|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח נרגה אותי החתימה שלך..
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל מקצועי
|
![]() תתמודד עם זה כמו גבר,מתיישהו זה יעבור להם,הרי לא הגיוני שחברים יציקו במשך יותר מכמה חודשים על העניין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה כאלה, סתם קנאים, אני לא מגדיר אותם בתור חברים, ולא פעם הם חטפו מכות כמו שצריך.
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע אצלנו בכלל אתה הולך לחדר כושר אין אוירה של בודיבילדינג ![]() המאמן שם פעם תלה פוסטרים של ג'י קטלר ובא האחראי אמר "פה לא יהיו תמונות של אנשים שלוקחים תרופות ומסכנים ספורט איכותי" והוריד הכל הקשיש המצ'וקמק הזה:closedeyes: אני מתאמן צועק אנשים אומרים "איזה משוגע איזה מטורף הוא על סמים מזה המשקלים האלה הוא הורס את המכשירים" כאילו בפולי עליון אצלנו המקסימום זה 120 ואפשר להוסיף פלטות אני בדיאטה לקראת התחרות עבדתי אם ה90-100 והם אמרו לי שאני חולה נפש והמשקלים האלה לא בריאים אז אם זה לא בריא!?בישביל מה זה קיים?! כדי שיסתכלו על ה100 קילו?עזוב אחי מפגרים:dry: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ואללה אחי באמת מבין אותך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ד''א כול החסרי עמוד שידרה הללו, שבאים ופותחים תפה, אתה יכול להשתמש בהם, אני לא ישכח איזה מצב מחורבן ההיתי, שהתחלתי חיטוב, ונפצעתי וכול הבני זונות שקוראים לעצמם חברים, אמרנו שזה מה שיקרה, זה לא בריא, הנה עכשיו אתה סתם שמן ופצוע, אני עכשיו בחיטוב רק חושב על הפרצוף שלהם שאני יוריד חולצה ושהם יתפוצצו.
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() תתעלם מהם וזהו.
ואצלי אחותי וחבר שלה עושים את זה. -______- |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאכיל אותם במנה טובה של כאפות
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אפשר להיצטרף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() היו לי גם כמה כאלה....אבל עכשיו למזלי חברים מפרגנים לאללה...יעני:" תגיד אתה לא צריך לאכול?" חח מזכירים לי מידי פעם לול...חח ואפילו אחד מיתאמן איתי...=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שגם אצלי זה התחיל ככה ותמיד יש תקנאים שיעשו לך בושות ויקראו לך "חלבון" מול כולם[חח אשכרה יש מישהו שקורא לי ככה] אבל את החברים הטובים כבר חינכתי כמו שצריך ואם כבר מישהו אוכל ירידות זה הם על זה שהם נראים כמו עפרונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) כמוני, תמיד חברים שלי (חלקם) מקניטים אותי בעיניין הזה, אני פשוט אומר להם "סתכל עלי, סתכל עלייך ואז תבין למה אני עושה את זה" אבל תאמר את זה בנימה מצחיקה כזאת, אבל תישמור על המסר.
כי אחרי הכל, הם סתם זורקים דברים ויגידו שטויות כדי שיעריכו אותם יותר, החברה של היום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד עושה שטות בחיים שלו, אז לפעמים שהקינאה שלהם או שהערכה עצמית שלהם מיתפרצת, אפשר לסלוח פה ושם..לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוויי נו אצלנו אצל החברים רק ירידות וקללות וצחוקים אבל לא דברים בסגנון של האימא שלך וכן אנחנו נטפלים לנקודות הכי רגישות אבל חפיף זה הכי מצחיק הכי צחוקייםם כל היו מחקים אחד את השני אבל ממש כל הזמן וזה מטורףףףף מה אתה נגנב מכמה שטויות אולי אצלכם אין את האווירה הזאת ואתה מרגיש שמתנכלים לך אז תדבר איתם תגיד שזה מעצבן
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |