|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל כמה זמן אתה הולך אליו בשביל "תחזוקה"?
אגב, מה עושה בטיפול עצמו? זה כמו סוג של עיסוי, נכון? לפי מה שהבנתי כל טיפול אמור לקחת בערך חצי שעה, לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פעם בחודש בערך. לדעתי זה פשוט עניין של חובה למי שעושה אימונים עצימים. תוציאו לכם את השטויות של עיסוי מהראש. זה לא אימון של ליטופים. בערך 10 דקות שבהם פשוט מחזירים למקום את כל החלקים. לא סיפור כואב במיוחד, אבל מאוד יעיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קורן, יא בונקר, זה לא כזה יקר. זה לא מוסך בשטחים (הטריטוריה של בורי). לגבי פריצות דיסק, עד כמה שידוע לי מאוד יכול לעזור. אכן, כל אחד מהחבילה שלו... sami - לך לפגישת ייעוץ. רק טוב יכול לצאת מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() החלק הימני שלי רדום וגם השמיעה באוזן ימין חלשה זה תופעות לוואי מוכרות? או שאני צריך להתחיל לדאוג?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תדאג ולך לרופא במהירות האפשרית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כי למה איך? תסביר את עצמך אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה איך גבר? חלק ימני רדום כבר קרא לחלקנו, אבל רק לכמה שעות ובסופו של דבר השתחרר. שלב את זה עם ירידה בשמיעה ו.... מה אכפת לך לקפוץ לרופא היום בערב או מחר בבוקר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה רבה גבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() איכש די1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אם היד שלך רדומה וחלשה במאמץ לאורך זמן תלך לבדוק אצל רופא
אצלי הייתה מישהי בצבא(אמיתי לגמרי) שבלטה לה עצם בזווית לא נכונה(מדובר בבחורה בת 20 לא ילדה) וחסמה כלי דם/לחצה על כלי דם... לא זוכר אם עברה ניתוח או פיזיותרפיה מסויימת או לא יודע אם זה עובר אחרי שבוע אתה סתם לחוץ כמו ילדה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אחי זה כבר פעם שנייה שזה קורה..
אם זה עצם או לא מחר אני ידע ישלי תור לרופא . בכל מקרה מה שאני מרגיש זה שלא נשמתי טוב בסקוואט יש מצב שזה הגורם ? נשפתי אוויר בירידה ובעלייה גם במקום לנשום בהתחלה ולשמור על האויר עד העלייה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לי לפעמים ה4 ראשי נרדם סתם ככה
בדרך כלל זה קורה לי יום אחרי אימון נפח או אימון עצימות שאני לא אוכל מספיק אבל בגלל זה חודש לא יכולתי לסקבט בהתחלה שזה קרה לי כי היה לי כואב ב4 ראשי זה קרה שעשיתי סקואט לא טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היתי אצל אורטופד,שלח אותי לניורולוג עשיתי 2 צילומי ct והכל תקין..
אני הסקתי מסקנה שהצואר שלי יושב נמוך מידי הכוונה אני מסתכל למטה מיידי-לא החזקתי חזה מספיק הגב העליון כל הקטע של הצוואר היה רפוי יותד מידי מה שגרם לעומס ופציעה. הנשימה לא היתה בסדר זה יתוקן בהמשך לוקח זמן מנוחה עד שיעבור ): |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() העיקר שהכל בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אל תמשיך לאכול הרבה אם אתה לא מתאמן, רק תקפיד על חלבון ושומן ותהיה על נייטרלי בערך
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה נחש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא בעורק התרדמת למי שידוע לו ...
אני עושה rmi שבוע הבא לבדיקת נזקים עברתי שתי בדיקות ct ולא נמצא בהם בעייה ברוך ה'. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר הסבר על התופעה הזאתי של שרירי טבעיים! | yosixx | פיתוח גוף-כללי | 30 | 12-04-11 11:49 |
מישהו פה שמע/יודע על מישהו שמוכר סמיט משין? | rgv | פיתוח גוף-כללי | 0 | 20-01-08 19:59 |
יש פה מישהו מקרית מלאכי?או מישהו שמכיר שם אנשים יש לי שם פרוייקט קטן | ^סהר^אבוטבול^ | פיתוח גוף-כללי | 6 | 02-10-07 19:17 |
שלום חבר'ה קניתי אבקה חדשה של חברה לא מוכרת בארץ | Gil-G | תזונה ותוספים | 12 | 06-08-07 21:26 |