|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה חי"ר רגיל? זה חי"ר בידיוק כמו גולני, גבעתי, נח"ל וכו' וכו'.
הם עוברים אותם מסלול ההבדל היחידי בינם לבין שאר החטיבות זה קורס צניחה שהם עוברים זה הכל. דרך צנחנים אפשר להגיע ליחידות מעולות כמו דובדבן, מגלן, פלס"ר ועוד, אבל סך הכל גם להיות בגדודים שם זה אחלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אם פאניק מוריד לאנשים את המוטיבציה להיות קרביים אז הם לא אמורים להיות קרביים והם סתם אנשים חלשי אופי.
הוא מביא דעה ובתאכלס הוא אומר את האמת- בצבא אתה רק מספר וזהו.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
חדר כושר, בריכה פרטית כוסית ווילה מהצד? ראיתה יותר מידי ברטים על המרינס אני רואה של ג'ון סינה
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל עוד לא התגייסת אז איך אתה מצדיק את הצבא בכלל?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
שתי חברים בצנחנים אחד במג"ב עושה קורס מכים, רוצה לצאת לימ"ס אחד כבר סיים תשירות בימס, וואלה מספר רק חוויות, יודע ערבים שוטפת כמו שפת אם השלים בגריות מהצבא בחינם אחד הקים עסק לא קטן מהמענק הצבאי כרגע הוא נהנה מכל דקה שהוא נתן למדינה אתה רוצה שאני יתן עוד סיבה להצדיק תצבא שלנו? וואלה בן דוד שלי יכל לצאת מהצבא בכל רגע, בן יחיד, פריקת כתף, אם חד הורית, מינוס גדול במשפחה נחש מה? הוא כבר שנתיים נותן את מה שהוא יכול לתת לצבא דוד שלי לא ידע עברית כשהוא התגייס ומה? הוא לא מצטער על ה3 שנים
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לכול אלה שמדברים הרבה - קודם תריחו את הנקנקיות והבורקסים בבקו"ם אחרי זה תחזרו לפה.
![]() פינגווין, חבר שלך אולי אומר לך "טוב לי טוב לי" אבל כשהוא לבד בבית הוא בוכה. בהרבה מקומות בצבא חוסר צדק ושחיתות זה שם המשחק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמצא סיבות יותר רציניות לשירות קרבי, זה רק יועיל לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() וואלה הרוב שמצדיקים את הצבא והם מורעלים הם רק לקראת הגיוס...
אחרי שתהיה בצבא תחזור ותגיד לי עד כמה אתה מאושר מהשירות ונהנה מכל דקה.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
בקשר לגיוס שלי? אני ידבר איתך עוד חודש ו20 יום ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פינגווין בחיים אל תתנדב למות מישהו ישמע אותך ויהיה מוכן לעשות לך את הטובה הזאת. חח סתם זה היה דורש מהבורר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() בואו נבהיר את העניין הזה פעם אחת ולתמיד:
אני - הייתי - קרבי - במשך - יותר - משנה - מהשירות ש-ל-י י-צ-א-ת-י למה? כי האוכל בצבא דפק לי את המעיים לא מאמינים? דחפו אצבע תעשו שריר תסובבו תוציאו תריחו ותבואו לספר לי איך היה, קאפיש? לא מזיז לי בדר"כ שמדברים עלי דברים אבל לומר שאני סמרטוט ולא עשיתי כלום בשירות שלי בזמן שאתם הייתם בקייטנה? יש לכם בכלל מושג מה זה לסגור 28 יום בהפתעה? ואם זה נפל על יומולדת של החברה? ואם זה בגלל שאיזה חייל מפגר החליט להתעלל באיזה ערבי במחסום אז כל הפלוגה סוגרת שבת? ( ואני לא שמאלני, להפך אני שונא ערבים אבל כשזה בא לך בריבאונד זה מזיין לך הרבה דברים ) וואללה תשקלו מילים כי לפעמים זה יותר פוגע ממעשים, ולבן :):):):) שקרא לי סמרטוט לא זוכר מי זה היה, לך תתאבד יא מיץ של הזבל. "פז"ם של שנתיים בניקוי רצפות" עאלק. נתראה שנה אחרי הגיוס שלכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
|
![]() ציטוט:
אתה עוד תמים אחושרמוטה בכל מה שקשור לצבא ומה שאתה מכיר על הצבא זה רק מזה שאתה יושב מול חברים שלך שמספרים לך סיפורים מצוצים מאיפשהו ומהסרט "גבעת חלפון אינה עונה"... לפי דעתי. איך אמר המשורר? צ'או.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
וואלה סבבה עוף מהפוסט יעשה לי טוב על הלב. ולא שאלתי את דעתך אגב...
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אלו שמחפשים "להשביז" אותך,בעיקר דואגים ומדוכאים כי הם נפלו במלכודת "המורעלות" ובסוף אכלו חרא. תתווכחו עד אינסוף כמו חבורה של ילדים אבל זה לא ישנה את העובדה שהצבא הוא ארגון בנוי עקום (וכך גם הוא ישאר כי זה צבא!!!),יש ג'ובניקים ויש קרביים וכל אחד זה תפקיד בפני עצמו בצבא ואין מקום לזלזל. בתור בוגר יחידה קרבית אני אומר לך שזה קשה,בוכים,מדוכאים ורוב הזמן סובלים ויחד עם זאת תחושת השלמות היא חלק מהעניין,לדעת בסופו של יום מה אתה שווה בפני עצמך עולה על כל ערך אנושי אחר. בסופו של דבר שטוחנים קו כל יום ללא שינה בכלל ממש לא מנחם אותך העובדה שהשכן שלך יושן טוב בלילה.מה שכן עושה את ההבדל זה לדעת שאתה עושה,מה שאחרים רק היו חושבים לעשות בליבם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() גד' 51?
גד' ברק/12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גד' 51 צהובים.. חח סתם מי אני שאדבר..
בקיצר, פאניק האמת שאני לא כ"כ מסכים איתך לגבי זה שאתה רק מספר בשביל הצבא.. (אולי אם אתה איזה ג'ובניק.. לא מדבר ספציפית) יש לי בן דוד קצין בגולני, חייל מצטיין הכל והצבא דווקא רודף אחריו.. אז כן זה קשור לגישה שלך, איך השירות שלך היה וכו'. הוא סיים את הקבע שלו כביכול שחתם אחרי שסיים את הקורס קצונה וחתם עוד, המג"ד לא עזב אותו עד שהוא חתם. כן אני רואה אותו הוא מגיע טחון מת, אבל הוא מתחייב והוא נותן מעצמו 100% לצבא.. הוא לא מרשה לעצמו לנוח שם, הוא נח רק כשהוא מגיע לבית. אבל מה אין לו תלונה אחת, גם ששאלתי אותו אף פעם לא נשבר לך הזין הוא אמר לי לא, נשאר ממש עד הסוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |