|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נכנסתי לחדר כושר בגלל הכדרוסל וניתקלתי בישראלבודי ומשם זה יתפתח...
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא זזתי הייתי תקוע מול המחשב, חוץ מ4 פעמים בשבוע כדורעף ויציאות פה ושם עם חברים לא הייתי עושה הרבה.
התחלתי לאהוב תספורט נכנסתי אליו, ומאז אני רק מרוצה =] הפורום, עזר , התוצאות של אנשים המוטיבציה שנותנים פה, ממש "דוחפים" אותך להמשיך. למרות שלפעמים זה מיאש, שיש לך אימון חרא. או שסתם אין לך עצבים ללכת |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דובי ג:
התחלתי להתאמן בגיל 15 עם חבר שלי כי רצינו להתפתח,די פרשתי ככה באמצע והייתי מחפף. עכשיו עשיתי מנוי בחדר כושר חדש והמוטיבציה בשמיים ואני מקפיד יום יום ופשוט לא יכול להפסיק ם: חוצמזה אני בן אדם נורא ספורטיבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני כבר מגיל 7-8 הייתי מתאמן עם אח שלי..היינו עושים ריצות אחר כך שכיבות שמיכה, כפיפות בטן...אחרי שהתגייס התאמנתי בבית לבד עד גיל 15 וחצי ככה ואז נרשמתי לחדר כושר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבר התקשר אלי יום אחד אמר לי "בוא איתי למכון אני רוצה לבדוק איך זה.."
הלכתי כמה ימים לבדוק, בהתחלה הייתי במכון מעפן. חדר 2מטר על 2מטר.. אבל זה ממש קידם אותי. משם עברתי לקאנטרי, ושבוע הבא אני חוזר סוף סוף אחרי איזה שנה בלי אימונים רציניים T_t |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בכיתה י' הייתי מעשן דיי כבד כמעט 2 קופסאות ביום ניסיתי כמה פעמים להפסיק ולא ממש הצלחתי כי כל הזמן הסתובבתי עם אותם חברים שהיו מעשנים והייתי חוזר לעשן עוד פעם אז נרשמתי לחדר כושר.
בהתחלה זה היה להעביר את הזמן הליכון ואולי עובד טיפה במכונות (היו ימים שהייתי שם איזה 4-5 שעות) ולאט לאט נכנסתי לזה יותר
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבא לקח אותי איתו :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אילו סיפורים אני רואה פה,סחטייין על המוטיבציה כול הכבוד חברים.
גם אצלי בבית כול הזמן מעריכים את ההתמדה האין סופית והמריבות בבית על 5' גרם חלבון בארוחת הערב :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי כל הזמן לאמא שלי שאני נמוך..
ואז היא אמרה ששרירים עושה רושם של מישהו גובהה.. זה עושה אותו גדול כזה התחלתי להתאמן ומאז אני לא יכול להפסיק.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |