|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() פשששש לפחות יש לו עסק עם אחד שיש לו ביטוח , זה עוד מקרה טוב
בכל מקרה אחי תרגיש טוב , תאונה זה מאורע די מזעזע , אני כבר הספקתי לעבור תאונה חזיתית עם בחורה...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() חברים! הדבר עוד מורכב...קודם צריך לברר עם לבן אדם יש באמת ביטוח (אפילו ביטוח צד ג' העיקר ביטוח)
אם אין לו... אני לא טובע אותו.. בנאדם עם אישה וילדים אני לא רוצה להכניס לכלא.. גידלו אותו ככה ולימדו אותו להיות בנאדם פראי.. לא רוצה שישב לי על המצפון שלאמא וילדים אין בעל ואבא+מפרנס במשפחה... אני יודע.. חלקכם תגידו שאני נוהג בטפשות, או שאיכפת לי מידי וכד'.. את הלקח שלו הוא למד.. האוטו שלו נהרס בצורה מפחידה.. ואני בטוח שיש לו איזה שני ילדים שלא היו חגורים שעפו לשמשה.. תודה לכולם על התמיכה... עומרי אתה צודק.. הם חיים כמו במערב הפרוע שם.. ברברים, חסרי השכלה ועוד ועוד.. גיימר אני זמין תקשר חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שאתה צריך ללמד אותו כי הוא יכול להמשיך לעשות את זה אפילו זה יכול לעזור לו אז מה שיש לו אישה וילדים אתה צריך לתבוע אותו אחרת הוא ימשיך לעשות את זה ויפגע באנשים אחרים וכמו שאמרת זה פלילי ואנשים כאלה לא צרכים להסתובב חופשי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() תיהיה בריא גבר ! בריאות הכי חשוב
![]() יש ביתוח אמרתה ? אתה יכול לישון בשקט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מושעה
|
![]() בכל מקרה יצאת בנזק,גם אם תתבע אותו:
כשתרצה למכור את הרכב יקחו אותו לבדיקה -ויורידו לך במחיר על התאונה כשתרצה לבטח את הרכב שנה הבאה תשלם כפול |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אמיר הכי חשוב, יש לך את הפרטים שלו? באים אליו הבייתה קופצים עליו.. תרגיש טוב אחי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ובקשר למחיר שיורידו את האמת שזה לא מאוד משמעותי כי הכל אני אחליף לחדש כנראה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
תראה.. אני יתבע אותו ישללו לו את הרישיון.. זה לא כאילו יכניסו אותו לכלא... אמרתי כבר.. הנהגים בטירה נוהגים גם בלי רשיון.. הם פאקינג ערבים הם עושים מה שבא להם הזונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() תרגיש טוב , ותתעודד המצב היה יכול להיות הרבה יותר גרוע .
![]()
![]() |
#39 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אלא אני רק רושם! 2. כמו שלא אהבת שצוחקים על הפיטמות הזקורות שלך, אני מניח שהוא גם לא אוהב שצוחקים על השגיאות כתיב שלו! כמו שאתה לא עשית את הפיטמות הזקורות בכוונה, גם הוא לא כותב ככה בכוונה! במקום לזיין בשכל, תתקן אותו, זה יעזור לו! 3. אתה יכול להתחבר לי ולהתחיל לינוק כאילו שאין מחר! אני לא מגיב לך יותר בעץ הזה, אז תרשום מה שבא לך! 4. מה דעתך על סעיף 1 ו 3 ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|