לא צוחקים(לדוגמא:007)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ציטוט:
ואתה מסוג הילדים שכבר שלוש שנים מתאמנים ועדיין נראים כמו בן אדם רגיל ..(ראיתי תתמונה שלך בצד אז) אז אל תתערב במה שאני אומר:closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() [b]פעם אחת אני אסביר מה השנאה כלפי מייקל לואיס בצורא רגועה יותר אז ככה..
מייקל לואיס הוא בחור נורמלי שסך הכל ניראה טוב! הוא חטוב הסתתי סבבה לגמריי אבל ...הוא לא היה, הוא לא עכשיו, ואם הגישה שיש לו והפוזה שלו בטח שלא יהיה BODYBUILDER! אבל בגלל שבמדינת ישראל תחום הפיתוח גוף לא כלכך בשמיים כמו הכדורגל או הכדורסל אז כל פליץ שרואה אותו בטלויזיה אומר "ואייייייייי איזה סוס איזה חיה איזה פרה הוא מר ישראל" ואז התקשורת מחליטה להפוך אותו לאיזה מאמן בודיבילדרים מקצועי והוא תופס מעצמו גאון הדור! ולמה בישראלבודי שונאים אותו (לפחות אני) כי אני מכיר ויודע מי באמת המקצוענים בארץ ומי באמת התותחים כגון :מאור זרדז,נאור זיו,ליאור גייניש,אלון צוקרמן,חוסאם,שלומי חאידרה,עמית ספיר,לבנה שביט ולא לשכוח לציין את התותח העל שגר בקנדה ליאור גולדשטיין! ומעצבן אותי שהתקשורת והעיתונות עושות מאיזה פלוץ קטן ומושתן כמוהו שלא מגיע לקרסוליים של האנשים שציינתי עכשיו וכמובן וטוען שאבקות חלבון זה "סמים וסטרואידים" איזה מר עולם ומומחה לפיתוח גוף! זה למה אני שונא את הדרעק הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() קבל במוניטין. ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ציטוט:
אה ונ.ב אתה לא מאיים פה על אפחד..מובן?!!!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אני מתגעגע ל SIX PACK
![]()
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() הוא לא על 7% ואין לו יד מעל 40. עדיין יש לו גוף טוב - אבל הוא עדיין סתם פלוץ שמתלהבים ממנו סתם. אני מתאר לעצמי איך הוא בטח גאה בעצמו על כל התשומת לב הסתמית שהוא מקבל.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמציק לי זה מה לעזעזל אכפת לכם ממנו ? תרשמו מייקל לואיס תראו כמה הודעות עליו אתם מוצאים כאן. אתם סתם מתעסקים בו. תנעלו את הפוסט הזה או תנו לפוסט הזה לרדת ודי לחפור על הזיג הזה.
|
![]() |
![]() |