|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני לא מבין למה יש אנשים כ"כ עצלנים...
כאילו זה סיפור חיים להוציא תעודת בגרות... סה"כ לומדים כמה שצריך וזהו, יש כאלה שצריכים ללמוד יותר, יש כאלה שפחות. (ולפנאטים של החדר כושר, אפשר גם להתאמן בתקופת בגרויות כמו גדולים) תעשו את המקסימום שלכם(טוב, לא מקסימום... אבל אל תזניחו ותזלזלו) בכל מקום... רק אתם תרוויחו. כי זה מה זה כיף לסיים צבא ולמצוא את עצמך משלים בגרויות על ימין ועל שמאל... נכון? כבר יצא לי לראות 2 חברים שלי שבחטיבת ביניים שמו זין ואמרו "אנחנו נלמד טוב רק בתיכון" ובסוף מצאו את עצמם בלי תעודת בגרות. למרות שאני אישית עד כיתה יא'(בחטיבת ביניים זרקתי זין ת'אמת... אבל היו לי ציונים טובים, זה התחיל לקראת התיכון) בערך לא הייתי לומד כמו שצריך והיו לי ציונים שבא לי להקיא... עד שהתאפסתי על עצמי והתחלתי ללמוד. (ולא מדבר על לחרוש, פשוט ללמוד את החומר כמו שצריך, אם אתם לא תצליחו להתמודד עם הרמת קושי בתיכון... איך תצליחו להתמודד במקומות יותר קשים ומקשים?) בקיצור קחו הכל בפרופורציות. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 19-02-09 בשעה 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאלה מכם שרוצים להמשיך גם להשכלה הגבוהה- אין לכם מושג עד כמה אוניברסיטה קשה יותר מבית ספר. אתם צריכים להבין שהרגלי למידה ברוב המקרים הם המתכון להצלחה. פיתוח גוף צריך לבוא כבונוס, תהיו בטוחים שפיתוח גוף זה לא הדבר שיאכיל את האישה והילדים שלכם בעתיד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ג'אי קאטלר דווקא חי טוב..
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gay lord
|
![]() תודה רבה לכולם,
אני ינסה לממש את הדברים שרשמתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת ? אני לא משקיע בבית אפילו 10 דקות ביום ומוציא אחלה ציונים..פרט למבחנים גדולים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת ? אני ממש רוצה להיות חבר שלך עכשיו! אפשר?
![]() |
#10 |
Gay lord
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בשביל מכללה חמודה לא צריך יותר מדי בכל אופן...
|
![]() |
![]() |