|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני מסכים איתך חלקית. אבל לא הייתי מחלק באנים לישראלים.
וזה באמת מעצבן שמשתמשים במזייף רטיו.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מצליח להכנס בכלל לאתר זה אומר לי
You are either behind proxy or using ISP/IP (82.166.56.77) which is not qualified to use TorrentBytes. If you want your IP to be added to our access list, please contact staff מה עושים?
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע, גם אני נגד המזייף הזה אבל אני זוכר שהייתי מעלה עשרות קבצים וזה בקושי היה מעלה משהו במשך ימים.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל-כך קשה להעלות? כן, עם 20 קילובייט לשניה זה די בעייתי, תעשה חישוב, 20 קילו שניה = 5 שניות 100 קילובייט = 50 שניות מגה בייט, בערך מגה לדקה. 1000 דקות להעלות ג'יגה. ג'יגה = 16 וחצי שעות להעלות ג'יגה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Q: החיבור שלי לא יציב/מהיר מספיק כדי לשתף. A: תשיג חיבור יותר טוב או שלא תוריד.
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() הם פשוט לא מבינים באתרים האלה שמשתמשים בתכניות זיוף העלאה האלה כי אין ברירה אחרת, המהירויות העלאה פה בישראל הם לא כמו בחו"ל. מעצבן (ומעניין) שהם לא טרחו לברר את זה וישר השליכו את זה על האופי הישראלי.
אגב מה הקטע של טורנטליץ'? אני באתר ואין שום דרך להרשם... מה ההגיון?
![]() |
#29 |
|
![]() כי אתה צריך הזמנה חחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעלה על 16 Kbs.אז?אז לא מורידים מיליון סרטים.
מורידים משחק אחד. עובדה שאני מסתדר מצויין ויש לי רטיו מעולה ,זו כול המטרה-שיתוף. לא נוח לכם??תורידו מאתר ציבורי,רבאק!מה אתם דופקים את כולנו? אם אתם חושבים שלאזרח צרפתי או הולנדי או בוסני או אני יודע מה יש חיבור של 6 מגה לכול אחד,אתם חיים בסרט. גם אם כן:הנה פחות או יותר היחס במקום הראשון בup-ישראל,5555555555555555453521513252 אחריהם גרמניה-48237482374 רציני לגמרי. נו מה,אתם עושים צחוק?ישראלםי מזייפים כמו לא יודע מה,ואחרי זה מתפלאים? וכן,זה אופי ישראלי.דפקו לי נתנו לי עשו לי. אני יכול להבין זיוף פה ושם אם אתם רוצים משהו דחוף,סבבה.אין בעיה. אבל "להעלות" 500 גיגה? אם אני מנהל אתר עם יחס כמו שהזכרתי למעלה(ויש מספיק אתרים כאלו)"לטובת הישראלים"-אני זורק קיבינימאט את כולם,שיתעלקו על אתרים אחרים. אמרתי שוב-לא בא לכם להשאיר את המחשב לילה אחד דלוק????תורידו מפרייוט,גאד דמ איט! לא מבקשים ממכם חודשים על חודשים.הורדתם משחק?תשאירו תמחשב לכמה לילות.זה הכול,תסתדרו מצויין(כן אני עם ה16 אפלואד שלי מסתדר ככה) *אני לא מדבר על אף אחד ספיציפית |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה אשמתו של בזוקה שלא בכוונה העלה כמה Tb's בשניה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() תגידו, גם לכם Tl מוריד במהירויות עלובות? המקסימום שראיתי בינתיים היה 30kb.. אני רגיל ל150 בtb!
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לדתעי תלוי עם הטורנט ישן\חדש או ברמת הביקוש וההעלאות שלו. |
|
![]() |
![]() |