|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() זה לא פיתרון ככה לבוא ולהרביץ זה לא בעיה בשבילי לזיין אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך לדבר איתם ולא נעליים,אם הם חברים טובים שלך והם עושים את זה סתם בשביל הצחוקים אז זה סבבה כי חברים צוחקים אחד על השני ואתה צריך ללמוד להיות קצת יותר קליל ופחות רציני,אם זה סתם חברים רחוקים שמנסים להוריד אותך בשביל לעלות לעצמם את הערך ולהרגיש טוב עם עצמם אז פשוט אל תדבר ותפסיק להסתובב איתם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() כן הם לא החברים הכי קרובים אתה יודע יש ויש..
וכן גלעד הקטע עם הפוזינג באמת עצבן..כל אחד בא עושה מין מוסט מוסקיולר דפוק כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אה והיתחרת?? איפה אפשר לראות תמונות שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה פשוט ככה
"ניפגש בים!" אני הייתי 62 ק"ג וכיום 77 ![]() אז חברים שלי איתי לכל הדרך תומכים ואומרים יפה גדלתה תמשיך להשקיע וכו... [סה"כ התחלנו בקטע 4 חברים עכשיו נישארתי רק אני :P] כן יש תקטעים שיאללה פותחים טונה לאייל? אז תיזרום כמו שאמרו לך בעבר זה גם יוצא מצחיק וגם בכיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח נרגה אותי החתימה שלך..
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כוסססססססססססססססס עמק הפורום הזה ניהיה לי בטיפול בזמן האחרון יא אללה יש לכם בעיות אישיות תטפלו בהם בעצמכם מה אתה ילד קטן תגיד שזה מעצבן אותך אם הם אנשים אם שכל הם יעזבו אותך ומידי פעם אוליי יגידו משהוא
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע אל תצא עליהם בצעקות ולא נעליים כי אתה תצא באמת אדיוט מושלם...
תזרום איתם בכיף יגידו לך "נו מה חזרת מהמשקולות שלך?" תגיד להם "כן וואלה היה אימון בן :):):):) נפתחה לי התחת" יגידו לך "מה עם החלבונים שלך אתה לא צריך לשתות סטרואידים?" תענה להם בסבבה "כן וואלה פיספסתי מנת חלבון היום נראה נשלים אותה שאני אחזור לבית.." תזרום איתם בכנות אל תהיה אהבל כי אם תתנגד יציקו לך יותר ויותר וחוץ מזה מה זה צריך להפריע לך? יש לך תחביב שאתה אוהב אתה צריך להתבייש בו? (ועוד זה נשמע תחביב מסריח כמו איסוף בולים)
![]() |
#12 |
|
![]() כי באזור שלי כאילו אפחד אבל ממש אפחד לא מבין כלום אבל כלום בבודיבילדינג, ואם אני מבין דבר או שתיים זה נראה להם יותר מידי.
תודה על העצות חברה זה עוזר, באמת. אה ונייט וולף איזה מקום לקחת ? ראיתי תמונות שלך אתה ענק אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע אצלנו בכלל אתה הולך לחדר כושר אין אוירה של בודיבילדינג ![]() המאמן שם פעם תלה פוסטרים של ג'י קטלר ובא האחראי אמר "פה לא יהיו תמונות של אנשים שלוקחים תרופות ומסכנים ספורט איכותי" והוריד הכל הקשיש המצ'וקמק הזה:closedeyes: אני מתאמן צועק אנשים אומרים "איזה משוגע איזה מטורף הוא על סמים מזה המשקלים האלה הוא הורס את המכשירים" כאילו בפולי עליון אצלנו המקסימום זה 120 ואפשר להוסיף פלטות אני בדיאטה לקראת התחרות עבדתי אם ה90-100 והם אמרו לי שאני חולה נפש והמשקלים האלה לא בריאים אז אם זה לא בריא!?בישביל מה זה קיים?! כדי שיסתכלו על ה100 קילו?עזוב אחי מפגרים:dry: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() תתמודד עם זה כמו גבר,מתיישהו זה יעבור להם,הרי לא הגיוני שחברים יציקו במשך יותר מכמה חודשים על העניין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() ואללה אחי באמת מבין אותך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ד''א כול החסרי עמוד שידרה הללו, שבאים ופותחים תפה, אתה יכול להשתמש בהם, אני לא ישכח איזה מצב מחורבן ההיתי, שהתחלתי חיטוב, ונפצעתי וכול הבני זונות שקוראים לעצמם חברים, אמרנו שזה מה שיקרה, זה לא בריא, הנה עכשיו אתה סתם שמן ופצוע, אני עכשיו בחיטוב רק חושב על הפרצוף שלהם שאני יוריד חולצה ושהם יתפוצצו.
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאכיל אותם במנה טובה של כאפות
![]() |
![]() |
#20 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() היו לי גם כמה כאלה....אבל עכשיו למזלי חברים מפרגנים לאללה...יעני:" תגיד אתה לא צריך לאכול?" חח מזכירים לי מידי פעם לול...חח ואפילו אחד מיתאמן איתי...=]
|
![]() |
![]() |