|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני בן 20 ומתאמן בסביבות החודש בחדר כושר. שאלה לגבי אימון כתפיים: זה נכון שבאימון כתפיים אין צורך לעשות 3 תרגילים לשריר אלא מספיק רק 2? עוד שאלה שקשורה קצת לסטים ולמשקלים, שיטת הפירמידה (כל סט עולים במשקל ויורדים בחזרות) היא מומלצת? ובמידה וכן לאיזה קבוצת שרירים? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי כמה פעמיים בשבוע אתה מאמן כתפיים, בגלל שאתה מתחיל אני מאמין שאתה מאמן אותם 2-3 פעמיים בשבוע
אז כן 2 תרגילים לכתפיים זה מספיק. לשיטת הפירמידה יש מטרות שונות והיא מבוססת על מציאת ה-rm. השיטה שבה בכל סט עולים במשקל ויורדים בחזרות היא טובה כל עוד אתה עובד בטווח החזרות הנכון. היא מתאימה לכל קבוצות השרירים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עם איזה תוכנית אימון אתה עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לכתפיים מספיק בנץ' פרס כבד ופרס מעל הראש כבד.. זה יעשה תעבודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בנץ' כבד= מספר חזרות נמוך, הוא מתאמן מתחיל זה יכול להוביל לפציעות.
לא ממולץ. נערך לאחרונה על ידי טונה, 22-09-10 בשעה 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא בעד או נגד מאמני וינגייט לדורותיהם אבל משום מה גם אני הקטן חושב שבנאדם שבחיים לא התאמן, ונמצא חודש בחדר כושר, לא מתאים לעבוד בנץ' כבד על ההתחלה.
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בנץ' כבד לרמה שלו.
לא אמרתי שה-ss היא תוכנית שמובילה לפציעות, מתאמן מתחיל לא צריך להגיע לעומסים גבוהים בהתחלה, ככל שעובר הזמן והוא צובר נסיון אפשר להגיע לעומסים גבוהים על מנת להגיע לעומס יסף וגירוי טוב לשריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא ענית לי על השאלה עבודה בחזרות נמוכות היא דבר קבוע בss, ולפי הדברים שלך עבודה בחזרות נמוכות מובילה לפציעות מכאן לשיטתך, אני מסיק שss היא תכנית שגורמת לפציעות איפה טעיתי בניתוח המשפט שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתכוון למתאמנים מתחילים שלהם טווח חזרות נמוך ועבודה בעומסים גבוהים יכולה להזיק, להם ניתן תוכנית שמתאימה להם עם עומסים לא גבוהים ומספר חזרות יותר גבוהה. עם מתאמנים יותר מנוסים אפשר להתחיל לעבוד עם עומסים גבוהים ומספר חזרות נמוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
ככל שבן אדם פחות מאומן, כל דבר הוא עצים יותר עבורו. לדוגמא, שכיבת סמיכה לבן אדם שיכול לבצע 3 שכיבות סמיכה, תהיה "כבדה", האם לא תמליץ לו לבצע? או במילים אחרות - חדל זיון שכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב עוד לפני שאתה כותב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני הסימוכין של itzikb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() 3 זה עובר.
ואם אתה עושה רק אחד יגידו לך לעשות אותו בכל זאת. משרד החינוך מפגר ורק טונה חכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() סאבזיר1 הוא בן אדם מגעיל!!!
סתם נראלי זה היורש של איציק b |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות לגבי אימון hst | Yy21 | אימונים | 6 | 14-05-10 19:11 |
לגבי ארוחה אחרי אימון + כמה שאלות לגבי גיינר | RetioN | תזונה ותוספים | 9 | 08-11-09 23:42 |
חדש בקהילה - מספר שאלות לגבי אימון חדש | TUXLIGHT | אימונים | 2 | 04-11-09 16:43 |
שאלה לגבי אימון כתפיים | baboska | אימונים | 6 | 02-10-08 22:28 |
כמה שאלות כלליות לגבי אימון | achtunG | אימונים | 2 | 17-10-07 10:34 |