|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אתה צריך את זה לחיטוב או למאסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית כרגע במאסה
אבל חשוב לדעת באופן כללי אם מותר לשלב את האירובי בימי המנוחה. איפה כל התותחים אוף
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בעקרון אמרת שטות כשאמרת "אם לדפוק אירובי אז לדפוק", חצי שעה - 40 דקות של ריצה קלה זה אחלה אירובי, גם למאסה וגם לחיטוב, אם אתה ממש בקטע של לדפוק עכשיו Hiit אינטרוואלים בלאגנים זה שאלה אחרת, אירובי בעצימות נמוכה-סבירה כמו ריצה יכול לבוא אחלה בין ימי האימונים ולא יפגע לך בתהליך ההתאוששות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שעושים אימון B יום אחרי אימון A, אפשר לעשות ריצה יום אחרי אימון כוח. רק שיום אחרי אימון רגליים יהיה קשה. לי לפחות מאוד תפוסות הרגליים יום לאחר האימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נתמקד בשאלה אם Hiit או אימון אירובי עצים אחר פוגע בהתאוששות ובגדילה. בתקווה שמישהו פה מהתותחים יענה..
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() uppppp
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר לך,
אירובי מצד עוזר בהתאוששות(זרימת דם לשרירים) מצד שני אירובי צורך אנרגיה שחלק הולך מהשרירים,וממאגרי הפחממות הזמינות,וחלק ממאגרי השומן בגוף.לכן אם המטרה שלך היא מסה אליך להשלים את החסר ע"י תוספת קלוריות בעיקר פחממות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אה.. ובכן, אם חוסר במאגרי פחמימות היא הבעיה אז זו בעיה ממש לא רצינית.... שאפשר לפתור בקלות
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה רק בהקשר של עשיית ה30 דקות של ריצה\מכשיר סקי מיד אחרי אימון אנאירובי בעלייה במאסה...
|
![]() |
![]() |