|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1.מה מייחד תבגדים האלה? שהמחירים כל כך גבוהים?.... 2.האם הקניה היא מבחור אמין? פשוט מוזר שאן חנות וצריך לעשות פגישה פרטית.. 3.יש כל סוג שהו של הנחה על הבגדים במקרה שאני קונה נגיד 2גופיול וחולצה אחת מה יהיה המחיר?.. 4.שאתה אומר שהבגדים יושבים ממש יפה על הגוף ומבליטים תגוף השרירים וכו" מאיזה בחינה תמתכוון? מצטער על השאלות שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
מה שמייחד את הבגדים זה איכות בד, גזרה ועיצוב. בגדים נוחים בטירוף. חנות אין ולא נראה לי שתהיה בזמן הקרוב, אל תשכח שאין לנו אלפי מפתחי גוף בארץ ולמרות שהביגוד ברובו נועד לאנשים ממוצעים, כנראה שיימכר בחנויות מסויימות מאוד כחלק מהמלאי השוטף שלהן. הנחה על קנייה מרוכזת תהיה, תעדכן בטלפון, לגבי מחיר, אני לא יודע מה אתה מתכוון לקחת, אז לא אוכל לענות לך, בנוסף, כל הזמן יש דגמים חדשים. הבגדים מצרים את המותניים ומבליטים את החזה, יושבים בגובה הנכון ביד (אם יש שרוול) ונותנים אשליה של גודל. אפשר גם להגיד שאני שלחתי אתכם ותאמרו שאני אמרתי שתהיה לכם הנחה של 10%. אנסה לסדר את זה.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() חולה על חולצות הארדקור כאלו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אשמח שתסדר את זה באמת למה אני מתכוון להפגש איתו שבוע הבא עדיין לא ענית לי עם הפגישה אמינה וכו"..
אוסיף שאלה: האם בפגישה איתו הוא מראה לי את כל הבגדים ואת כל הסוגים שהוא מוכר?, איך זה הולך? ואישית על מה אתה ממליץ ? לקנות? איזה סוג גופיות/חולצות תודה מרא.ש |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() החולצה השחורה נראית פיצוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() "כמה כייף"....כשהרוב מקשקשים!רק שאת הדברים הטובים והיפים,לא משכילים ליראות!?!(או ליקנות)
ממש חבל...
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והקניה היא אמינה ... אשמח שתדבר עם אריאל תגיד לו שקוראים לי צחי עם הוא יכול לעשות הנחה או משו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית אוהב את כל השטויות האלה את הבגדים הממותגים אבל באמת שזה יותר מידי אם כל הכבוד ובאמת שאילו
חולצות יפות אבל במחירים האלה אני מביא חולצות של פולו ולקוסט
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() רציתי להגיד שהיום נפגשתי עם אריאל, וקניתי ממנו 3גופיות.
יש מבחר עצוםם של סוגים של גופיות חולצות!! ועוד.. מאוד מאוד אמין ומאוד יפה !, אני אישית ממליץ בחום לקנות ממנו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() כמה עלו הגופיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את זה אתה צריך לברר בעצמך תיצור קשר עם אריאל באמת שאני ממליץ עליו שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() התרשמתי מאוד!
בהחלט מעוניין לרכוש ביגוד כזה, כל מה שדיגמנת נראה סוף הדרך. השאלה שלי: האם הבנאדם עושה משלוחים? או שהוא מסתובב לפעמים גם בצפון?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
הפ"ל:0505-665872 אריאל כאמור....
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כל ההודעות שלא היו רלוונטיות נמחקו .
המשך גלישה נעימה ותשמרו על שפה נאותה . ומי שמעוניין לצאת על מתחרים בפורום שיחשוב פעמיים.