|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה הבנות צוחקות עליו אבל?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קורטקס הרגתה אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מכניס אותך לפוקוס
זה רק אתה והגוף שלך עכשיו .... אתה מסתכל , נוגע נושם עמוק .... זאת מין אקסטזה אם מסתכלים על זה מבחוץ פשוט רגע של התעלות ... אולי זה נשמע פלצני אבל זה באמת ככה ההיתי תקופה של שנה וחצי מחוץ לתחומי המכון התאמנתי קלות בבית .... רק בשביל לספק את עצמי לא בשביל ללכת למכון ולעשות רוח ועכשיו חזרתי שוב למכון , כי יש מגבלות לאימוני בית וב 2 מילים: טעם החיים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל השתחררתי מהצבא עם משקל 59 ק"ג על 1.78... הבנתי שאין דרך אחרת להעלות במשקל חוץ מללכת לחדר כושר, לא היה לי מושג קלוש בתחום וערימה של דעות קדומות...
אבל היום על 72 ק"ג ב- 10% שומן אני רק יכול להתחיל למנות את התועלות של התחום... בשבילי זה סוג של תראפיה, את כל העצבים והתסכולים שלי אני מוציא בחדר כושר וזה עדיף על הרבה דברים שאנשים אחרים עושים בשביל לפרוק כעסים... ויש עוד הרבה מעבר... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 1. התמכרתי להרים ברזלים כל היום :p
2. התחלתי עם מכון בכלל כדי לרזות ומשם נכנסתי לקטע חזק 3. זה באמת כיף לשמוע כל הזמן שאומרים לך סוס ![]()
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() ממה שזכור לי,bodybuilding בלועזית,פירוש -פיתוח גוף.bodybuildrer=מפתח גוף.
בן אדם שהולך לחדר כושר,אוכל כמו שצריך ומצפה לעלות במשקל,הוא מפתח גוף.פשוטו כמשמעו. אני לא מבין מה הוויכוחים פה,כמו שיש מפתח גוף,יש גם מפתח גוף תחרותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() דוגרי להגיד לך מה עובד עליי? לך נגיד לקראטה. תלמד, תשקיע והכל. אחרי זה תעזוב. אתה תראה כשתסתכל במראה שמשהו השתנה? לא, המוח והגוף מתחילים לשכוח, זה לא ויזואלי. עכשיו תתאמן חזק שנה, תאכל כמו שצריך ותשקיע את עצמך. עכשיו תנסה להפסיק, גם אם הצלחת, ברגע שתעבור ליד מראה ותראה שטונוס השרירים שלך ירד, איבדת 2 ס"מ בבייספס, ישר אתה תעצור, וכמו ישראלי טוב תצעק "אה?! מה זה זה?!" ותרוץ בחזרה לחדר כושר.
זה מה שמניע אותי.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט אוהב את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() זה עניין של אהבה לספורט!
אבל יותר מזה.. פיתוח גוף זה שגרה! ויש אנשים שצריכים ואוהבים את השגרה הזאת בין עם זה נפשי או בין עם זה פיזי. אני עד השנה עשיתי את זה בשביל עצמי לפני שהלכתי על תחרותי. (הייתי מתחרה מס' 1 בצעירים של נאבבא) וזה לפעמים יכול להוות מפלט מהחרא שיש לנו ביום יום. זה אחלה דרך להרגיש טוב עם עצמך ולהוציא כעסים. אני חושב שזה תמורה גדולה מאוד בשביל התחלה! ולכולם יש חלום להיות מר.אולימפיה אבל אנחנו לא נגיע עם לא נשקיע ולכן כמה שקשה ואוכלים חרא לפעמים עדיין עושים מה שאפשר כדי להגיע עוד יותר קרוב למטרה שלנו. אמרתי את שלי =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() וולאק מה נותנת לי ההרגה?
כיף תמיד רציתי להתאמן גם מגיל 7 אבל לא יכולתי אז עכשיו אני כבר לא ילד קטן בן 7 אז אפשר להתאמן אני אוהב להתאמן חזק להרים משקלים גבוהים ולהיות גדול לא צריך תמורה כספית ולא כלום כי אני עושה את זה בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שלא יכולים פשוט להשקיע המון כסף על תזונה ותוספים, וזה לא בגלל שהם לא רוצים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
כן הוא יודע חח |
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() להיות חלק מה-2% מתוך 100% שאכן מתמיד במשהו!
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() את האמת אני דווקא די מצטער שנכנסתי לעסק הזה כי זה מונע ממך מלא דברים (נכון זה גם נותן לך בחזרה דברים אחרים) אבל עם אתה מתחיל ומתחבר לזה אז אין מה לעשות איזה הרגשה טובה זאת לבוא לדיאטנית מזורגגת מקופת חולים (כי אמא שלי אמרה לי) והיא מופתעת מידע שלי ומהכוח שלי בגיל כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
מהנסיון האישי שלי, עם כל הזיבולי שכל שלהן, חצי מהן נמרחות עלי מהר מאוד וחיי המין שלי ברוך השם... קשה לי להאמין שלמישהו פעיל שכותב כאן, באמת יש בעיות בגלל זה. יש למין הנשי דואליות מוזרה בין מה שדוחה אותן למה שמשך אותן. אצלי, זה משתנה ,לפעמים מה שמחזיק אותי זאת התמכרות, לפעמים זאת נרקיסיסטיות סמויה, לפעמים סתם כיף להית בולט ,לפעמים משעמם בחיים ונחמד שיש עוד משהו נחמד ,להעביר איתו את הזמן. מבחינת עשיית כיף, אני אישית, מעדיף כדורסל(גם לצפות, אין על NBA), אבל חדר כושר יותר מאתגר, אני אוהב אותו מאוד בגלל שבירת השיאים בכוח ובהקפים, להרגיש שאתה מיוחד כי הגעת למשהו שמעט מאוד אנשים בסביבה שלך הצליחו לעשות, אין על התחושה הזאת.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו יקומו ויגידו שיש כוסיות שיכולות להשיג כל אחד ואומרות שזה מגעיל,אז יש הבדל בין להגיד שזה מגעיל לבין מה שקורה בשטח,הם רואות מישהו עם גוף נדלקות להם החצוצרות.. וכמובן יש גם אופי,יופי של הפנים,וכל זה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |