|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח יש יותר יפים, ומה הכנסת את כרוניקה של אקדח? חחח יש פי אלף יותר יפים מזה חחחחח ד"א מת לצחוק 1-2-3 :):):):) היו ענקיים ![]() אה וגם את: Shark's Tail = תפוס ת'כריש, סרט מרגש ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() יש הרבה.
ראיתי עכשיו את הסרט של אדי מרפי נורביט סרט מצחיק ויפה.. יש שם כמה סוסים גדולים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 1. ונילה סקיי
2. ונילה סקיי 3. ונילה סקיי 4. ונילה סקיי 5. ונילה סקיי 6. ונילה סקיי 7. ונילה סקיי 8. ונילה סקיי 9. ונילה סקיי 10. ונילה סקיי
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואיי יהיה לי ממש קשה להחליט, בתור חובב סרטים, אבל אני אנסה:
1. הטוב הרע והמכוער 2. חומות של תקווה 3. שליחות קטלנית 2 4. הסנדק 5. ספרות זולה 6. החבר'ה הטובים 7. קן הקוקייה 8. החשוד המיידי 9. שבעה חטאים 10. גרין מייל (יחד עם סרט ענק נוסף בכיכובו של טום האנקס - פורסט גאמפ)
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אווווווווווףףףףףףףףף ממש קשה להחליט... הדירוג הוא לאו דווקא נכון פשוט קשה לי להחליט
1. לב אמיץ 2. שר הטבעות 3. הפטריוט 4. שודדי הקאריביים 5. גלאדיאטור 6. ממלכת גם עדן 7. סיפורו של אביר 8. 8 מיילס 9. כרוניקה של אקדח 10. גרין מייל אבל זה לא פייר כי יש מלא מלא סרטים מעולים שלפעמים אפילו יותר יפים מאלו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() וואי אני רואה שהרבה פה אוהבים את חומות של תקווה, טעם טוב יש לכם. :-) זה הסרט מס' 1 לדעתי, פשוט סרט גאוני.
1. חומות של תקווה 2. שבעה חטאים 3. רוחות של תשוקה (נא לא לצחוק בבקשה, זה באמת סרט איכותי) 4. עשרת הדיברות 5. מגרש השדים 6. אייס ונטורה 1 7. אייס ונטורה 2 8. שר הטבעות 2 9. הטורף 10. לכודים אני בטוח שיש עוד מלא סרטים שכרגע לא עולים לי לזכרון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני באמת לא מרבה לראות סרטים, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. אני עדיין חושב שחומות של תקווה זה הסרט הכי טוב והכי עמוק שראיתי ושאני אראה בזמן הקרוב. זה מסוג הסרטים שגורמים לך להמשיך לחשוב עליהם גם שעתיים אחרי שסיימת, כאלה סרטים אני אוהב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואגב סרטים שהכי גרמו לי לחשוב עליהם אחר כך: רקוואים לחלום אפקט הפרפר מועדון קרב אמריקן היסטורי X(פחות מהאחרים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() 1.המסע(ז'אן קלוד ואן דאם)
2.הסרט של הקפוארה של ואן דאם. 3.נערי הטסטוסטרון 4.שרק3 5. משחק מכור 6.מהומה בשנחאי 7. שלוש מאות 8.עידן הקרח 2 9. יחצ"ן המסיבות 10. גרין מייל(סרט עצוב אבל שולט) והסרט של איש משפחה הוא חרא סרט. שידרו את הסרט בתור פרקים בסידרה. בסרט רואים את סטואי העתידי(כדי לא להרוס למי שרוצה לראות זה כל מה שאני אגיד)
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() כל סרט עם אדוארד נורטון - שחקן מעולה.. נדיר שיש כאלה..
(פחד ראשוני,מועדון קרב,אמריקה x, ההימור האחרון, אמן האשליות, הג'וב האיטלקי..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הסרט של פמלי גיי ממש לא משהו יחסית לסרט של סאות' פארק, אבל פמלי גיי זו הסדרה הכי גאונית ומצחיקה שי פעם היתה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה כאילו כתבת pamly gay
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שלי
![]() 1. 8 מייל 2. רוקי (כל הסדרה) 3. מת לחיות (כל הסדרה) 4. אסקימו לימון (כל הסדרה) 5. יחידת האמיצים 6. ספרות זולה 7. שם קוד:דג חרב 8. אייס ונטורה (שני הסרטים) 9. המאמין 10. רמבו (כל הסדרה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() 1)סנאטץ'
2)מועדון קרב 3)לב אמיץ 4)גלדיאטור 5)הסמוראי האחרון 6)מונטין פייטון והגביע הקדוש 7)הקדושים מבוסטון 8)המאמין 9)אמריקה X 10 ) השעה ה25
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הטיטאנים - אני חושב שככה השם ..
גלדיאטור שודדי הקריביים הקדושים מבוסטון הסמוראי האחרון לב אמיץ זה לא לפי הסדר יש עוד כמה אבל אלו מה שצצו בראש ארבל יש לך טעם טוב =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כן אז השם הוא לזכור את הטיטאנים
![]() |