|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רוברט מה קורה?? ואיי כמה זמן לא ראיתי אותך כבר :d
אני מסוגל לסיים 2 פיצות בלי בעיה השיא 4 לאפות בגלל התערבות יומיים כאבי בטן ועצירות :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() 35 קרמבואים
השנה אני מנסה להגיע ל50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
4 לאפות ?! ![]() רגע שאני יבין, 4 לאפות עם חומוס ושווארמה וסלטים וצ'יפס וכל העניין ? זה... זה... זה חולני ![]() נכון לעכשיו אתה מחזיק את תואר: "האיש הרעב מכולם" ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איכס.
אצלי זה לא ארוחה אלא פשוט יום מתמשך שלאחר מכן ספרתי ואכלתי בו כ-12500 קלוריות. היה משביע ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היו לי כמה פעמים שהייתי שבע להרבה זמן.
ל"ג בעומר: 2קילו כנפיים,שני סטייקים וכמה קבבים ונקניקיות. מגש פיצה שלם +קולה 930גרם של בולונז(ספגטי ובשר),היה לכל המשפחה וחזרתי מהמכון מורעב ופשוט שפכתי הכל ואכלתי,לקח לי חצי שעה אני חושב(ראיתי סרט בו זמנית) 2לאפות עם פארגית |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פאפאגיו באילת אכול כפי יכולתך איזה 5 פרגיות 5 לבבות 5 קבבים 2 כנפיים (שיפודים) דלי של צ'יפס 2 לאפות ליטר חומוס חמוצים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מכיר אותי ...אני בנאדם רעב ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לפני החיטוב הייתי עושה את זה הרבה
כול החברים מדליקים מנגל ! אל אש הייתי אוכל בדרך כלל 2 סטקים כל אחד 350 גרם + 4 פרגיות + 2פיתה חומס חצלים + אחרי כמה דקות צלעות כבס אולי 4 אם כמה נגנקיות ובסוףףףף סופלה אם גלידה : ] ]