|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אתה יודע שאתה באדיבילדר...אתה פשוט עושה מה שצריך כדי להגיע לטופ כדי להיות מעבר להכי טוב שאתה יכול!
אתה יודע שאתה באדיבילדר לא קיימות בלקסיקון המילים שלך המילים:זילזול,פיספוס ארוחה,הפסקה מאימונים כי משעמם או לוותר ולהפסיק להיתאמן. אתה יודע שאתה באדיבילדר אתה פשוט עושה מאמץ הכי גדול שאתה יכול כי אתה שבוי לספורט הזה ואתה חי בישבילו ומגיע למר ישראל גם אם אתה פאקינג צריך לקחת תאוטו של אבא שלך ולדפוק 160 קמ"ש כל הדרך לחיפה עוד שאין לך רישיון בגיל 17:d יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה נעצר ליד כל מראה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשנופל לך העיפרון בכיתה ואתה מרים אותו בתירגול של טכניקה מושלמת של דד ליפט
![]() |
#6 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() שהמעלית נהפכת לבמה הפרטית שלך וכל פעם שאתה עוהל בה אתה עושה פוזינג..פשוט חוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי! זה אחד הנכונים! פשוט אני סוגד לך על המשפט הזה! וואי כמה שזה נכון וכמה שאני מסתכל על עצמי במעליות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כשהגב שלך כל כך גדול שאתה לא מצליח להגיע אם היד לתחת כדי לנגב אחרי חירבון
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=36709
כשה תמונה כזאת מחרמנת אותך
![]() |
#10 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() כשאתה רואה דוגמנית שחיפית ב ftv ואומר : יא בת **** שימי דגש על החזה דחוףףף
![]() |
#11 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() כשאתה הולך ברחוב ומסתכל על היד שלך בחלון , ואם אין מכוניות בצד שלך אתה עובר לצד השני הולך עוד כמה מטרים לראות את היד.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח יש פה דברים חזקים xd
אתה יודע שאתה bb כשאתה הולך לקופאית בסופר היא מכריזה על מצב 'עומס כבד' |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כשמשעמם בשיעור אתה בונה לעצמך תוכניות אימון חדשות וחושב על שיטות שונות להתאמן או איך תעשה תאימון היום או בונה תפריט חחחחחחחחחחחחח
שאתה מגרד הרבה בראש מול אנשים ומקווץ תבייספס בזמן הגירוד שאתה תופס משהו ביד ואתה לוחץ אותו חזק שהטרייספס יבלוט יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפכתתת לי תצורהה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() :):):):) נכון אחי!! אתה תותח! אחלה משפטים הבאת!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח זה כולכך נכון ומי שאומר שלא משקר כולם עושים את זה
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא באדיבילידר אבל נזרום
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאנשים מבקשים ממך לעשות שריר ואתה עושה נשאר אדיש ואומר "זה כלום זה כלום" וכולם מתפאלים. חבר שלי המציא: אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשאתה בא לגמור חברה שלך מורידה את הקונדום ואומרת "בוא אני לבלוע" ואתהב אומר לה "מצטער החלבון הזה רק לי" וגומר לתוך הכוס ומשם לשייק חלבון עלוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה נוגע באמות בשיעור כל החיים
כשאתה מחשב כמה היה ה- total workload באימון שעבר תוך כדי הכפלות לפאונדים סטים וחזרות כשאתה עושה פריסת גב באמצע השכבה בלי שום קשר לחיים כשכבר אבא לא מרשה בערב/לילה להכנס למטבח מרוב הפעמים שאתה שם ואתה מחכה שהוא ילך לישון כדי לגנוב איזה יוגורט ותפוח ואתה אוכל בחשכה בסלון(קרה לי אתמול o.ם) כשחברים שלך אומרים: בבמבה הזאת יש 4 חלבון, זה הרבה? כשחבר שלך שהוא מלא ועושה אירובי כל יום, והוא באמת מקבל תוצאות אבל עושה לך: אני אוכל 2 פירות ביום, אמרו לי זה טוב ואתה מתחיל להסביר לו והוא מקבל שוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() כשלהתפעל מתמונות של גברים בתחתונים נראה לך נורמאלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אתה מתבעס שאתה קם מאוחר ואז מפסיד את ארוחת הבוקר שלך ואפילו את הביניים
|