ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 11:14   #1
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
תגידו זה נכון שקראתי פעם באיזה פורום שאמרו שהמוסד/שב"כ סידר את הרצח?
יש טענות שאומרות שמישהוא ירה בריבן כדור 4 שחיסל לגמרי את הסיכויי שלו לחיות... יש שאומרים שמישהוא (לא יגאל אמיר ) ירה בו את כל ה-3-4 כדורים.... עוד לא יודעים על זה הרבה כי סגרו את התיק אחרי שיגאל אמיר הודה...
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:28   #2
Vin diesel
מושעה

לשבת בכלא כל החיים זה יותר גרוע ממוות.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:35   #3
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
לשבת בכלא כל החיים זה יותר גרוע ממוות.

אבל אם הוא היה צריך לאכול דרך קשית לכל חייו זה היה הרבה יותר ראוי.
איך יתכן שבנאדם יורה בשלווה בראש ממשלה, וערימת מאבטחים מטפלת בו בכזו עדינות שאין עליו אפילו שריטה או מכה יבשה??
הרי יש להם פקודה להפעיל כוח כאשר נשקפת סכנת חיים, ואם זה היה מחבל שהתכוון לרסס עוד אנשים בקהל?
מדוע לא ניטרלו אותו ביריה לרקה או לפחות במכת כת לפרצוף שהייתה גורמת לו לנזק בלתי הפיך?
אולי שיעשו הסבה לאחיות רחמניות, שמעתי שלאחרונה יש מחסור.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:37   #4
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אבל אם הוא היה צריך לאכול דרך קשית לכל חייו זה היה הרבה יותר ראוי.
איך יתכן שבנאדם יורה בשלווה בראש ממשלה, וערימת מאבטחים מטפלת בו בכזו עדינות שאין עליו אפילו שריטה או מכה יבשה??
הרי יש להם פקודה להפעיל כוח כאשר נשקפת סכנת חיים, ואם זה היה מחבל שהתכוון לרסס עוד אנשים בקהל?
מדוע לא ניטרלו אותו ביריה לרקה או לפחות במכת כת לפרצוף שהייתה גורמת לו לנזק בלתי הפיך?
הרגע שאלת עוד 3 שאלות שהתשובה עליהם מעלה חשד כלשהוא מסכים איתי...?
ישן 24-10-07, 11:42   #5
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
הרגע שאלת עוד 3 שאלות שהתשובה עליהם מעלה חשד כלשהוא מסכים איתי...?

ממש לא.
יש לזה הסבר: היה מדובר בחבורת פקידים שנכנסו למקצוע בפרוטקציה.
יש המונים כאלה בכל ענף בישראל.
בגלל זה במכון הכושר שאימנתי בעבר מאמנת היום בחורה שסבורה שלאנ'ץ זה שם של דג וסקוואט זה מועדון לילה.
בגלל זה במכללת עמק הירדן יש מרצה לתקשורת שאין לה מושג מה זה עיתונות, שחושבת ש"דובר", זה סוג של דבורה, וסקופ הוא התאריך של היום.
לצערי הפרוטקציה הפכה למכת מדינה.
מאבטחי אישים אמיתיים אמורים להיות חיות טרף, ואם היו שם מאבטחים אמיתיים המגעיל הזה היה היום מת או לפחות צמח.
אלה גג יכולים לאבטח בסופר בטבריה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 11:50   #6
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
ממש לא.
יש לזה הסבר: היה מדובר בחבורת פקידים שנכנסו למקצוע בפרוטקציה.
יש המונים כאלה בכל ענף בישראל.
בגלל זה במכון הכושר שאימנתי בעבר מאמנת היום בחורה שסבורה שלאנ'ץ זה שם של דג וסקוואט זה מועדון לילה.
בגלל זה במכללת עמק הירדן יש מרצה לתקשורת שאין לה מושג מה זה עיתונות, שחושבת ש"דובר", זה סוג של דבורה, וסקופ הוא התאריך של היום.
לצערי הפרוטקציה הפכה למכת מדינה.
מאבטחי אישים אמיתיים אמורים להיות חיות טרף, ואם היו שם מאבטחים אמיתיים המגעיל הזה היה היום מת או לפחות צמח.
אלה גג יכולים לאבטח בסופר בטבריה.
זה ההסבר שלך
אני אומר שהם לא פיצצו לו תמוח כי הם סגרו איתו קודם שזה מה שיקרה וכי הוא בעצם לא ירה ברבין אלה שבכניקים אחרים ירו בו בדרך לבית החולים....

עכשיו לך תוכיח שאני לא עליתי על ההסבר הנכון... אי אפשר ועם כל הדברים שמגלים בזמן האחרון רק מחזק את ההסבר שלי...
מה שאני בא להגיד זה שאל תהיה כל כך בטוח שמה שאתה חושב זה באמת מה שקרה...

לא יודע מה איתכם אבל לדעתי יגאל עשה טובה גדולה מאוד לרבין.. הפך אותו לגיבור עם יום זיכרון על שמו... אם הוא היה נשאר בחיים הוא היה מנודה עד היום על הטעות שהוא עשה והיה נרקב בבית שלו איפשהוא מת לבד כשכולם זוכרים אותו כאידיוט שעשה את ההסכם הגרוע בתולדות מדינת ישראל... לך תידע.. אולי זה חלק מהקונספירציה...
ישן 24-10-07, 11:32   #7
bigwave1
חבר פעיל

הסמל האישי שלbigwave1

ניגרי למה אתה כל כך בטוח בעצמך?
כנראה שלא קראת מספיק או שאתה ממש מתכחש למציאות
http://www.tisanim.com/Web/Sites/hadar/DEFAULT.asp
תקרא קצת פה ותראה כמה אתה לא יודע, עדת ראייה שראתה את רבין נכנס לאוטו, שינוי הדוחות הפטולוגים , כדור בחזה כשהיורה מגיע מאחורה, צעקות סרק סרק, כל כך הרבה שאלות קשות שקשה להאמין בגרסה הרשמית.
ישן 24-10-07, 12:02   #8
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

טוב זה שהוא הביא לפה את עראפת מתוניס והביא להסכם אוסלו וגרם לכך שארעפת יקבל ביחד איתו פרס נובל לשלום (ד"א הוא הרוצח השני שקיבל את פרס נובל לשלום כולל מנדלה) זה חטא שלא יסלחו לו בשמיים...
ישן 24-10-07, 12:24   #9
blinki
חבר פעיל

לפי מה שאני הבנתי רבין היה באותה תקופה גיבור ואחוזי התמיכה בו היו גבוהים מאוד,ואגב גם ביבי היקר שלכם המשיך לפחות חלקית בהסכם אוסלו(הסכם ואי וכו')
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 12:55   #10
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki
לפי מה שאני הבנתי רבין היה באותה תקופה גיבור ואחוזי התמיכה בו היו גבוהים מאוד,ואגב גם ביבי היקר שלכם המשיך לפחות חלקית בהסכם אוסלו(הסכם ואי וכו')
כי ביבי הוא :):):):) שדואגת רק לעצמה כמו כל פוליטיקאי במדינה כולם ליבי (ליבי וביבי חחח). ההוכחות לכך (ממה שאני זוכר):
1. לפני הבחירות כשרצו הפרסומות של המפלגות ביבי כזה מבקש מכל אזרח להצביע בו למרות שהוא הזיק לאנשים עם הקיצוצים וכו"... כיאילו הוא ביקש סליחה שיצביעו בעדו. אני בחיים לא הייתי עושה בושות כאלו. אבל הוא הלך על זה כי מדובר בכסף.
2. בפרוץ מלחמת לבנון השניה ביבי נתן תמיחה מלאה באולמרט על כך שהוא ישר התחיל את המלחמה בלי לשאול שאלות. כעבור שנה (ז"א היום) ביבי מגנה את אולמרט על כך שאולמרט התחיל את המלחמה.
זו דוגמאות קלאסיות.
ישן 24-10-07, 13:16   #11
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
כי ביבי הוא :):):):) שדואגת רק לעצמה כמו כל פוליטיקאי במדינה כולם ליבי (ליבי וביבי חחח). ההוכחות לכך (ממה שאני זוכר):
1. לפני הבחירות כשרצו הפרסומות של המפלגות ביבי כזה מבקש מכל אזרח להצביע בו למרות שהוא הזיק לאנשים עם הקיצוצים וכו"... כיאילו הוא ביקש סליחה שיצביעו בעדו. אני בחיים לא הייתי עושה בושות כאלו. אבל הוא הלך על זה כי מדובר בכסף.
2. בפרוץ מלחמת לבנון השניה ביבי נתן תמיחה מלאה באולמרט על כך שהוא ישר התחיל את המלחמה בלי לשאול שאלות. כעבור שנה (ז"א היום) ביבי מגנה את אולמרט על כך שאולמרט התחיל את המלחמה.
זו דוגמאות קלאסיות.
אם ביבי לא היה עושה רפורמות כולנו ההינו בבוץ כמו אז (אתה חושב שהוא עשה את הרפורמות האלו הוא לא ידע שזה יעלה לו בתפקיד הפוליטי שלו אז אתה הוזה ) כל מה שביבי עושה התקשרות עולה עליו ואתה כמו כל כל פתי אשקרה מאמין וחוזר על סיסמאות של התקשורת תזכר איך הוא קרה לעזה חאמסטן והתקשורת עלתה עליו וצחקה אבל פיתאום לאחר ההפיכה גם התקשרות משתמשת במילה הזאת למה ביבי לו ניער להם אם זה מול הפרצוף?ביבי לאחר רבין הרגיע את האזור לא כמו ברק הפחדן אם ביבי כל כך גרוע למה הוא מקבל 40 מנדטים לפי סקרים ??אתה יודע למה כי העם כם הבין את זה אפילו איך הוא הלך לבחירות אם הנושא הביטחוני ואמרו שהוא סתם רוצה להפחיד

ולזה שאמר שההתנתקות עזרה תגיד דבר 1 באמת אחי אני קטלתי כבר הרבה אנשים ושיניתי להם את כיוון החשיבה אז יאללה תגיד דבר אחד טוב שההתנתקות עשתה טוב לעם
ישן 24-10-07, 14:05   #12
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
אם ביבי לא היה עושה רפורמות כולנו ההינו בבוץ כמו אז (אתה חושב שהוא עשה את הרפורמות האלו הוא לא ידע שזה יעלה לו בתפקיד הפוליטי שלו אז אתה הוזה ) כל מה שביבי עושה התקשרות עולה עליו ואתה כמו כל כל פתי אשקרה מאמין וחוזר על סיסמאות של התקשורת תזכר איך הוא קרה לעזה חאמסטן והתקשורת עלתה עליו וצחקה אבל פיתאום לאחר ההפיכה גם התקשרות משתמשת במילה הזאת למה ביבי לו ניער להם אם זה מול הפרצוף?ביבי לאחר רבין הרגיע את האזור לא כמו ברק הפחדן אם ביבי כל כך גרוע למה הוא מקבל 40 מנדטים לפי סקרים ??אתה יודע למה כי העם כם הבין את זה אפילו איך הוא הלך לבחירות אם הנושא הביטחוני ואמרו שהוא סתם רוצה להפחיד

ולזה שאמר שההתנתקות עזרה תגיד דבר 1 באמת אחי אני קטלתי כבר הרבה אנשים ושיניתי להם את כיוון החשיבה אז יאללה תגיד דבר אחד טוב שההתנתקות עשתה טוב לעם
אין פיגועים כיאילו? זה לא מספיק שלא נהרגים כל שבוע 10 אנשים כמו פעם? מה היה עוזר לזה שהיו שם מושבים באמצע עזה האא?? 10 מתנחלים מוקפים במיליון פלסטינים. תגיד לי מה הייתה המטרה של זה? שהמתנחלים לא יעבדו? שישכרו פיליפינים או פלסטינים לעבוד את האדמה ובפני התקשורת לקטוף כמה צ'רי? בזמן שחיילים היו נהרגים בשביל מטרה לא הזויה?
התנחלות אמיתית היא לא קניית שטחים בעמצע שטח והתיישבות, אלא קניית השטחים ליד הגבולות והתיישבות. מי שארגן את ההתנחליות הוא מפגר שחושב שהוא במשחק אסטרטגיה.
מה שהיינו צריכים לעשות בעיניין הקאסמים זה ישר אחרי ההתנתקות להגיד לאירופה ולכל העולם שאם יהיה קאסם אחד אנו נפציף ארטילריה באקראי, נחכבה חשמל, גז מים קמח הכל! מה שאנו עושים עכשיו זה ממש לא נכון אנחנו עדיין לא התנתקנו מהם סופית אלא פשוט הוצאנו את היישובים משם. התנקות זה גם במים וחשמל ובכח אדם (ליסגור את הגבולות במוקשים שאף נזלת לא תברח לפה).

הכוונות של ביבי היו טובות ונכונות בביצוע הרפורמה, כך גם עשו בארצות הברית הרבה לפניו כדי לעודד את המשק. רק ששם לא לקחו מחלשים ונתנו לקופה.
אך הרפורמות של ביבי היו כאלו שהוא לקח תקציבים מקשישים ומהחלשים וכו"...בזמן שהוא האלה אוטומטית את המשכרות של חברי כנסת והשרים כדי להשתיק אותם- שום דבר גאוני לא היה שם. אלא מה? אם הוא היה כל כך חכם הוא לא היה צריך לקחת מרובד האוכלוסיה הכי חלש. הוא היה צריך לקצץ את הכסף של קצבעות הילדים שהבדואים ממש נהנים ממנו ושאין בהם תועלת חוץ מאיום, להוריד משכורת ותנאים של עובדי מדינה שגם ככה לא עושים כלום אלא כל היום אוכלים ויוצאים לחופשות על חשבון המדינה (ראיתי את זה במפעל "רותם" שאין בו ממש תועלת למדינה אלא זיון, נכון זיון הטבע+ עובדי המדינה בכלל לא יודעים מה הם מייצרים שם וכל היום אוכלים אוכל כמו בבתי מלונות 5 כוחבים באילת וטסים לחופשות כל פעם). ישנן עוד מלא דוגמאות.
אתה יודע למה ביבי מקבל 40 מנדטים? כי אין בעד אף אחד לבחור יותר. לא שהוא הבחירה האונברסלית אלא פשוט כי האחרים גרועים עוד יותר. ככה. וכי הוא מדבר הכי הרבה בזמן שהוא באופוזיציה- זה תפקידה. מאז ומעולם האופוזיציה מדברת רק דברים יפים וטובים לדעת העם. היה לו כבר אפשרות לממש את ייעודו אך הוא לא השתמש בה, הוא כמו כולם.
ישן 24-10-07, 14:12   #13
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

http://www.flix.co.il/tapuz/showVide...urceId=1098530

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...91%D7%99%D7%9F
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:46   #14
Di-Bol
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג

עוסק ב:: סטודנט

כמו ששי אמר שאדם חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו כך הדבר גם במקרה זה יגאל עמיר לעולם לא הוכח כרוצח רבין. השיקול של יגאל להודות היה כנראה מסירות לקהילה שלו של הימניים להפוך לאגדה בעודו בחיים, גם אני מאמין שלא הוא זה שרצח את רבין, ובכלל Who The Fuck Is Rabin מעניין לי את הזין
Di-Bol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:57   #15
blinki
חבר פעיל

מה זאת אומרת הוא חף משפע עד שהוכח אחרת מוצג א' ראו אותו יורה מוצג ב' הוא הודעה ושיחזר את את הרצח,תאמין לי שאם השב"כ או פרס זה ששלחו אותו הוא היה מדבר ללא הרף בחדר החקירות,יכול להיות שהיה מישהו מאחוריו והיה עוד ירי נוסף ברבין אבל אין לי ספק שהוא ירה בו גם אם היה מישהו או משהו מאחוריו ואם כבר המשפט "הוא אשם בפשע כל עוד לא הוכח אחרת" כי בינתיים כל ההוכחות מצביעות שהוא רצח ולא מבצביעו על כך שהוא לא רצח
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:58   #16
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

מה הקשר שלא זז מהכדורים ? תגיד אתה חי בסרט שמשו מקבל כדור עף 2 מטר אחורה ..המהירות שלהכדור חודרת תגוף בלי שתזוז בכלל
הוא לא אמור להתמוטט ישר ..רק אם קבל כדור בראש או בלב ..והוא שרד 2 שניות על הרגליים ..

שמעו הרבה עדיות היו שם ואי אםשר להכחיש את הרצח הזה שיש כדור רביעי ומשו אחר ירה וכל והכדור יצא מפנים וכל השטויות הלאה ...האיכות גרועה ומזה אי אםשר להבין כלום אבל מי שהיה יודע וככה זה פורסם על פיהם של אנשים שהיו שם וראו

תמיד ככה זה קורה ..כל שמתקדמים בזמן מתחילות הויכוחים והטענות המפגרות .

[
חח אין בדיוק הוא חף מפשע ( יגאל עמיר ) איך לעזלזל ..אתם מדברים שטויות פה חבל על הזמן
1. מאות אנשים ראו אותו
2 . למה השומנרים דווקא קפצו עליו ?? כי הוא היה חשוד ?...אל תשכחו שלקחו לו את האקדם גם
והוא לא הגיב אפילו ...ממרחק כזה אפילו עיוור יכול לנחש את הכיוון של היריה
3 . מי שזוכר פעם הראו איזה סרטון שהעשו לפני הרצח של רבין שמעיד ששלחו את יגאל עמיר כדי לרצוח אותו וגם מופיע בסרטון את אותו האקדח שבו נרצח רבין וגם האקדח ההוא נלקח עם מעמיר מזמן הרצח

אני יכול להעלות לכם פה מליון דברים שקרו שם ואתם עדין מכחשים את זה ..הבן אדם צריך לשאר בכלא עד יומו האחרון זה מה שאני חושב
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 17:18   #17
Danielllo
חבר פעיל

יאללה הוא היה זקן יגאל עמיר עשה לו טובה אם לא יגאל אחרי כמה שנים הוא היה נפטר ממשהו
[
ישן 24-10-07, 20:02   #18
HammEr-StriKe
חבר פעיל

אחרי שראיתי את הסרט שפותח הפוסט שם אני בטוח שמדובר בקונספרציה, ואני סבור שיש פה משהו שהסתירו מאיתנו הרבה זמן ועדיין לא נחשף.. ויש צילום מסויים לא בסרט הזה אלא בסרט אחר שהוא (יגאל עמיר) עומד יחד עם עוד ארבעת "מאבטחים" של שמעון פרס ככל הנראה שלפי החשד שלי הם אנשי שב"כ ויגאל בניהם.. כשהקריין בסרט אומר שיגאל עמיר נעמד ליד שלושה שוטרים ומדבר איתם.. לפי מה שהספקתי לראות השלושה באו לעמוד ליד יגאל עמיר ולא הוא אליהם.. ואם הם כבר נעמדו ליידו והוא דיבר איתם למה הם לא בדקו אותו הרי מדובר ב"שטח סטרילי" לא?! איך יגאל עמיר עמד במקום האירוע ולא מעבר לגדרות כמו כל הקהל שעמד שם, כמו כן יגאל עמיר נראה כדמות פוטנציאלית לרוצח, כך נראה שאפילו הצלם על הגג זיהה אותו כמעט כדמות כזו, אז ה"מאבטחים" לא הצליחו?! מוזר לא?
יש צילום נוסף שממש חיזק את האי וודאות לגבי המאורע.. כששמעון פרס ירד והחל לעזוב את הקהל לאחר שהוא פנה אליהם, שוב יגאל עמיר היה בפריים של המצלמה והוא נראה ממוקד על ידי הצלם כאשר הוא קם מהמקום שהוא ישב עליו הלך אחורה בצורה חשודה וסימן למישהו משמאלו עם היד סימן כל שהוא וחזר למקומו..
ולאירוע הרצח שתועד במצלמה.. בצפייה ראשונה כל אחד היה בטוח שזה יגאל עמיר וכל אחד היה מצביע את ידו על יגאל עמיר כרוצח.. זה ברור, אבל יש מעבר למה שרואים כמה דברים שקורים בו זמנית..
1. כאשר רבין החל ללכת לרכב ועבר את יגאל עמיר, יגאל עמיר הולך אחרי המאבטחים והמאבטחים בכלל לא חושבים להסתכל אחורה, וכאשר יש דמות שצריך להגן עליה מאחור צריך להסתכל אחורה ולא קדימה, המאבטחים עשו אחרת.
2. הגב החשוף של רבין,כל כך הרבה אנשי אבטחה איבטחו את רבין אבל מוזר הגב היה חשוף, יגאל עמיר יכל לירות ברבין עוד כשהוא הגיע עם הפנים אל יגאל.. זה היה יכול לקרות, זה קרה כשהגב של רבין היה לפנים של יגאל עמיר רק בגלל שהוא היה קרוב מאוד לאוטו שאותם אנשים יוכלו להכניס אותו לאוטו ולהתחיל לנוע..
3. היריות מהאקדח של עמיר, אני לא יודע אם סרק או לא, אבל יש כאן משהו שחייבים להסתכל על זה טוב טוב.. ההבזקים של היריה מהאקדח הם רק שניים, ויש קפיצה בוידאו שמוצג שימו לב בזמן היריה..
ההדף כתוצאה מ3 יריות!!! לא היה כל הדף ועוד ניתן לראות כי רבין מסתובב לכיוון יגאל עמיר אחרי הקריאות שנקראו "סרק,סרק,סרק" ואז המצלמה בזמן הזה נוטה למטה ורבין מוכנס לרכב תוך שניות ספורות כל הדלתות נסגרות ונשאלות השאלות מי נכנס לאוטו?
שוב עניין ההדף, אדם בגיל כזה, 9 מ"מ הולו פוינט זה סוג הכדור שבו נרצח רבין מיריות כאלה מטווח כמעט אפסי כל בנאדם היה עף מעט מההדף ובוודאי שלא היה מסוגל להסתובב הוא כמעט ולא מגיב אחרי היריות,
4.http://www.flix.co.il/tapuz/showVide...urceId=1098530
אם תוכלו להסתכל בוידאו רואים שבזמן הירייה הדלת מהצד השני של האוטו נסגרת משום מה ובתוך 2 שניות רבין באוטו והאוטו יוצא לדרך..
אני די סבור שיש משהו מסביב שמסתירים מאיתנו שגרמו לזה להיראות ככה וזה היה בידיעת יגאל עמיר, אני כמעט בטוח שהוא ידע לאן הוא הולך כאשר עשה זאת..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:31   #19
bigwave1
חבר פעיל

הסמל האישי שלbigwave1

למי שרוצה הוכחה שרבין לא נפל:
http://www.tisanim.com/Web/Sites/hadar/PAGE7.asp