|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יותר סוס ממנו וממך ביחד ואני רק בגיל 16 ימסכן! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה גוף!!!!שרירי בטן מזכירים את של מייקל לואיס,תתאמן אחי חבל!!! יש לך בסיס מצויין תן במסה ותהיה מפלצת!
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה חטוב קטלני באמת אחלה ריבועים ואלכסונים חבל שהפסקת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחלה גוף לדעתי:].. אבל מה אני מבין.. כמה זמן התאמנת בשביל להגיע לזה ד"א?.. השתמשת באבקה לעליה במסה?(אני שוקל לקנות כעת ואני צריך המלצות:/) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() בונא ימשוגע יש לך אחלה בסיס.
אתה גם על אחוז שומן נמוך יהיה לך מצויין להתחיל מאסה רצינית.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יותר צר ממיקל לואיס.
הבסיס טוב אבל אתה צריך לעלות איזה 20 קילו ולעשות חיטוב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי אחלה גוף אבל יד שמאל שלך היא גפרור לעומת יד ימין שלך!! או שפשוט הפוזה שבתמונה מבלבלת כי יד ימין שלך נראת ממש טוב
http://img73.imageshack.us/my.php?image=pexabs1fl6.jpg סתכלו יד שמאל[זאת שמחזיקה תמצלמה נראת כמו יד של אתיופי בן 5] |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
נפיחון
|
![]() כולם אומר "תתאמן" שחכתם להגיד את הדבר הכי חשובב..תוכלללללללללללללללל בריאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!
Dmx:אולי זה פוטושופ ? *_* |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חסר מסה אחי !! אבל יש לך גוף חטוב חבל על הזמן ממש אהבתי את הבטן שלך ואת הכתפיים
בכל אופן תחזור להתאמן חבל להפסיד הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין אנשים פה. שאתם אומרים לבנאדם כזה שחסר לו מסה, אתם כאילו מחליטים בשבילו שהוא רוצה להיות בודיבילדר מנופח שיכול ללכת לתחרויות?
לבנאדם יש גוף של דוגמן שהרבה חבר'ה צעירים היו חולמים עליו, אבל לא, אתה ממש חלש אחשלי, תעלה עוד 20 קילו. נו באמת. הגיע הזמן שאנשים פה יבינו שיש יותר אנשים שרוצים להיות שריריים וחטובים כמו דוגמנים ולא מנופחים בטרוף כמו בודיבילדרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שעבדת על הכתף כמו שצריך!!!
תמשיך ככה אחי{: |
![]() |
![]() |