|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ניראה לי אני יעשה הסרת שיער בלייזר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שתמיד זכור לי, גילוח עם סכין גורם לעיבוי השיערות במיוחד, וגדילה טיפה מואצת, אבל זה בולט יותר בחלקים אחרים בגוף לא בפנים.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואי Homie
אחי לא ידעתי שאתה כזה חפרן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי פעם תוכנית שהסבירו בדיוק מה קורה כשמגלחים שיערה וכשמורטים וכאלה..
הרי שיער זה שורש שממנו יוצאת שיערה כשמגלחים את השיערה אז תמיד יוצא שהיא נחתכת באלכסון ובגלל זה זה יוצר אשליה שהשיערה שחורה יותר ובקשר לזה שהשיערה גודלת מהר יותר זה נראה ככה בגלל שכשמורטים למשל עם שעווה אז השיערה יוצאת מהשורש ולוקח לה יותר זמן לגדול שוב, כשמגלחים אז היא יורדת רק מהעור אבל היא לא צריכה לגדול שוב.. ולכן זה נראה כאילו היא גודלת מהר יותר שעווה מחלישה את השיערה כי זה כמו להרביץ לשורש.. עם הזמן הוא נחלש.. כשמגלחים לא נוגעים בשורש ובגלל זה לא קורה לו כלום בגלל זה גם במשך הזמן השעווה פחות כואבת כי השורש נחלש
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר בין גדילה מואצת לגילוח. זמן הגדילה תלוי רק בגנטיקה של צמיחת השיער אצל כל אחד. זה לא משהו שמשתנה בגלל גילוח\קיצוץ\הוצאה מהשורש, אלא משתנה רק בתנאים הורמונליים שונים לכל היותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() רגע, כמה עולה המשחה?
יש לי זקן סבבה ובצוואר מן חור שלא גודל בו כמעט זקן יעני הכל מסביב יפה רק בעיגול הזה לא גודל כמעט כלום חח
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |