|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה מצחיק בטמטום הזה?
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() O= לא משהו בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וחלילה לא כועס על אף אחד גם אין לי זכות לכעוס עליהם פשוט חבל בשבילם זה כאילו הם הוכיחו את הסטיגמה הזאת... אתה גם נחשב כבול עץ וגם אתה מוכיח זאת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() רועי1985 ו little firend
מחקתי את ההודעות שלא היו רלוונטיות ולמעשה עברו על חוקי הפורום . זו פעם אחרונה שאני מעיר על הנושא הזה בפעם הבאה אני אדאג שלא תיהיו בפורום פשוט.
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ארץ נהדרת זאת התכנית הכי מצחיקה בעולם פשוט
המערכונים בשבוע הסוף פשוט כל כך גרועים! זה עוד בסדר... וגם האח הגדול טוב אבל כל השטויות שהם עושים זה כל כך עצוב... ובלי קשר כל התכניו סאטירה למינהם חייבים להפסיק לנסות לחכות את אהוד ברק הם לא מצליחים |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() מערכון שמציג את הפיתוח גוף בצורה רעה..רק תורם לסטיגמות הידועות על פיתוח גוף בישראל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול היה תוכנית באמת סוסה!!!
בערוץ 10 עם ליאור שליין זה היה משהו על הבחירות תיראו את זה(תחפשו תפרק של אתמול באמת שהיה מצחיק) |
![]() |
![]() |