|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תודה רבה אחי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ניגרי , עמית ומאור בסכסוך משפטי עם גיל , הם לא יכולים לכתוב פה , למרות שהם קוראים פה ..
יש לי תמונות עדכניות של שניהם ..
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ניגרי יקר
אם הייית יודע איזה קטעים מלוכלכים ולא אתיים עשה גיל גרנות לספורטאים הכי טובים בארץ והעובדה שחלק מהם בתביעות מישפטיות איתו היית מבין למה חלק גדול מהם מחרימים את הפורום הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תראה, בגלל זה אמרתי שמדובר בעניין מורכב, ובקשר להשתתפות פעילה כאן, אני יכול לקבל שלא כולם רוצים. אבל להגיד: אל תפרסמו תמונות שלי, את זה אני לא מבין. אתה יכול לא לסבול את בעל הבית, אל תעזור לו אל תקדם אותו, אבל הגעת לרמה כל כך נפלאה, מדוע לא להציג את זה? הרי זו הבמה היחידה שבאמת זוכה לרייטינג משמעותי, ועם זה הרי לא תתווכח איתי נכון?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פפייי ייא ראבי איזו בת כוסית.....מאיפה הביאו תמונות כאלו שלה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() לרשום בפייסבוק amit sapir?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() בהחלט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי תרשום amit sapir
עכשיו הוספתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() עלוש , שלח גם בבקשה גבר -
*** תערוך תאימיל אחרי זה נערך לאחרונה על ידי עלוש, 09-05-09 בשעה 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gay lord
|
![]() *******
גם לי בבקשה עלוש.. נערך לאחרונה על ידי עלוש, 09-05-09 בשעה 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() אנשים אנשים תרגיעו גלשתם מהנושא העיקרי שלנו ונכנסתם לנושאים אחרים עים כל הכבוד אותי בתור חובב של הספורט הזה לא מעניין אותי מה קורה בין גיל לספורטאים אחרים תביעות משפטיות לא תביעות משפטיות זאת בעיה שלהם .אמנם זה נשמע כאילו אני מכוון לאנשים מסומים אבלח זה ממש לא נכון חוץ מעמית ספיר ומאור יש לנו עוד כמה ספורטאים בעלי תארים אבל זאת לא הבעיה הבעיה טמונה באופים של ספורטאנו הגדולים כל אחד שזוכה בתואר חושב שהוא המציא את הספורט הזה.גלעד אחי הבנו כבר שאתה מכיר את ספיר עם כל הכבוד תפסיק כבר לנפנף בזה אם אתה טוען שהוא קורא כאן אז תפדל הכבוד כולו שלנו עמית תגיב........גם לי יש חברים"בעלי תארים"שלא כותבים כאן זכותם אבל לא קשה להם שאנחנו האנשים היחידים בארץ שמודעים להישגים שלהםוהיחידים שמפרגנים להם?
בקיצור סניגורים למיניכם תנו לבוסים שלכם לדבר.אגב גלעד אמנם אני נציג של ישראלבודי נכון אבל היום אני מדבר בשמי בלבד הבנת כמו שהספקת להבין אני תמיד מדבר רק בשמי. לגבי שאלתך אם אני משתתף במר ישראל הבא אז התשובה תהיה באוגוסט . חברהלדעתי כל מפתח גוף מקצועי שמתנשא על היחידים שמרפגנים לו ולא עוזר כשהוא יכול(כחלק מתרומתו לקידום הספורט)אטז לא שווא יחס לא משנה מי הוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע בנאדם אתה צודק לגמרי.
סכ"ה כל המטרה זה לקדם את התחום. עלוש, תוכל בבקשה לשלוח לי גם את התמונות של מאור ל- nakels@walla.com תודה מראש. ועוד משהו, אני אנצל את זה שהרבה pro's מגיבים פה, כדי לבקש תemail של אחד מכם כדי לקבל קצת הסברים בקשר לדברים שאסור לדבר פה עליהם, גם תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אשמח לעזור |
|