|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() יוכנס לחוק עונש המוות לאלתר!!!!!!!!!!!!!
תמות הגננת!!! ימות המטפל!! ימותו כל החולירות הבני זונות ויבואו למצוץ לי!!!!! תמות הגננת המזדיינת!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איכס גועל נפש זה לא הודי זה נאצי.
איך אפשר להתעלל בצורה כזאת בכל בן אדם לב דווקא חולה בן :):):):) מגעיל אנשים כאלו צריך לשרוף להכחיד.
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() די איזה חתיכת בן :):):):) שיאללה אין כבוד לאנשים היום ובטח שלא אלוהים להיתעלל בזקן????רק מוות מגיע לבן אדם כזה!!
וגם הייתה אחת שהיתעללה בתינוקות עוד שניה בכיתי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני מוכן להתערב שלא יכניסו תגננת המזדיינת הזאת לכלא. לצערי הרב.
ואיזה מטומטם האלכס הזה. נתנו לו 4 מעילים ואיזה קוקוס מסכן והוא מבסוט עד הגג. עכשיו ידיחו אותו בגלל זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שלא ראיתי, דברים כאלה גורמים לי להתחרפן וסתם להיות עצבני...... אם אחד כזה שמכה זקנים או תינוקות חסרי אונים היה נופל לי לבין הידיים. פפפפפ הוא לא היה שוכח את זה בחיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() יש איזה אתר של ערוץ 2 משהו שיש בו אפשרות לצפות בכל פרקי כלבוטק אפשר לקבל אליו לינק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בבקשה הייתי לוקח את ההודי הזה ושורף אותו חי על המוקד בכיכר ספרא חד וחלק
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() תודה רבה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה על כל הכלבוטים האלו: אם הם מראים סרטונים שבהם מכים ילדים (כיאילו מצלמים כמה ימים)..... למה הם ישר לא מתערבים ומונעים מהגננות/הודים מלהכות אותם, אלא פועלים לטובת השידור שלהם, הם רוצים "לחמם" את הצופים. זה רק מראה לי שכלבוטק שם זיין על כל התחקירים ורק אכפט לו שיהיו צופים.
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת בן :):):):) עם החוק היה בידיים שלי ישר עונש מוות מי בלי להקשיב לו ביכלל
![]() |
#32 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אספו עדויות במשך שבוע בינתיים הקשיש סבל..
קשה לראות כוסאימא של הבזנונה ההודי הזה.. טוב לפחות יש 21389 צילומים ועדויות נגדו תהיו בטוחים שהוא נכנס לכלא
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער שזה לא קשור
אבל יש בעיה כל פעם שאני נכנס לישראלבודי לכל פורום פה מהתתי פורומים אני רואה דף שהיה לפני איזה שבוע עם מבט פנוראמי על ירושלים וש 50 סנט על סמים משהו כזה.. ואני עושה רענן ונכנס בכל מיני דרכים ולא עוזר אני תמיד מגיע לדף הזה ולא יכול לראות הודעות חדשות..נכנסתי לכאן דרך הפורום הראשי שזאת ההודעה האחרונה שהגיבו לה.. מישהו יכול לעזור לי..?? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאני לא רואה תתגובות שלכם כי יום שלפ אפחד לא הגיב פה..
מישהו יכול לעזור לי דרך המסנג'ר roy1991@012.net.il תודה |
![]() |
![]() |