|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread...EE%F6%F2%F8%FA כמה סיפרו על מקרים אמיתיים.
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בונא מזה!?@?@#!#?
ישראל זאת מדינה מסריחה?!האוכל פה זוועה?! וואלה לפני שנה אני פותח דנונה 0 אחוז שומן בטעם אפרסק אומר לעצמי "וואלק הדנונה הזה!!! את היום הוא יעשה לי!!" בקיצור מה אני רואה בפנים?צימוקים!ולדנונה יש טעם של וודקה!! צלצלתי אליהם וכן קבלתי אספקה בת זונה של דנונה כמה ארגזים טובים וזה משתלם למה החרא הזה יקר ![]() בקיצור יאלה תכנסו לאתר אינטרנט של איקאה או איך שלא קוראים להם נזמין אוכל מחו"ל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי רעיון יותר טוב. בואו נלך לטיב טעם שמה בטוח יהיו מוצרים על הפינים (סבירות גבוהה יותר מסופרמקט רגיל) נקנה טונה, קוטג' וכו"... מחברות שונות ואז תביעה/שק של מוצרים מהחברה. כמה גאוני!
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם לא יודעים מה זה פיצויים תאמינו לי...
סתם בשביל לתת לך דוגמה... כשאמא שלי רוצה להתלונן אצל תלמה... היא מבקשת מאחת האחיות שלי שיתקשרו כי הם כבר מכירים אותה... ככה זה בעוד מלא חברות... אמא שלי על דבר מתלוננת.. פעם אחת לאחותי היה אבן בקורנפלקס... תוך שבוע קיבלנו תלוש של 500 שקל להוציא ברשת תלמה... פעם הביאו לנו אייזה מעדן מקולקל שהיה רשום עליו פג תוקף עוד הרבה זמן... קיצר אחותי אכלה את זה קיבלה כאב בטן (באמיתי אבל ) תוך שבוע שתי ארגזים גדולים כאלה מלאים בדברים של החברה הזאת (אני חושב שטראוס או משו כזה)... כל חודש אמא שלי ככה מתלוננת על משהו.... פעם מצאנו זבוב בקוטג'... כמה פיצויים שקיבלנו על זה ומכתבי התנצלות מבכירי החברה משו מטורף.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() צלם את הנמלים שבקורנפלקס ותשלח את התמונה לתלמה ותתלונן
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו מצאנו תולעת בתוך האנרג'ים קיבלנו 10 חבילות חינם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו אנשים או שאני לא יאכל יותר. חשבתי שהאוכל בישראל הכי טוב עד היום.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מצאתי חצי תולעת בתפוח שלי ולתפוח היה טעם של אגוז דווקה היה קצת טעים =]
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני כל יום עושה את זה..כל חברה גדולה שמכבדת את עצמה,תיתן לכם זיכוי כלשהו על כמעט כל בעיה שתתקשרו אליהם,אני אוהב לעשות את זה עם תלמה ואוסם,אני תמיד אומר שהבמבה יבשה ואני מקבל תלושים של איזה 50 שקל כל פעם,אבל לפי מה שהבנתי הם רושמים מספרי טלפון כתובת וכו' ככה שאי אפשר להתקשר כל יום מאותו בית,תתקשרו מחברים..
אני מדבר על דברים שממציאים מהראש,אבל אם מצאתם משהו רציני כמו איזה ג'וק אתה יכולים לאיים וכל זה ולקבל הרבה יותר מסתם תלושים,רק תשאירו את זה בגבול האיומים, כי להיכנס עם חברות ענק כאלה לתביעה זה לא ממש מעשה חכם..גם אם תמצאו נמר בשקית הם בסוף ידפקו אותכם בתחת
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה עובד גם עם אבקות חלבון? D:
"אהלן גיל, קניתי אבקת חלבון והיה בפנים את שגיא גרשגורן, אני אבקש לקבל 10 שקים או שאני אתבע. תודה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"שלום קניתי ממכם קריאטין והזדעזעתי לגלות שיש בפנים ת'סינטול של אלי האנה, אני רוצה פיצוי על העוגמת נפש" ![]() |
|
![]() |
![]() |