|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לפי מה שקראתי זה הולך ככה: 75% אומרים שזה נותן להם פאמפ מטורף, כוח, מרץ, ריכוז וחדות באימון - ובסופו של דבר גם עלייה במאסה 20% אומרים שזה משפיע קצת בהתחלה, אבל לא משהו מיוחד.. 5% אומרים שזה לא עובד בכלל, שזה זבל..
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 28-08-08 בשעה 21:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן גם אני קראתי הרבה לפני שקניתי
ולקחתי את הסיכון , שזה לא יעבוד עליי לי זה עוזר להשתפר באימון וזה דוחף אותי קדימה אז אני לא מתלונן , גם אם זה בא מהפאן הפסיכולוגי
There's a difference between knowing the path & walking the path נערך לאחרונה על ידי ZoonD, 28-08-08 בשעה 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
מן הסתם זה הדברים שמכניסים מוטיבציה אז זה מצווין שקנית את הנאנו וואפור אולי אין לו השפעה כמו של המונו אבל זה לא רק פאמפ... זה יותר כוח סבל זה העלאה במשקלים זה יותר מוטיבציה יותר פוקוס זה נחמד מאוד זה בדיוק הדברים כדי להחזיר את המוטיבציה... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ודרך אגב אני הייתי מוותר על הקפאין למען המונו בלי לחשוב פעמיים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא ניסיתי. שמעתי מאנשים שכן ניסו, תגובות יפות מאוד על התוסף.
אין אותו בארץ, נכון? במידה ואני רוצה לשים עליו ידיים אני חייב להזמין מחו"ל? מעולם לא הזמנתי מוצר מחו"ל... אני צריך לתת להם מספר אשראי והכל? זה בטוח? מגיע תוך זמן קצר?
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שבאימונים הראשונים תרגיש את ההבדל. נשמע שאתה צריך פוש למנוע ואני חושב שהנענו יתן לך את זה.
אם לא אולי באמת הגיע הזמן לעבור לדברים מעניינים יותר, בבסך הכל אתה לא בחור קטן =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
אם תרצה תיצור איתי קשר ואני ידבר איתך ... אם יש לך מסנג'ר או משהו תגיד דרך אגב אני באימונים הראשונים לא ממש הרגשתי רק אחרי 4 פעמים התחלתי ממש לראות שינוי
![]() |
![]() |
#27 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() תגיד איך המוצר ? הוא שווה קניה ?
ולמה הוא משמש בידיוק לוקחים אותו לאחר האימון , אבל מה תפקידו תוכל להרחיב ?[/quote] עדיין לא התחלתי להשתמש בתוסף, אבל הביקורות מצוינות יחסית לזה שכולם מתקמצנים בחו"ל לקנות מוצרים של מסלטק עקב המחירים הגבוהים יחסית,ובגלל זה יורדים על החברה ועל מה שהיא מנסה למכור כאילו המוצרים שלה זבל ולא משפיעים בכלל שזה שטויות. אבל אני נקשרתי לחברה הזאת כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו זאת חברה מוכחת עם שנים של נסיון וקבלות בקשר ל ANABOLIC HALO הוא להתאוששות מקסימלית לאחרי אימונים חזקים, לוקחים 3 סקופים שזה כבר מטורף , אחרי כל אימון ובימים בלי אימון 3 סקופים בבוקר . ננסה ונראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
או אה 3 סקופים ?????. מה קרה ? יש שם סה''כ 40 סקופים אם אני לא טועה
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() נכון
בגלל זה עדיף להביא 2 ומעלה בשביל לא להתבאס בכלל על עצמך אבל שוב זה הוראות היצרן לא חובה להתחיל להשתולל עם הצריכה כמו שרשום, הם גם ממליצים להתחיל בסקופ אחד ואז אחרי יומיים שלושה להעלות לגג 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שלקח תמוצר אני יגיד לך שזה לא הזיז לי תביצה בקושי הרגשתי את זה הגעתי למצב שאני לוקח 3 סקופים לפני אימון ומרגיל גם ככה ככה בהתחלה באמת אתה מקבל בום כזה חמוד אבל אחרי זה זה יורד לעט לעט
לעומת זאת! אן-או אקספלואוד של bsn חולל בי פלאים אני אומר לפי דעתי האישית זה יותר טוב אפילו מאפדרין +קפאין ואני אחד שחי על אפדרה ומי שהשתמש באפדרין יודע על מה אני מדבר אתה כמו שד טזמני לא נח לרגע מעיף משקולות באוייר אבל האן או אקספלואוד שמע הרמתי משקלים שהייתי מופתע על אצמי אני קבוע לפני אימון אן או אקספלואוד אחרי אימון סל מאס זה הסטאק שאני הכי אוהב וזה אחרי שניסיתי את כול השטויות של ויפר והאלו לאחרי אימון זה יותר פרסומות שיווקיות מאשר מוצר תאכל אבל שוב זה רק אני וזה דבר אידיבידואלי ומשתנה אצל כול אחד
![]() |
#31 |
|
![]() ביקורות כאלה מחרפנות אותי לגמרי אני לא מבין איך אפשר להשוות בין נאנו וואפור לנו אקספלוד, אבל אני לא יכול להגיד כלום כי עדיין לא ניסיתי אף אחד מהם, ושוב כנראה כמו שזה אישי לגמרי ככה אין צורך להסתכל על תגובות אחרות כי זה אין טעם להכליל ממה שאנשים אחרים הרגישו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע גמרתי קופסה ואין לי משהו מיוחד להגיד חוץ מזה שבאימונים הראשונים עם המוצר אתה מרגיש פוש ענק עד כדי כך שלא בא לך להפסיק להתאמן אבל אחרי כמה פעמים הרגשה נעלמת ולקחת יותר מ3 קפות לא לומלץ, בעיקרון אם יש לך זין לעשות off לכמה זמן אז המוצר סבבה אם לא אז לא שווה תכסף
![]() |
#33 |
|
![]() הבנתי תודה רבה, אני אתנסה ואתן את חוות דעתי אם מישהו רוצה לשמוע.
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() הגיע לי הנאנו משיה מוכן להסביר לי איך להשתמש..?
נקרעו לי ההוראות שימוש בגלל שמאסל טק "הכחמים" האלה שוב פעם שמו את ההוראות על האריזה....... מטומטמים..
![]() |
![]() |
#35 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מוצר טוב מה שמבאס במוצרים של מאסלטק זה שהם עובדים טוב בפעם הראשונה שאתה משתמש בהם ואחרי תקופה כאילו הגוף מתרגל לרכיבים שם וזהו אתה לא מרגיש כבר כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
וכמה..?
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יכלת פשוט להכנס לאתר של מאסלטק וזהו..
רשום בפעם הראשונה לקחת סקופ עם מים על בטן ריקה רבע שעה לפני האימון והפעם הזאת הם אומרים שאתה יכול להעלות את המינון במידה ואתה חושב שאתה תסדר עם זה (נו באמת.. - זה מה שהם כתבו) ל-2 עד 3 סקופים רשום לא לעבור את ה-3 סקופים במשך 24 שעות עריכה: למה שתיקח את זה ביום מנוחה? :| זה בימים של אימון זה תוסף ללפני אימון
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אוקיי תודה !
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אממ בארץ הקופסא היחידה היא עם 40 כפות הגשה , בכל אופן הם ממליצים לקחת 2 כפות הגשה ואני לא יודע למה , בעצם אני יודע בשביל שזה יגמר יותר מהר , בכל אופן כף הגשה אחת לפני האימון זה מספיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ האמת שהיום פעם ראשונה לקחתי 2 מנות הגשה וזה החזיר אותי לאימונים הראשונים שהמוצר כן השפיע.
מבחינת כמות זה באמת בעיה |
![]() |
![]() |