|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים שלי לא נגעתי בסיגירה ואני גם לא יגע סתם לא בריא ואני לא מבין מה אנשים אוהבים את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת עישנתי סיגריה לראות ממה כל-כך מתלהבים
וכלום לא הרגשתי כלום חוץ מריח מסריח
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעשן ולא עישנתי כלום-לא סיגריות לא נרגילה כלום
מספיק לי רק לראות את אבא שלי מעשן שהוא רק בן 40 ועוד חולה אסטמה בקושי מסוגל לעלות כמה מדרגות בלי להשתעל ולהחנק אגב גם אני חולה אסטמה אז אין סיכוי בחיים שאני נוגע בזבל הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה משה, אתה מעשן?!?!?!?!?!?!?!? ממתי, למה,כמה, איך נגררת!? אחלה סקופ!
ואני מאמצע כיתה ח' עד אמצע החופש הגדול שבין כיתה ט' ל-י', בקיצור שנה וחצי, עישנתי... הייתי דפוק, נגררתי חח אבל מאז לא מעשן בכלל... נ.ב מה שמצחיק זה שיש כאלו שמעשנים נרגילה אבל לא סיגריות, כאילו זה עדיף O_o
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מעשן. 7 וחצי שנים כבר. מה לעשות לכל אחד יש את השטויות שלו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא צריך אותנו בשביל להבין שזה ממה שיותר רע ממה שאתה חושב והכמות קטנה גם מזיקה. אתה חייב להפסיק, בלי קשר שאני בבית של מעשנים שהפסיקו, אם אתה מעשן מכור הרבה שנים, גם 3 שנים אחרי שהפסקת לעשן אתה לא חי כמו בן אדם שלא עישן לעולם, ההרגשה הגופנית הרבה יותר טובה, אתה לא משתעל וחי יותר טוב, אבל מבחינה פסיכולוגית חצי יום אתה חושב על סיגריה. לך באוניברסיטה למרצים של פסיכולוגיה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
קיצר גם לנרגילה אפשר להתמכר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() אבל בנרגילה אין זפת ויש פחות ניקוטין מבסיגריה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעשן לא עישן ולא יעשן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() אנשים...וואלה אתם פה כל היום מתעסקים פה אם תזונה,פיתוח גוף,תוספי מזון,עליה במסה וחיטובים וכל מה שקשור לבודיבילדינג איך אתם מרשים לעצמכם לעשן?וואלה זה סתם חרטא אני לא אומר לכם כי אני נגד זה..אני אומר לכם את זה כי פעם הייתי מפרק סיגריות כמו חול שלא לדבר על עישון נרגילה שזה דבר פי 6 יותר גרוע וכל אלה שעכשיו יגידו לי שסיגריה פחות גרוע מנרגילה יש לכם טעות עצבנית!
שלא לדבר על זה שעישון דופק והורס את האימונים.. ![]() מקוה שכולכם תפסיקו ותהיו בריאים |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעשן כבר שנתיים בערך וגם נרגילה וגם שותה לפחות פעמיים בחודש....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
התכוונתי לשאול אותך אם קוראים לו מסטול ובלי כוונה אמרתי מכור..(שזה עוד ספר שקראתי) קיצר קראתי גם מסטול אחלה ספר!!! |
|
![]() |
![]() |