|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל אתה לא יכול לצאת בהצהרות כמו "הקשר בין אוכל לאקנה הוא מאוד מאוד קטן" כשיש עדויות שזה אחרת. אפילו אם זה לא חד משמעי, אפילו אם אין הרבה מחקרים. זה פשוט לא נושא שהקהילה המדעית מקדישה לו תשומת לב, ולכן התגליות וההתפתחות בו הם איטיים
Bigbit, אני לא יודע מה הקשר של שוקולד ומטוגנים, אבל אם ימצאו קשר אז זה יהיה אותו דבר כמו המרגרינה והשומני טראנס, הביצים והכולסטרול ועוד אלפי מזונות שצריכה שלו יכולה להוביל לפגעים
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() גם מבחינת הגיון יש התחמצנות של מזון מסויים בגוף אשר מפריש רעלים לכן יש את האנטיאוקסידנט(נוגדי חימצון) למינהם אשר נמצאים ברוב בפירות ירקות.
מזון גם יכול למנוע סרטנים מסוייימים ובעיות לב , בעיות כבד , פרופיל של כל מיני דברים בדם כגון שומנים וכו' וכו'.. אז אקנה לא? , גם בלי מחקר אפשר לדעת שזה נכון צריך להפעיל קצת שיקול דעת והגיון בריא (ושלא יהיה ספק יש מספר מחקרים על מזונות בעלי GI גבוה ו"חצ'קונים"). לגבי bigbit זכותך לא להסכים עם מה שנאמר , אבל לגרור את זה לריבים ילדותיים זה דיי פתטי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה נראה לי שלא שמעת על חופש הביטוי..אחרת לא היה לך בעיה עם התגובות שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מפתח גוף מתחרה
|
ציטוט:
חחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() bigbit, אני חושב שכדאי לך לעשות קורס בסטטיסטיקה.. אני לא צוחק, זה באמת עוזר להבין למה מחקר תקף ואם מחקר תקף בכלל. מה אפשר לבדוק, מה אי אפשר לבדוק, איך בודקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
וואלה אני מעדיף להשקיע את הכסף שלי בקורסים אחרים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() למה לאכול לחם לבן ולא לספק לגוף דלק איכותי שיניע אותו יותר טוב ?!?!?
בכל אופן לא נשמע לי הגיוני קשר בין לחם לבן לפצעים. בד"כ פצעים נוצרים כנסיון של הגוף להיפטר מעודפים של חום או שומן. תנסה לבדוק אם אתה מנצל את האנרגיה שאתה מספק לגוף או שנותרת הרבה אנרגי מיותרת ואז כמובן הגוף מנקה עצמו. גם נקיון מרעלים הגוף מבצע לא פעם דרך העור. |
![]() |
![]() |