|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ומה יותר יעיל בדאמבלים בעמידה מאשר בישיבה עם שיפוע? ואם הוא יעשה דאמבלים בעמידה ואז מוט בעמידה מה ישנה לו כל כך? מילא היית אומר לו ללשנות את רוחב האחיזה או משהו בסגנון קרעת אותי!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בעמידה יותר יעיל כי יש טווח תנועה גדול הרבה יותר לבייספס ואפשר להשתמש ביותר משקל לגירוי השריר כנל לגבי המוט ותרגילים חרא לבייספס מה שהביאו כי הראשון זה יותר לבריאכליס והשני זה סתם תרגיל חרטה יש לך עוד מה ללמוד אחי,הרבה מאוד מה ללמוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין תרגילים ספציפיים, שוב הפיק הוא די גנטי ואם אתה עובד חזק ונכון על יד קדמית אין סיבה שלא יהיה פיק...
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פיק לא יהיה לך..
אין תרגיל המוליד לך שריר נוסף או מוסיף לשריר פיק.. תתאמן על הבייספס רגיל וזהו.. אל תכנס לתסבוכים האלו.. זו גנטיקה.. דוגמא: אני בזמנו שהתאמנתי , עבדתי על הבייספס בכמה תרגילים פשוטים כמו כפיפות מרפקים במוט ישר וכפיפות מרפקים בדאמבלים שניי ידיים בו זמנית וזהו.. וזה מה שנהיה לי מהם:.. http://www.youtube.com/watch?v=YzIqKeD6LC8 יש היאמרו שזה תירוץ לפרסם תבייספס שלי .. אז.. כמו שהבנתם , נתתי לו דוגמא ..