|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי בסקו'אט ובלג פרס שעשיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נוד קטלני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הכי מבאס לעשות פליצה בסקוואט בירידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() קובה אתה שמן מסריח 1000% שומן
![]() נ.ב אתה באמת דומה קצת לקובה של שבת..
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קרא לי בפרונט סקוואט שבתחתית הבנתי שיש לי 5 שניות להגיע לשירותים או שאני צובע את התחתונים, זה היה החזרה הכי מהירה בחיים שלי, טסתי עם המוט למעלה ורצתי לשירותים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי באימון בטן שיצא לי נוד בכל עליה, איזה שלוש פעמים רצוף, לא יודע אם האחרים שמעו אבל אני נקרעתי מצחוק ולא הצלחתי לסיים את האימון בטן כי כל פעם שנסתי להתחיל פשוט צחקתי.
וגם בלג פרס יצא לי אולי איזה 2 אנשים יסתכלו עליי אבל שטויות
![]() |
#8 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
לי היה סיפור אחר קצת, זה היה לפני שנה. (הייתי 3 חודש בחדר כושר, אבל סתם לא רציני במיוחד). זה הייה סקווט, עם משקל כבד (בשבילי) וכל החברים ראו איך אני עובד. אבל ממש כשהייתי למטה נקראו לי המכנסיים לשניים - ואוו.. זה היה מצחיק סוף הדרך (פדיחה רצינית)
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() גמלי נקרע המכנס באמצע סקוואט חח אבל המשכתי תאימון זה לא היה קרע כל כך רציני ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() חח זה מזכיר לי פעם משהו שקרה לי..
אני מתאמן עם mp3 אז אני לא שומע שום דבר.. קיצרר היה לי איזה אימון שלא יודע מה אכלתי לפניי היה לי נאדים רצח חצי מהאימון אני רק מפליץ..... עכשיו בראשונה נתתי ממש בקטנה לוודא שזה לא עושה רעש.. קיצרר חצי מהאימון אני משחרר וזה בידיעה שזה בלי רעש... ואזז לפני שהפלצתי שוב חשבתי לעצמי רגע אני עם אוזניות.. הורדתי לשנייה את האוזנייה שחררתי קטנה ושמעוו אבל מזה שמעו..... חח לקחתי את הרגליים שלי ועזבתי את המכון :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם לנו קרה אחד מתאמן לחיצת כתפים בישיבה מדבר עם חבר שלו מפמפם ומפליץ הרים את כל הריפוד של הספה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() די יא מסריחים חלאס להגיב באשכול הזה.... פתחתי אותו בתור בדיחה זמנית זה כבר פאסה להגיב פה עכשיו שהפלצתם באימון...
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דיון | אהלן אני חדש גם בפורום וגם במכון כושר ! | Eldar Azulay | אימונים | 48 | 13-12-09 16:00 |
[שאלה] אימון במכון בזמן לקיחת רואקוטן | D.M | פציעות ספורט | 2 | 26-04-08 18:15 |
תרגילים במכון לאחר פציעת גב | vourt | פציעות ספורט | 8 | 09-08-07 19:53 |
אהלן, כמה תרגילים באימון ליד קדמית / אחורית? | EyalHa | אימונים | 1 | 07-08-07 19:44 |
תרגילים בזמן תקופת החלמה מדלקת בכתף.. | אור55 | פציעות ספורט | 2 | 04-08-07 21:24 |