|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() למרות שכולכם יודעים את שנאתי לדת, חבל לי על 8 הבנים שנהרגו כמו על כל אדם אחר ואני באמת מאחל לגברת טלי ללמוד לקח בקרוב.
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם היא תופסת כותרות?
אני לא אתפלא בסוף אם איזה אחד יתן לה כדור בראש... הקטע העצוב שתראו איך היא יושבת שם, שותה קפה.. במקום להתאבל על אלה שנרצחו בפיגוע. אני לא מבין את האנשים בעולם הזה.. צריך לזרוק אותה קיבינימאט ממדינת ישראל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה כבר לא שמאל תבינו....
ואני כימני שבאמת לא חסרה לי שנאה נגד דעות השמאל זה כבר ממש שונאת ישראל.... לשלול לה אזרחות הכל לגרש אותה מפה. אני בטוח שהם זה היה פלסטיני שהיה בא למשפחות שאיבדו את הילדים שלהם במידה והמשפחות לא היו רוצחים את הפלסטיני היו תולים אותו בכיכר בעזה. בכל מקרה בושה זה באמת המקרה הקיצוני ביותר שראיתי עד היום מצד יהודי... בושה לקרוא לה יהודיה אפילו שתתאסלם הגועל נפש הזאת שונאת ישראל כלבה....
![]() |
#6 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() טלי פחימה זה מקרה פסיכולוגי מרתק בעייני
מה דוחף בן אדם להיות עוכר ישראל ברמה שכזאת ?מאיפה באה המנטרה האנטי ציונית ,אנטי יהודית ,אנטי ישראלית המובהקת שלה ויותר מזה, למה אנחנו מאפשרים לה את הבמה הזאת ? האם אנחנו עד כדי כך קנאים לדמוקרטיה הפיקטיבית שלנו שאנחנו מוכנים לאפשר לאנשים שכאלו במה ? ברוסיה (ואני לא מאמין שאני משתמש באנלוגיה הזאת ) היו מעלימים את האישה הזאתי, מישהו באמת ישים לב אם הכלבה תשב בכלא איזה 30 שנה ?
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אין לי בעיה שאנשים יביעו את הדעות שלהם, אבל היא חלק בלתי נפרד מהאויב היושב בג'נין בין היתר (היא אשכרה קיבלה בולבול מזביידי?). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() הייתי רוצה לראות אותה בתוך סרטון של אוגריש
בשיא הרצינות
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני רואה עכשיו את הראיון שלה אצל גיל ריבה ,היא בן אדם פתאטי.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שמציגים אותה היא בת שרמוטה של אדם ואני מאחלה לה מוות
במידה והיא משתפת פעולה עם השב"כ(נרא הלי מופרך אבל הכל יכול להיות) אז שתזכה למצוות(אני לא מאמין שאני אומר את זה על הבנאדם הנתאהב הזה)
![]() |
#11 |
|
![]() יהיה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() היא נימפומנית שמקבלת זרע מחכים סעיד ויוסוף
בת זונה מסריהח היא נופלת לידיים שלי אני גומר אותה לא מתביישת ללכת לסוכת המרצח של הילדים.. כושילידודה שלה צריך שיתנקשו בה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש4 האנשים שאני ממש שונא הם אחמד טיבי טלי פחימה הקוף הגמד האיראני שחכת מה שמו אחמדניגאד נראה לי ונסראללה ההומו אלה אנשים שהייתי זורק למדורה בלג בעומר אחרי ששמתי אותם בתוך כלוב עם מליוון נחשים מליון עקרבים ומליון כול החיות המסריחות האלה שעוקצות ואחרי שהייתי חותך להם תרגליים והורג להם את כול המשפחה שלהם מול העיניים ועוד מלא דברים
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() האויב האמיתי של ישראל זה השמאל הקיצוני הפשיסטי הנאצי!!!!להפציץ ולחסל אותם קודם,אחרי זה לטפל בחמאס בג'יהאד האיסלמי ובטרור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מאמין שאתם משקיעים כל כך הרבה אנרגיות בבחורה הזו
היא ממש ממש לא שווה את זה . אנחנו לא צריכים להתייחס אליה בכלל כי זה מה שהיא מחפשת. תנו למי שצריך לטפל בה (ויש כאלה והם עושים את מלאכתם - תאמינו לי) לטפל. לא צריך לתת לה שום חשיפה ושום התייחסות. ככה פשוט משרתים את מטרותיה את האנרגיות שאתם משקיעים בה תשקיעו בחדר כושר .... גלעד רק לידעתך: שמאל זה הדבר הכי רחוק מפאשיזם ונאציזם. שתי התורות האלו הן ימניות קיצוניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זבל של בן אדם פשוט גועל נפש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() העיקר שחיסלו היום 4 חמסניקים אני מבסוט חיטטטטטטטטטט טפוווווווו שרמווווווווווווווווווווווטההההההההה איך אני מתעב אותה ואת האנשים שמסוגה אני מקווה מאוד שאין שמאלנים מזדיינים בפורום שלנו
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() כשחבריה הערבים יכניסו לה Ak47 למה שמו כבר יהיה מאוחר מדי...
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סגרו אותה איתי בחדר ל-3 דקות... היא תקבל ממני את המכות של החיים.
במיקרה הזה היא כבר לא יכולה לתת טיעון "הגיוני" למה שהיא עושה. במיקרה אם זכריה היא אמרה שמה אנחנו יודעים על האיש זה לא נכון, והצבא משקר וכו' וכו' כו'... אבל במיקרה הזה ערבי קם, רצח 8 יהודים, ובימקום ללכת לסוכת האבלים של היהודים, היא הולכת לסוכת האבלים של הרוצח? זה כבר נטו שינאת ישראל, וזה ממש אפילו גובל באנטי שמיות. את לא רוצה להיות ישראלית? תילכי למישרד הפנים תחזירי את התעודת זהות שלך, וזדייני מהמדינה