|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() כלב לא נולד אגרסיבי, בטח שלא דני ענק. יש כאלה שיש להם נטייה לאגרסיביות, אבל כבר בגיל קטן אפשר בקלות להעיף את הנטייה הזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לכן הבעלים יאכל את הזין ולא הכלב.. לא יעשו לו הרדמה אני בטוח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כלב שתקף בן אדם מועד להרדמה,ובצדק ,אבל הבעלים אשם פה ,הוא יודע שהכלב שלו קצת פראי ושומר על הבית ,ויודע שאמור להגיע שליח ,קשה להכניס את הכלב לתוך הבית ל10 דקות ? חוסר אחריות ,במיוחד כשאתה מגדל כלב גדול כמו דני ענק ,שלרוב הוא עדין וזה לא אופייני לו לתקוף בכלל (היה לי ניסיון עם איזה חמישה כאלה במהלך חיי ,כל אחד יותר מתוק מהשני) .
גם האמסטף ,פיטבול ,ושאר "כלבים קשוחים " יכולים להיות מתוקים בטירוף ,השאלה היא איך מגדלים אותם. כמו הסיסמא מהאתר של פיטבול בישראל "הכלב לא אשם שהבעלים לא מאולף"
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל תלוי כמו שאמרו באיך מגדלים את הכלב יכול להיות שהכלב היה כלב שמירה והטמבל לא סיפר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני מדבר באופן כללי- ברור שהכל תלוי בחינוך, אבל ברגע שנכנסת לכלב לטריטוריה שלו והוא לא מכיר אותך, יש סיכוי שהוא יתקוף אותך אפילו אם הוא לא חונך ככה. דוד שלי היה לא מזמן במילואים במדבר סיני והוא לקח את הכלב איתו. הוא עמד בשמירה, מישהו מהבסיס בא להביא לו כוס תה, והכלב קפץ עליו (כשדוד שלי היה בשמירה והוא הסתכל קדימה למשל, אז הכלב עמד עם הגב אליו והסתכל לצד השני, כאילו 2 חיילים ששומרים כל אחד כל הכיוון הנגדי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
הלכבים האלה (אמסטף פיטבול וכל אלה) הם יכולים להיות חמודים והכל אבל יש להם את הג'ננות שלהם. הם יכולים לקבל עליך את הקריזה סתם ככה הם החלאה של כלבים רוצחים לקרבות. ובתחלאס אתה צודק אין דבר כזה שכלב יעשה לך יפגע בכך בכוונה. היצור היחיד שמוסגל לעשות רע ולהרוג משום סיבה זה האדם. בע"ח לא יפגעו בך עם אתה לא פוגע בהם.. Ido לא פגע בוא אבל הוא כאילו נכנס לו לטריטוריה והכלב פשוט הגן על המקום.
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מותר לגדל בארץ דני ענק באופן פרטי?
הכלב הזה מגיע לידית של הפלדלת .... יענו הגב שלו... לא פלא שנגרם לך נזק.. זה עד כדי כך חמור? יענו יש לך אשכרה חור מהנשיכה ביד? בקשר למה שארבל כתב, תשמע, כל כלב יכול להיות מתוק ויש גם פודלים עם ג'ננות, אבל כלב "רצחני" כמו פיטבול אמסטף כלב זאב דני ענק וכו... יש להם עוד ת"ערכים" ת"התנהגות" של הטבע, ששמה החזק שורד והקם להורגך השקם להורגו. במקרה הזה עידו היה זה שניסה כביכול "להרוג" את הכלב, הכלב חש מאוים והופ טראח נגמר עם טפרים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני תכנס להם באמאמא שלהם, בעלים מפגרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
כלב גדל לפי איך שאתה מגדל אותו ,אני חובב כלבים רציני (נראה לי זה קשור לזה שגדלתי במושב) ,בחיים שלי לא נתקלתי בכלב שהיה "רע " מיסודו ,כלב משוגע זה כלב ששיגעו אותו ,אין אפס.
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
"אין כלב רע,יש כלב שרע לו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אני מאמין בזה לגמרי ,כלב זאת חיה של דחפים ,אם הוא מפחד מהבעלים שלו ,הוא מפחד מבני אדם באופן כללי ,וכלב שמרגיש מאויים ובפינה יתקוף עם הכלים שהטבע נתן לו.
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
גידלו אותו כמו בן, יום אחד חוזר האח הגדול (19) מהבית ספר ומה הוא רואה מול העניים שלו? הפיטבול אוכל את אבא שלו ואמא שלו שוכבת חצי מתה ליד המיטה של התינוק האח תקע בו 4 סכינים אבל הכלב המשיך לאכול את האבא לאחר מכן הכלב יצא בשלווא מהבית מה שמוזר שהוא לא נגע באחים אני בעצמי אוהב כלבים אבל זה דבר שאתה לא יודע מה יכול לקרות איתו יכול לזוז לו סוויז' במוח, והוא יכול לטרוף לכל המשפחה שלך תצורה
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() צר לי להגיד לך אבל מתפרים יישאר לך צלקת לכל החיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() כן אבל הכוונה היא לצלקת פנימית בעצם או משהו.. יישארו לי בדיוק 2-3 נקודות מהתפרים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() הכלב לא היה מאויים.. הפיצה היתה לי ביד והוא נכנס לי ביד פשוט.. וגם נתן לי ביס קטן בברך.. שזה שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אולי הבעלים מתעלל בו ובגלל זה הוא אגרסיבי
![]() |