|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ^ אני פשוט לא שם סוגרים - זה חוסך הרבה זמן
![]() [מקווה שלא יפול עלי כלום O.o]
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה זה אימון ממש ארוך? אני עושה משהו כמוך ולוקח לי שעה בול.
וברגליים במקום פשיטה תעשה סקוואט, אם לא סקוואט אז לג פרס או לאנצ'ים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היום בדקתי, יצא 50 דקות-שעה, יצא דיי בסדר.
כל התגובות אותו דבר היו והנה התשובה: פולי עליון יסודר(היום בעל המכון חוזר מחו"ל, שבוע הבא כבר יסודר בטח) סקוואטים ודדליפט אני לא יכול, כאבי ברכיים.
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
קיצר אם יש לך כאבי ברכיים לא הייתי מתקרב לפשיטה, קודם תברר מה יש לך בברכיים ואז תעבוד על רגליים, חבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין ממצאים חדים שמצאו שדיפ סקוואט יותר בריא לברכיים, יש השפעות שונות, יהיו כאלה שזה יהיה להם יותר בריא וכאלה שזה ידפוק להם תברכיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() חחחח פאניק לא מתבכיין ולא כלום, מה לעשות שיש כאבים? להמשיך??
פשיטה לא עושה לי כאבים, כפיפה דווקא כן.. אז אני מה שאני עושה זה ככה: ללחיצה 3 סטים ופשיטה 3 סטים. לא כואב לי..
![]() |
#9 |
|
![]() כנראה שהטכניקה לא נכונה...
שיניתי הכל, עשיתי כל ואריאציה אפשרית... לרדפ לדיפ אני לא מצליח(זה בטח מה שתציעו עכשיו) אבל אני יכול להתאמן על זה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אם זו מכונה..
פשוט כנראה מי שהמציא את המכונה הספציפית הזאת היה גיבן או משהו כזה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לעשות סמית במכונה זה הגרוע שבגרוע.
התנועה הזאת גם ככה רגישה, אז לעשות אותה במכשיר שמקבע את התנועה ומונע ממך לעשות את זה כמו שהגוף שלך אמור לעשות את זה, זה טיפשי לחלוטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ArschGesicht vbmenu_register("postmenu_518445", true); אני לא שם 300 קילו על לג פרס..אנלא מבין איך אתם שמים כאלה משקלים
אם אני לוקח את כל הצלחות במכון אין 300 קילו ועל המכונה עצמה אין מקום לזה... אני ממלא חצי מכונה עם 75 קילו אז לא לוקח הרבה זמן...שם צלחת 20 בכל צד אחרי זה 10 בכל צד ואז 5 ו2 וחצי בכל צד... 5 דקות ואחרי זה מי שצריך לוקח לו..תבין אין אצלנו הרבה מכונות של צלחות ואנשים לא משתמשים..כולם אוהבים מכונות אני היחיד שעושה סקווט חופשי ובנט אובר במכוןן |
![]() |
![]() |