|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ממממממ.....
כל עוד אין תאריך גיוס הכל פתוח. תתקשר ללשכת גיוס ותברר מה קורה עם תאריך הגיוס שלך . ברגע שתדע תאריך גיוס תוכל לדעת שזה סופי ,בינתיים בלי לחץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני קיבלתי תדבר הזה אבל בכלל שלחו לי מצד שני כבר אישורי נסיעה ותאריך להתחיל ללמוד תיאוריה דרך הצבא (קד"צ נהיגה) מה זה החרא הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה שקיבלת לפי התיאור זה סתם שיווק של היחידה הזאת
זה לא אומר שאתה הולך לשם בדוק אתה יכול להיכנס לאתר עולים על מדים ולראות אולי כתוב שם ת'שיבוץ שלך אני די בטוח שאם סימנת 5 לדובדבן אתה אמור לקבל את זה וגם אם לא אז את העדיפות השנייה או שלישית תחכה לתאריכי גיוס ספציפים ואז תהיה הרבה יותר חכם.. בנתיים אל תלחץ כלום לא סגור
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בעיות בבקום = הפיתרון היחידי
למדתי על בשרי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקשר ללשכת גיוס, אם עונה לך מישהו סבבה הוא ישלח בקשה למדור תנועה שישנו לך ת"ג (ואצלנו לפחות הרבה פעמים זה מתקבל, נגיד מישו לא רוצה תותחנים אלא גולני והפרופיל מתאים, דוחים ת"ג ליום של גולני)
אם זה לא עוזר - תסרב פינוי בבקו"ם... כדי להגיע ליח' יותר קרבית בטח שלא יעשו לך יותר מדיי בעיות
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהתחלה כתוב "לאור נעובדה כי נמצאת מתאים עקרונית לשרת כלוחם , ועל מנת להקל עליך בהתלבטותיך לקראת הגיוס,ברוצוני לספר לך על ייחודו של חיל תותחנים..." ובסוף כתוב "אם הינך רוצה להמנות על משפחת לוחמי חיל התותחנים עליך להביע את רצונך באתר עולים על מדים בכתובת " הקיצר ירדה לי אבן מהלב אני לא צריך להתחיל להתקשר או ללכת לכלא או לעשות שביתות רעב בבקום כמו שהצעתם לי יופי......................................
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() רק לידיעתך
יש יחידה סודית בתותחנים שאפשר להגיע אליה במיונים שנעשים בשבוע הראשון לגיוס לא נדבר עליה פה אבל זו יחידה מובחרת שלהם אם הנתונים שלך גבוהים ותצליח בבחינות בשבוע הראשון של הגיוס אז תוכל להגיע לשם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז כל אלה שמתכננים על מינימום סיירת מטכל ואין להם זימון אפילו ליום שדה - לא להתייאש, יש סיירות לא פחות טובות
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אהה זה סתם דף מידע...
תמלא שאלון יח"ש,מתחשבים בו שתדע לך...אם עדיין לא נשלח אז פשוט תחכה שהוא יגיע (זה נשלח חצי שנה לפני גיוס)
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שאולי אני ישלים ל 5 יחידות מתמטיקה........... אה ותגיד עוד משהו: מתי בערך זה יום גיבוש של דובדב/צנחנים?
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) אל תלחץ אחי
זו איגרת שהםש ולחים למועמדים לשירות קרבי.. זו איגרת שבה הם רוצים למשוך אותך אייהם ( להרעיל אותך על היחדיה ) .. שולחים את זה לכל המועמדים הקרביים אל תלחץ.. תסמן 5 דובדבן 5 צנחנים תקבל גיבוש צנחנים ( כי מיש מסמן 5 בעדיפות לצנחנים מקבל גיבוש ) תיהיה ממש טוב - תקבל מאותר דובדבן.. כשתתגייס יערך גיבוש יחטיות ושם תצטרך להיות טוב ותתקבל לדובדבן .. שיהיה המון בהצלחה אל תלחץ מהאיגרת השטויתית הזאת.. לכולם שולחים אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתרגש מזה גם אני קיבלתי ת'מכתב הזה זה סתם דף מידע בגלל שיש להם מחסור באנשים תותחנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בכלל יודע מה זה דובדבן? מה עושים ביחידה הזאת?
אתה סתם מדבר באויר אגוז זה האנשים הכי חולי נפש וזה בכלל חלק מגולני אז אתה לא יכול להגיד שדובדבן זאת היחידה ימ"ס זה יחידה מקבילה כמו דובדבן רק של מג"ב וזה לא פחות טוב מדובדבן ויש עוד מלא שהרבה יותר מובחר מדובדבן כמו שייטת 13 מטכ"ל שלדג 669 טייס וכולו וכולו וכולו.. חלאס להיות מושפע אחי..
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אגוז יחידה טובה שמעתי אבל לא קיבלתי זימון לשם............ 669 זה חילוץוזה בדרגת סיכון הכי גדולה אז אני מעדיף לא לשרת שם טייס אני לא מספיק חכם בשביל זה ויש לי סעיף משקפיים אז אני לא יכול להיות שם
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() צריכים לשלוח לך גיבוש דובדבן ?
חח זה רק מראה על רמת הידע שלך אח שלו שולחים גיבוש צנחנים ואם אתה בולט בגיבוש אתה מקבל גיבושון דובדבן או יחטיות ... הדרך עוד ארוכה אבל שהיה לך בהצלחה ..אולי נפגש בגיבוש
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() סבבה ... אז נתראה בגיבוש
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה צנחנים זה היחידה הכי מעפנה שיש! הם עושים בדיוק אותו דבר כמו כולם
רק בשביל זה צריך לעבור גיבוש! ובגלל תופסים מצנחנים מי יודע מה למרות שזה סתם חרטא אחרי שת'עובר גיבוש צנחנים מתחיל טירונות בהתחלה יש גיבוש יחטיות ואז אם אתה עובר אתה יכול להתקבל לדובדבן ולאגוז לא צריך לקבל זימון אתה מגיע לזה דרך גיבוש יחטיות בגולני
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולה חי"ר שקיבלו הטבה כזאת שהם צונחים כמה פעמים חח, זה לא יותר טוב מגולני\גבעתי וכו' ובנוגע לבחור שרוצה דובדבן - עשה טובה, אל תנעל על זה כי אתה סתם תתאכזב במידה ולא תתקבל... דע לך שתמיד יהיו לך המון הזדמנויות להגיע להרבה יחידות מובחרות - וגם אלה שלא נחשבות מובחרות זה טוב, כן... גם תותחנים חבוב...
![]() |